Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 672
  • 865
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, действам.  Wink

# 301
  • София

Благодаря ти,Вики.
При следващото си ходене до Лидл ще си я взема.
Maгически гъби има на най-различни марки. Има ги във всеки хипермаркет. От този форум съм чела, че имало и китайски по левчетата, така че не е нужно да чакаш 1година /образно казано/ за лидълските. Аз ползвам на фино.

# 302
  • София
Отдавна не бях купувала Мистър Пропър, купих препарат за под с мента и лайм и съм възхитена от аромата!

# 303
  • Добрич
Здравейте,
оказа се, че у дома май си имаме дървеници. Препоръчайте ми подходящи препарати за почистване, ако има такива. От ДДД фирмата ще идват, но въпреки това, да си почиствам и аз, доколкото е възможно.

# 304
  • София
Дървеници или дървояди? Защото има голяма разлика.

# 305
  • Добрич
Дървеници

# 306
Ако имаш възможност сменяй жилището, няма чистене от това, страшно е. Моя син се пълни в студентски град, целият багаж и стаята пръска. Донесе го в чували и стоя на слънце 15 дни. После всичко на 90 градуса, което не може замразих за 15 дни във фризера и пак имаше една дървеница в една флашка. Което не попарих и не замразих изхвърлих. Това е напаст божия, слава богу не ги внесох у нас, но още ме тресе треска, навсякъде пише, че не можеш да ги унищожиш. Аз лично не внасям никога чанти и куфари у нас след почивка, много ме е страх всичко през поне 60 градуса. Те се разнасят без проблем от едно на друго място. А как бяха нахапали детето не е истина.... Cry

# 307
  • София
Леле, мислех, че тази напаст е изтребена вече в БГ, но сега чувам за тези набези... Нищо чудно, щом половината САЩ е въшлясал, приятелка в Гърция, каза, че и те са въшлясали, ние пък защо да нямаме дървеници...
Викай фирма, трябват професиналисти за това...

# 308
Целият студентски град е пълен има във всеки блок почти, знам за поне 10 случая , пръскат ги през месец. Ужасно е , оня ден един от племенниците се беше напълнил, страшно е...

# 309
  • Русе
Ние пък си имаме от време на време бълхи. И те са същата напаст ooooh! Около нас е пълно с кучета и едно спи точно пред входната ни врата. Предполагам, че като влизаме, си внасяме с дрехите ooooh! Никога до преди да дойдем да живеем в Ловеч, бълха не беше ме харала, а сме имали и котка на село, която също е била с бълхи. Sad

# 310
С бълхите няма проблем, пръскаш и край, сложете каишка на кучето не са толкова скъпи. Ако нямате препарат аз ги давя, свалям внимателно дрехата и в кофа с вода, удавя се иначе няма хващане. И ако успееш с пръсти да я хванеш пак в канче с вода, дави се Crazy

# 311
  • Добрич
Чак за смяна на жилището... не може да няма решение. Ще поразчистим, фирмата ще напръска и ще стане надявам се. Иначе- имахме гости наскоро, пътуваха с влак, куфара в къщи стоя, допускам да е от там. Но и един килим носих на пералня, да не е прихванал той нещо, не знам.

# 312
  • Русе
С бълхите няма проблем, пръскаш и край, сложете каишка на кучето не са толкова скъпи. Ако нямате препарат аз ги давя, свалям внимателно дрехата и в кофа с вода, удавя се иначе няма хващане. И ако успееш с пръсти да я хванеш пак в канче с вода, дави се Crazy
Кучето къде да го гоня да му слагам каишка? Аз само като ги видя и отдалече се гнуся, като знам, че са пълни с бълхи.
А бълхите ги ловя, спец съм Laughing Требя я с нокти. Последния път в леглото ни се беше навряла. Изпадна от пижамата на малката и лъсна на белия чаршаф. Подскача, ама я хванах, гадината.

# 313
  • оттам, откъдето започва България
Най-интересното е, че хапят избирателно, естествено само мен, децата, но не и ММ. Слава Богу, това беше преди години. Сега не ни се е налагало да гоним бълха, че си е трудоемко.

# 314
  • Русе
Най-интересното е, че хапят избирателно, естествено само мен, децата, но не и ММ. Слава Богу, това беше преди години. Сега не ни се е налагало да гоним бълха, че си е трудоемко.
И вкъщи е така - само мен и децата хапят. Казах на ММ, че е дебелокож като тапир и не може бълхата да го ухапе Joy

Общи условия

Активация на акаунт