Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 727
  • 865
  •   1
Отговори
# 315
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Все си мисля, че децата са взели моята кръвна група и това е причината.  Peace

# 316
  • Русе
Joy Все си мисля, че децата са взели моята кръвна група и това е причината.  Peace
Ние и четиримата сме с една кръвна група. Да добавя: ...и един резус фактор 0+ Laughing Thinking

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 20:01 от viki_1974

# 317
Ееееееее, разби ми логиката. Ние с ММ сме различни, вкл. и резус фактора, така че вече не мога да предположа друга причина.

# 318
  • София
Мен и майка ми ни изяждаха бълхи и комари лятото на село, а баща ми нищо не го хапеше. После попаднах на някаква статия, че комарите хапели само хората, които са секси, та... Joy Joy Joy
Откакто имаме кучета и ги капем със спот-он препарати (Фронтлайн, Адвантикс), бълхи няма, а за комарите си имаме комарник с таблетки.

# 319
  • София
Оспамихме темата, но аз пък съм чела, че комарите например хапят повече хората, които са с по-висока телесна температура. Ако има някой болен с температура в стаята, нещо ще го нападат най-много. Може би и другите насекоми са на тоя принцип....

# 320
Против бълхи се продава един препарат,но във ветеринарните аптеки.Разрежда се във вода и се слага в пулверизатор Peace

# 321
Оспамихме темата, но аз пък съм чела, че комарите например хапят повече хората, които са с по-висока телесна температура. Ако има някой болен с температура в стаята, нещо ще го нападат най-много. Може би и другите насекоми са на тоя принцип....
Тц, аз съм към замръзване, ММ е като печка. Явно не е това критерия.  Peace

# 322
  • в полите на Балкана
Комари и бълхи са ужасна напаст за мен и малкият ни син. ММ и големият не ги хапят. Стигнала съм до извода, че хапят само хора с по бяла кожа.
За топлата кръв и аз не съм съгласна, винаги съм пред замръзване.

И за да не е само гол спам. Сега пера с това, но нещо не ми допада много. Първите няколко прането ми се видяха супер, но после нещо .....

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 08:49 от мамаРаче

# 323
  • София
Момичета,
предлагам да отворите тема за борбата с всичките гореспоменати гадинки и пострадалите от тях  Mr. Green

# 324
  • София
Не мога да открия 4в1 на Астониш, дезинфектант, с пулверизатор... Тук ми го препоръчаха newsm78

Против кухненски молец-какво препоръчвате? Махнах леговището, но са из цялата къща.

# 325
  • в огледалото на живота
Не мога да открия 4в1 на Астониш, дезинфектант, с пулверизатор... Тук ми го препоръчаха newsm78

Против кухненски молец-какво препоръчвате? Махнах леговището, но са из цялата къща.

Това ли търсиш:

В Практикер съм го срещала.Целият асортимент дори с  различни действия  Peace

# 326
  • София
Мерси, за там не бях се сетил Peace

# 327
  • София

[/quote]

Аз си сложих вътре в шкафовете и отвън  такива лепенки.Не виждам да хвърчат,но пък има много залепнали молци за тях.

# 328
С такъв капан за молци "прихванах" всички молци на комшиите. Иначе върши работа  Peace

# 329
Намерете причината за молците.  Peace Такова животно у дома няма.

Общи условия

Активация на акаунт