Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 575
  • 865
  •   1
Отговори
# 180
  • оттам, откъдето започва България
Аз си чистя с лидълския спрей W5 за стъкла и огледала и въобще нямам проблем. Явно амоняка си казва думата.

# 181
Здравейте Simple SmileПреместихме се в нова квартира,и единственото което ми се опъва е тоалетната.Където се стича водата,има жълти черти.С какво мога да ги изчистя?Напръсках с розовият препарат за баня на Медикс,резултат няма Sad

# 182
Здравейте Simple SmileПреместихме се в нова квартира,и единственото което ми се опъва е тоалетната.Където се стича водата,има жълти черти.С какво мога да ги изчистя?Напръсках с розовият препарат за баня на Медикс,резултат няма Sad

Опитай с това
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1 … PM_j4tFqMTw-eM%3A

С него и четка /твърда/, ако не стане от един път повтори.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 14:52 от Мама на...?

# 183
Благодаря Simple Smile  bouquet

# 184
  • София

Този Доместос ще ти свърши работа, може и да не от първия път /много вероятно да не те учудва/, зависи колко е наслоено. Трябва ти упоритост и много киснене с него - наливаш обилно където е "боядисаното" и оставяш поне половин - един час, може и повече и после търкаш с твърда четка. Горепоказаният доместос е хубав, но не е чак за такива замърсявания, като наслоена ръжда и котлен камък.

# 185
Много благодаря Simple Smile  Hug bouquet ще го пробвам този доместос,ако има резултат ще пиша Simple Smile

# 186

http://pesteliv.com/product/939/zgura-preparat-fayans-luks-450ml.html Препоръчвам ти този. Струва стотинки, но кара фаянса да блести. Работи се с ръкавици и внимателно, че е доста силен.

# 187
  • Пловдив
Кислол.

# 188
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Налага ми се да почистя помещения след довършителни ремонти дейности (замазка, шпакловка, шкурене, боядисване). Настилката е гранитогрес, върху който в момента има набит бял прах от ремонта. Ето така изглежда.
Нямам никаква представа какви средства за почистване и какви препарати са ми нужни. Единственото, което знам е, че майсторът ми препоръча препарат Kitter.

Сега следват въпросите:
1. Какви съоръжения ми трябват: прахосмукачка, какъв модел? кофи, моп, какъв да е? парцали?
2. Какви препарати, от къде се купуват и каква концентрация?

Предварително благодаря  Hug

За да не се замазва и да остават бели следи след бърсане с парцал сложете във водата амониева силитра една-две  шепи-това е за гранитогрес,фаянс,теракот.

# 189
  • София
http://pesteliv.com/product/939/zgura-preparat-fayans-luks-450ml.html Препоръчвам ти този. Струва стотинки, но кара фаянса да блести. Работи се с ръкавици и внимателно, че е доста силен.

Къде се продава този препарат? Или само онлайн може да се поръча..

# 190

С това

http://www.hygiene.bg/bg/sanitarni-preparati-bani/335-preparat-s … ntikalk-bani.html

става за фаянс и батерии или сода каустик на люспи и вряа вода,но се пазете да не се изгорите.

# 191
Препоръчайте ми обезмаслител, който да нанеса, да оставя да подейства и да избърша после, т.е. без много търкане. Меглио ли е най-силният?

# 192
  • Стара Загора
Препоръчайте ми обезмаслител, който да нанеса, да оставя да подейства и да избърша после, т.е. без много търкане. Меглио ли е най-силният?

За мен този е най-добрият.
Но пипай с ръкавици.

# 193

За мен този е най-добрият.
Но пипай с ръкавици.

Подкрепям  Peace  позвам доста препарати на Сано и съм много доволна защото не искат търкане и не миришат много като Доместоса например-мързелива работа  Crazy

# 194
Аз също ти препоръчвам SANO, няма техен продукт който да не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт