Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 782
  • 865
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък имам питане за хубав моп, знам, че темата е за препарати, но те вървят ръка за ръка  Laughing
Купувам си от т. нар. тип "пеперуда" защото според мен по- добре се изстисква, но много бързо пада гъбата, все резервни сменям.
Обмислям комплекта на Веледа, но ми трябват повечко положителни отзиви   Crazy
Купувайте си пеперуда на САПИР - не са особено скъпи, сини са, но имат изписана марката на пластмасата. Най-добрите са - първо се намокрят много бързо (имам много опити с най-различни мопове, , някои киснат по 2-3 часа докато станат годни за почистване) и никога не се разпада гъбата.
Аз си ги купувам от Мосю Бриколаж, но мисля че ги има на много места. Сега съм в мезонет и имам два мопа на двата етажа. На горния етаж е един красив 17 левов моп, който е ужасен от дълго киснещите. На долния ми е 7 левовия Сапир, от който съм супер доволна. Ще изчакам още два месеца и ще сменя другия. Ама още ме е яд за парите Simple Smile

# 361
  • София
Скрит текст:
Аз пък имам питане за хубав моп, знам, че темата е за препарати, но те вървят ръка за ръка  Laughing
Купувам си от т. нар. тип "пеперуда" защото според мен по- добре се изстисква, но много бързо пада гъбата, все резервни сменям.
Обмислям комплекта на Веледа, но ми трябват повечко положителни отзиви   Crazy
Купувайте си пеперуда на САПИР - не са особено скъпи, сини са, но имат изписана марката на пластмасата. Най-добрите са - първо се намокрят много бързо (имам много опити с най-различни мопове, , някои киснат по 2-3 часа докато станат годни за почистване) и никога не се разпада гъбата.
Аз си ги купувам от Мосю Бриколаж, но мисля че ги има на много места. Сега съм в мезонет и имам два мопа на двата етажа. На горния етаж е един красив 17 левов моп, който е ужасен от дълго киснещите. На долния ми е 7 левовия Сапир, от който съм супер доволна. Ще изчакам още два месеца и ще сменя другия. Ама още ме е яд за парите Simple Smile
След като прочетох болднатото съм така  Shocked Shocked Shocked! Кой е този моп, който се кисне с часове?! Каква е материята, че да й трябват пък чак часове? Имам 3 вида моп /обикновен с гъба, пеперуда и един като пеперуда, но не се сгъва на никъде, сваля се на ръка за почистване/, от различен ценови клас са, като ползвам и най-евтините /даже не знам марка, просто са на промоция по някоя от веригите и не се интересувам от марки/, дори и те се накисват веднага.

# 362
  • Щастлива мама на 3 слънца
търся препарат за тигани. голямо търкане и не са толкова чисти .

# 363
  • Русе
И аз от години търся свестен препарат, който да ги почиства отвън. Отвътре проблеми нямам. Предната седмица на Мастър шеф дадоха в близък план един от тиганите. Успокоих се, като видях, че и техните тигани отвън за "очуркани" и загорели Laughing

# 364
С обезмаслител напръсквам, изчаквам и търкам. Със гланц също съм пробвала, но не съм много доволна. С почистването вътре нямам проблем, с изключение на един, за който се изръсих един куп пари  #Cussing out - него в повечето случаи го връщам на котлона да заври с един пръст вода и малко веро. Това действа.

# 365
  • Бургас
Спомням си едно време имаше един препарат Зебра. Доста добре чистеше загорели мазнини.
Незнам дали го има  още по магазизните.
Не беше никак скъп  Peace

# 366
  • На брега на реката
Има го и е лев и нещо.

# 367
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз от години търся свестен препарат, който да ги почиства отвън. Отвътре проблеми нямам. Предната седмица на Мастър шеф дадоха в близък план един от тиганите. Успокоих се, като видях, че и техните тигани отвън за "очуркани" и загорели Laughing
да отвън са ужасни и моите

# 368
  • София
Ако ти попадне някъде този препарат изобщо не го изпускай. Върши повече от прекрасна работа, не направо е фантастичен. Паста е и сваля всичко. Пише: препарат за почистване на метални повърхности с лимонов аромат. Препаратът почиства всичко от неръждаема стомана като: мивки, тенджери и съдове и т.н. и т.н.....Производител JEYES , Германия

# 369
  • Русе
Ако го има по магазините в Германия-веднага поръчвам да ми го купят.

# 370
  • София
Ако го има по магазините в Германия-веднага поръчвам да ми го купят.
Би трябвало, затова написах и фирма и производител.

# 371
Със сигурност не съм го срещала в супермаркетите. Не намирам нищо за него и в интернет.

# 372
А какво чистите с тези "пеперуди - мопове"   Shocked те нали са само за събиране на вода и подсушаване. Нито може да го изпереш качествено, нито да натиснеш с него, това чистене ли е... Моп за чистене е това може да се натиска и търка с него, здраво е, пере се, търпи дезинфекция... Има различни видове за сухо почистване, които идеално събират прах и дребни боклуци и такива специално за мокро. А пък като видя някъде още да "чистят " с тези мопове с конците и се отвращавам, особено в болниците е потресаващо... това нищо не чисти, само замазва и мокри.

# 373
Имам два мопа. Единият е на Веледа в комплект с кофа. Купих го нов за 15 лв., иначе е 50лв. Не си заслужава парите. Другият е на Лейфхейт. Чисти много добре и е качествен.

# 374
  • Пловдив
Аз почиствам тиганите с препарата за фурна на Лидл

Общи условия

Активация на акаунт