Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 824
  • 865
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мина, K2r с голи ръце, без ръкавици ли го ползваш?
Всички подобни препарати са агресивни към кожата, обикновено съдържат сода каустик.

# 436
  • София
Karimma, да. Мисля, че няма сода каустик в него. И не знам друг подобен, който да върши работа, и да не е агресивен към кожата, затова пак него търся Simple Smile Тука, в темата, преди време доста е обсъждан.
Вчера купих от ДМ някакви почистващи кърпички за фурна, дерматологично тествани, но не съм доволна - нищо не изчистиха. Все едно търкам само с вода запечената мазнотия.

# 437
  • София
Много ми харесваше този гел за петна на бяло пране, но не мога да го открия нещо. По онлайн магазините казват, че е изчерпан. Някой да го е виждал скоро?

# 438
Моля са идея за препарат за почистване на теракот, който обаче е бял и леко грапав. Всичко се полепва по него. Пробвах стандартни мр Пропур, медикс, доместос, парочистачка... не. Единствено само на ръка с вълшебните гъби. Но вече в 8 месец ми е много трудно. Благодаря

# 439
Здравейте! Препоръчайте ми препарат за почистване на мебели? Едновременно да полира, да мирише приятно и да отблъсква по някакъв начин праха. Писна ми всеки ден да бърша прах. Холната секция ми е венге, кухнята и тя и направо се побърквам вече  #Crazy

# 440
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми препарат за почистване на мебели? Едновременно да полира, да мирише приятно и да отблъсква по някакъв начин праха. Писна ми всеки ден да бърша прах. Холната секция ми е венге, кухнята и тя и направо се побърквам вече  #Crazy
Пронто Антистатик не върши ли работа?

# 441
Малко Сладко Коте, Пронтото върши работа, но пак за кратко време. То явно при тъмните мебели си е така, колкото и да бършеш винаги си има прах.

# 442
  • София
Нормално, макар че при баба ми прах бършех всяка седмица на тъмни мебели. При нас на светлите почти не личи праха, но пак гледам да бърша всяка седмица.
Освен тъмните мебели, има и други причини за праха - колко запрашено е там, където живеете, какви са мебелите и т.н. Всяко нещо събира и вдига прах, но е различно. Например ако имаш килим, който отдавна не е пран (колкото и да е прахосмукан), ще се вдига повечко прах от място с пран наскоро килим.

# 443
  • в огледалото на живота
Моля са идея за препарат за почистване на теракот, който обаче е бял и леко грапав. Всичко се полепва по него. Пробвах стандартни мр Пропур, медикс, доместос, парочистачка... не. Единствено само на ръка с вълшебните гъби. Но вече в 8 месец ми е много трудно. Благодаря
Майка ми използва тези и споделя,че е доволна.

Терасата на хола ѝ открита и с доста шумно улично и прахово натоварване.Такъв тип   гранитогрес е :
Скрит текст:

Имай в предвид обаче,че използва четка с твърд косъм.

# 444
На ламиниран паркет сме, вече месец съм махнала килимите/така правя лятото/ Нооо имам в къщи и куче и коте  Joy  та явно от тяхната игра се вдига доста прах.

# 445
  • 1st floor
Аз съм с ламинат, но съм забелязала точно обратното - килимите ми сякаш събриат в себе си прахта. Като ги пера и съм без, бърша много по-често прах. Не знам защо така... newsm78 Иначе живея на първи етаж в блок до булевард. Crazy

# 446
Ако решите да предложите килимите си за пране, в никакъв случай не ползвайте фирма Vili-Komfort - тел. 0876971219. Две момчета с една скапана кола ви прибират килимите и после ви ги носят, като някои от тях изобщо не са докоснати. Аз им дадох три килима, а следи от изпиране имаше само по единия /най-малкия/.

# 447
  • Бургас
Много ми харесваше този гел за петна на бяло пране, но не мога да го открия нещо. По онлайн магазините казват, че е изчерпан. Някой да го е виждал скоро?

Потърси в магазини с алтернативен внос на препарати или заредени с турски препарати.

# 448
  • София
Ако решите да предложите килимите си за пране, в никакъв случай не ползвайте фирма Vili-Komfort - тел. 0876971219. Две момчета с една скапана кола ви прибират килимите и после ви ги носят, като някои от тях изобщо не са докоснати. Аз им дадох три килима, а следи от изпиране имаше само по единия /най-малкия/.
Това е добра информация.
Последните години ползвам само една фирма за пране на килими и съм повече от доволна, това е .... не знам дали мога да я напиша за да не се приеме като реклама.  Идват на място, взимат и ми ги връщат след няколко дни с найлон опаковани и ухаещи на чисто. Изпират ги на огромни машини с въртящи дискове. Цена за един огромен килим и два нормален размер ,варира около 50-60 лв.

# 449
  • 1st floor
За Фабрика за килими ли става въпрос?  Laughing Тях отдавна се каня да ги пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт