Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 839
  • 865
  •   1
Отговори
# 465
  • оттам, откъдето започва България
Магическите гъбки са многократно коментирани, но точно на Сано са най-скъпи. В магазините за 1 лв. също можеш да си купиш и струват стотинки. Аз у дома без такива гъбки вече не оставам, винаги съм запасена. Ползвам ги за всичко.

# 466
Искам да ви се похваля!Не се стърпях и ги пробвах сутринта.Малката беше нацапала дограмата със шоколад,имаше следи от химикали цветни моливи.Често да си  призная бях доста скептично настроена,но наистина действат.А колкото до цената - в магазина от който ги закупих продаваха и на бройки.Една бройка е  1,15 лв.Въпреки това не ми се вижда скъпо,защото са почистването не се използват допълнителни препарати ,а и почистих голяма площ,а в гъбата нямаше видима промяна в големината.След още няколко опита ще споделя пак.
Имам лека молба към тези които са експерти в омекотителите.Имате ли някаква определена марка която използвате,с хубав аромат?Моля да ми препоръчате качествен омекотител на добра цена.

# 467
Искам да ви се похваля!Не се стърпях и ги пробвах сутринта.Малката беше нацапала дограмата със шоколад,имаше следи от химикали цветни моливи.Често да си  призная бях доста скептично настроена,но наистина действат.А колкото до цената - в магазина от който ги закупих продаваха и на бройки.Една бройка е  1,15 лв.Въпреки това не ми се вижда скъпо,защото са почистването не се използват допълнителни препарати ,а и почистих голяма площ,а в гъбата нямаше видима промяна в големината.След още няколко опита ще споделя пак.
Имам лека молба към тези които са експерти в омекотителите.Имате ли някаква определена марка която използвате,с хубав аромат?Моля да ми препоръчате качествен омекотител на добра цена.
Преди да се роди дъщеря ми изпрах дрешките ѝ и ползвах омекотител на Юмуш с мечето (мисля че е турски), закупих го оналайн от детски магазин, но го има и в други магазинчета. Много ми хареса как мирише и имаше дрехи, които ѝ бяха големи, извадих ги от шкафа, когато тя стана на 5 месеца и още миришеха, на 7-мия ѝ месец извадих хавлия от шкафа пак нейна, която не бях ползвала и още миришеше...определено бях впечатлена и при поредната поръчка от детския магазин реших пак да поръчам, нямаше наличен, нямаше внос, когато имаше аз реших да взема бяла опаковка, той се оказа хипоалергичен и няма мирис  Laughing 
Та препоръчвам го.
Цената беше около 8лв за 1,5L

# 468
Много ми допада ароматът, силен и траен, на ELSE OCEAN

Цитат на: KaPaMeJl
Преди да се роди дъщеря ми изпрах дрешките ѝ и ползвах омекотител на Юмуш с мечето (мисля че е турски). Много ми хареса как мирише

Кой цвят?

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 21:59 от curly sue

# 469
Много ми допада ароматът, силен и траен, на ELSE OCEAN

Цитат на: KaPaMeJl
Преди да се роди дъщеря ми изпрах дрешките ѝ и ползвах омекотител на Юмуш с мечето (мисля че е турски). Много ми хареса как мирише

Кой цвят?
https://www.google.bg/search?q=yumos+omekotitel&client=ms-an … KnkTJZbzjAgipM%3A този бях взела

# 470
Преди да се роди дъщеря ми изпрах дрешките ѝ и ползвах омекотител на Юмуш с мечето (мисля че е турски), закупих го оналайн от детски магазин, но го има и в други магазинчета. Много ми хареса как мирише и имаше дрехи, които ѝ бяха големи, извадих ги от шкафа, когато тя стана на 5 месеца и още миришеха, на 7-мия ѝ месец извадих хавлия от шкафа пак нейна, която не бях ползвала и още миришеше...определено бях впечатлена и при поредната поръчка от детския магазин реших пак да поръчам, нямаше наличен, нямаше внос, когато имаше аз реших да взема бяла опаковка, той се оказа хипоалергичен и няма мирис  Laughing 
Та препоръчвам го.
Цената беше около 8лв за 1,5L
Благодаря!Ще го пробвам Simple Smile

# 471
Аз за внучето, пък и за нас, ползвам Бинго Софт с много деликатен аромат: http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … Sensitive-1%D0%BB, а отскоро си харесах и този Ленор Фреш /малко по-силен е аромата/: https://www.google.bg/search?client=firefox-b&biw=1366&b … pACIDmm-jz3LjM%3A.

# 472
Взех 3 омекотителя за  да ги тествам и да избера този, който ми допада най много. Единият е Юмуш(в магазина също ми го препоръчаха.Другият е на Ленор в плътна зелена опаковка ( не мога да прикача снимка).Последния е на Коколино,ползвала съм и преди и  ми служи в прането на декоративните ресни на прозорците.

# 473
Има тема за перилни препарати Peace

# 474
  • На брега на реката
Рамацоти, така не си особено полезна. Да беше дала линк.

Виктория Миленкова,
Това е темата за перилните препарати и омекотители.
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935954;topicrefid=4

# 475
  • София
Искам да похваля на Sanо препарат за баня. Нарича се Jet Bathroom. Пръскам , разтърквам с четка с  дълга дръжка отдалече, ама не много старателно, изчаквам 10 минути и изплаквам. Резултатът е много добър. Недостатък е само цената му, взех го за около 7 лева от кварталното магазинче, където все пак е по-скъпо.
Много добър препарат. Също и един универсален, с белина, пак на Сано, но с него трябва да се действа бързо, че вдишването е беля.

# 476
След  прочитането на много добри отзиви си закупих ето този препарат за дамаски:
http://www.megasano.eu/wp-content/uploads/2016/06/carpet-spray.jpg

Резултата е меко казано плачевен....Където имаше петна ги няма, не целия е на едни кръгли петна...първоначално си мислех, че изсъхва с различен интензитет, но вече е сух изцяло е видът му е следния:

Скрит текст:

Диванът  ми е ъглов и в момента частта, която не изпрах е по-чиста от тази която прах  ooooh!

Давайте идеи какво да правя

# 477
Не съм ползвала този препарат, но като гледам резултата.  #Crazy Аз бих го минала отново само с четка и топла вода, като разтърквам добре на петната, и след това веднага бих попила с някакъв чист парцал, който да отнеме влагата. Според мен тези петна са се получили точно от концентриране на препарат на определени места, тъй като не е забърсано след прането.  Peace

# 478
Почвам го сега с топла вода, дано се махнат...

# 479
  • София
Почвам го сега с топла вода, дано се махнат...
Намокри го, напръскай с препарат /но си купи друг/ и изчакай 20-30 мин., после отмий препарата. Ако имаш / ти или приятели/ прахосмукачка, която смуче вода - пробвай с нея. Тези петна, може и да са от неизплакнат препарат.

Общи условия

Активация на акаунт