90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 513
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • У дома
Стасиии fight За сладолед, мисля че някой каза, че замразява ягоди и банани (предполагам обелен може и на парченца да го начупиш), след като ги замразиш, директно замразени май ги джуркат на блендер и това е newsm78 Говореха, че в плодов го ядат, пробвай и кажи става ли нещо Rolling Eyes
Курдов, стискам палци тогава това рефинансиране да го оправиш скоро и да се похвалиш с нова кола fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed За Търново, за съжаление не сме си в БГ, принципно ММ е от там  и прекарваме време там, когато сме в БГ Rolling Eyes

# 76
 Здравейте момичета! За мен това е 7-ми ден и съм на плодове. След вчерашният въглехидратен ден имам плюс, надявам се утре, след плодовият, да имам минусче. За 7 дни -1.100кг. Но съм и пред МЦ и може плюсчето от там да идва. Режимът ми понася много добре. Надявам се че бавно-бавно все ще стигна желаните -10кг.  Simple Smile

Успех на всички и лека, работна седмица!  Hug

# 77
  • София
Genni, това дето го показа е голяма красота, ама аз нямам нерви да се занимавам с пипкави неща Naughty
Dana_S, нещо бъркаш трябва да е 8-ми плодов newsm78
Курдов , стискам палци да вземеш една хем евтина, хем читава кола Hug

# 78
Стасиии fight За сладолед, мисля че някой каза, че замразява ягоди и банани (предполагам обелен може и на парченца да го начупиш), след като ги замразиш, директно замразени май ги джуркат на блендер и това е newsm78 Говореха, че в плодов го ядат, пробвай и кажи става ли нещо Rolling Eyes
Курдов, стискам палци тогава това рефинансиране да го оправиш скоро и да се похвалиш с нова кола fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed За Търново, за съжаление не сме си в БГ, принципно ММ е от там  и прекарваме време там, когато сме в БГ Rolling Eyes
Извинявам се, че така нахлувам, отдавна ви следя и се мотивирам, че волята ми никаква я няма  Crazy
Аз съм си правила сладолед от банани, точно по описаният начин, само че слагам и малко лимонов сок и щипка сода, става почти като истинския Simple Smile  Peace

# 79
Мерси, Гени  Hug
*denitsa*, може ли повече подробности, моля? Simple Smile

# 80
  • Бургас
Genni, тук съм ! Жива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green До 14:00 имах толкова много работа, че не можех да помисля за ядене, клиентите влизаха един след друг. И проблеми, колкото искаш  ooooh! .Сега се успокои малко положението, пийвам си водичката и твърдо ще издържа до края.  Hug Hug

И нямам търпение утре да се притегля.  Peace

MinaCankova, Еленка Савова,добре дошли !   bouquet

# 81
Мерси, Гени  Hug
*denitsa*, може ли повече подробности, моля? Simple Smile
Бананите ( колкото си пожелаете Simple Smile ) се обелват, нарязват се на парченца и се слагат във фризера, докато напълно замръзнат. След това се пасират, добавя се лимонов сок - около супена лъжица и една щипка сода бикарбонат. Пасира се още 3-4 минути.Може да се добавят аромати - ванилия, канела... кокосови стърготини, каквото душа иска Simple Smile

# 82
  • Пловдив
Здравейте сладурчета. Simple Smile

Цял ден работа и не мога да седна да ви хвърля едно око.  ooooh!

Днес съм на +400гр след ВГХ,тоя въглехидратен ще му мисля как ще го коригирам,че само в тоя ден качвам.
Ден 8 плодов:
2 кафета и 3 банана до тук.После ще хапна 50гр бадеми и май ще ми е това за днес.

Отивам да ви чета,че много сте писали.  Hug

# 83
  • У дома
Привет банда, дребното не ми дава да пия вода, за ядене то е ясно, че ми се сърди като ям, днес и за водата ми реве като пия, това дете ще ме побърка. Днес в детската ме "уведомиха", че снимките са задължителни, на 24 фотограф ще ходи в тяхната група, и струват 120лв hahaha Joy Казах на баща й, и той се опули Shocked Ами няма как така е с хлапе, то и две седмици годишно почивка трябва да й осигуриме, то не е като да имаш просто дете в Норвегия hahaha Joy hahaha Joy
Водата е добре, но започнах леееко да огладнявам, което е съвсем нормално, трябва да приготвя и нещо за ММ, ама го отлагам, за да не прегреша на финалната линия Joy

# 84
  • Бургас
Водата е добре, но започнах леееко да огладнявам, което е съвсем нормално, трябва да приготвя и нещо за ММ, ама го отлагам, за да не прегреша на финалната линия Joy

Моя му казах сам да си готви, не мога миризми да дишам аз и то точно днес.   Joy

# 85
  • София
Genni, тез снимки ще са в златна рамка Grinning. Почни да й се сърдиш и ти като пие и яде и ще разбере какво ти е  Mr. Green Майтапа на страна през какви ли не фази преминават децата, всеки ден различна дяволия. Ама радвай й се сега, защото моите пубертети само ръмжат  Sick
Христичето, много малко тия три банана, хапни повече  bouquet
Juliette я няма да докладва какви плодове хрупа Grinning

# 86
  • Пловдив
Вангоби,не ми се яде.Днес чистихме на работата основно и хич не ми беше до ядене.Даже в момента не ми се яде.Прибрах се,изкъпах се и сега съм се тропясала на дивана,но след малко ставам да си правя клековете.   bouquet

# 87
  • Русе
vangobi  Heart Eyes  Heart Eyes , ей ся докат не е цъфнал ММ да вляза набързо да ви пиша, че после по-късно чакк...Успех на плувците  Crazy . Аз днес по улиците цяяяял денн, навъртях бая км с количката  Laughing .
vangobi, взех си невероятни праскови, сочни, салдки, мноого месести- разкошшш, имам и диня, тя ще е за вечеря, орехи и грозде, може би..
Иначе тази сутрин бях -500 след пастичките дет си хапнах снощи..  Joy  Crazy кефф
Хайде отивам да приготвям вечеря и аз за ММ,  и по-късно ще ви прочета кат Ората..  Hug

# 88
vangobi ами така, от бързане глупости пиша.   ooooh!  8-ми ден ми е, започнах на 31. 09

# 89
  • Targovishte
Eхо банда   bouquet  bouquet

Аз вечерях вече. Купих си салата картофи от СВА и салата домати и краставици. Но... картофите бяха направо ледени, тъй че може да се каже че вечерях със сладолед от картофи  Sick Sick Sick Никак не ми харесаха и направо не знам как успях да ги намъкна... Колко пъти се заричам да не си вземам купешки неща, ама нали тази сутрин тръгнах с идеята за воден  ooooh!

ГЕНИ  Hug УжасТ са с тези снимки, много са скъпи  Money

Христинче  Hug Правиш си лоша услуга с толкова малко ядене  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт