Звездни компромати - 259 част

• 87 951
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Според фризоьрката ми, екстеншъните причиняват косопад в по-късна възраст. Ако се носят редовно екстеншъни - от тежестта им се уголемява фоликула на косъма, тоест ''захвата'' става по-хлабав, ако правилно съм разбрала. Е, какво пък, после ще си присади коса Николета.

# 226
Според разни разкрасителни американски предавания, редовното носене на екстеншъни води до плешиви петна по скалпа. Дали е така, Николета ще ни каже след време.  Wink Laughing

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди на сета на Legend, сниман от Грег Уилямс

# 228
  • В полите на Пирин планина
Маша Шарапова:

Скрит текст:

# 229
  • Бургас
Много ми е вулгарна. Не харесвам вулгарно изглеждащи жени.

# 230
# 231
Нито един линк не ми се отваря Cry

# 232
# 233
Екстеншъните не са полезни то е повече от ясно . Погледнете една Бритни Спиърс колко оплешивя и освен това веднъж като почнеш да ги носиш трудно е да спреш , също като ноктопластика та - щото косата ти е изтощена след това ... Николета не е красива колкото й да й се иска , не е и грозна , просто не е нищо особено . Обаче тоя мангалски тен дето вече не знам коя поред година го налага на младите тъпи девойки като тенденция мен много ме дразни . Наистина ли има толкова момичета в България , които продължават да се препичат по солариумите ?!

# 234
  • До морето
Има и още как! Аз, честно, си мисля, че и това е някакъв вид разстойство. Не е нормално да изглеждаш като препържена и да се харесваш, че и да продължаваш.

# 235
  • в Кошера
Всички "разкрасителни" намеси в/у Николета и подобните й носят непоправими щети след себе си.
Пример към днешна дата - скулите й.
След време ще проличи и по косата й, кожата й...

# 236
Пристрастеността към солариума е диагноза. Гледах един документален филм за хора с разни мании, та един от тях беше точно с такава.

# 237
Мисля, че Бионсето е бременна и пуска тия фотоси за да отклони вниманието и подозренията.  Peace
http://www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201504/rs_634x1024 … dia.jl.010415.jpg

# 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
снимки на Грег Уилямс от сета на Еlizabeth: The Golden Age: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Красота!

# 239

Общи условия

Активация на акаунт