Звездни компромати - 259 част

• 87 953
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Екстеншъните не са полезни то е повече от ясно . Погледнете една Бритни Спиърс колко оплешивя и освен това веднъж като почнеш да ги носиш трудно е да спреш , също като ноктопластика та - щото косата ти е изтощена след това ... Николета не е красива колкото й да й се иска , не е и грозна , просто не е нищо особено . Обаче тоя мангалски тен дето вече не знам коя поред година го налага на младите тъпи девойки като тенденция мен много ме дразни . Наистина ли има толкова момичета в България , които продължават да се препичат по солариумите ?!
Глупости на търкалета. Трудно било да спреш екстеншъните и ноктопластиката.  Joy hahaha
Бритни я съсипаха наркотиците, не изкуствени коси или нокти.  Peace
Към солариума наистина има пристрастяване. Все се гледаш и ти се струва, че изобщо не си черна.

# 241
# 242
  • До морето
Екстеншъните не са полезни то е повече от ясно . Погледнете една Бритни Спиърс колко оплешивя и освен това веднъж като почнеш да ги носиш трудно е да спреш , също като ноктопластика та - щото косата ти е изтощена след това ... Николета не е красива колкото й да й се иска , не е и грозна , просто не е нищо особено . Обаче тоя мангалски тен дето вече не знам коя поред година го налага на младите тъпи девойки като тенденция мен много ме дразни . Наистина ли има толкова момичета в България , които продължават да се препичат по солариумите ?!
Глупости на търкалета. Трудно било да спреш екстеншъните и ноктопластиката.  Joy hahaha
Към солариума наистина има пристрастяване. Все се гледаш и ти се струва, че изобщо не си черна.

Аз мисля, че Мамабу има предвид, че е трудно да спреш с ноктопластиките и екстеншъните, не защото си пристрастен, а защото чисто и просто ноктите като махнеш пластиката изглеждат ужасно и трябва да се примириш, че бая време ръцете ти ще са в окаян вид. Косата също изглежда изтощена и по- пършива, а и като си свикнал да се гледаш с буйна грива си изглеждаш направо плешиво.

# 243
  • Gotham City

Аз мисля, че Мамабу има предвид, че е трудно да спреш с ноктопластиките и екстеншъните, не защото си пристрастен, а защото чисто и просто ноктите като махнеш пластиката изглеждат ужасно и трябва да се примириш, че бая време ръцете ти ще са в окаян вид. Косата също изглежда изтощена и по- пършива, а и като си свикнал да се гледаш с буйна грива си изглеждаш направо плешиво.

Аз лично нито след ноктопластика, нито след екстеншъни съм имала проблем. А начини за поставянето им има много, съмнявам се нейните да са на щипки

# 244
Ако ходиш в някой гараж, сигурно. Но Николета едва ли ходи на такова  място.
Съвременните гел-лакове не увреждат ноктите и след сваляне не личи, че са били третирани.
С косата също е различно. На 90% от жените просто в един момент им писва да се занимават с глупости(визирам екстеншъните).  Peace
Липсата й на мозък е 100 пъти по-страшна от това, че след време видът й няма да е толкова "лъскав"...

# 245
# 246
  • Gotham City
Ако ходиш в някой гараж, сигурно. Но Николета едва ли ходи на такова  място.
Съвременните гел-лакове не увреждат ноктите и след сваляне не личи, че са били третирани.
С косата също е различно. На 90% от жените просто в един момент им писва да се занимават с глупости(визирам екстеншъните).  Peace
Липсата й на мозък е 100 пъти по-страшна от това, че след време видът й няма да е толкова "лъскав"...

Е нали и аз това казах, че не съм имала проблем  Laughing

# 247
Постът ми не е към теб, по принцип   bouquet
Олеся

# 248
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С риск да разбуня кошера, ама защо продължавате да публикувате снимки на тази Олеся? Хайде българските кифли как да е, наши са и са по жълтурите, татарката пък спи с наш футболист .... но руската разкрачка с какво точно е интересна? В България и по света сама по себе си е едно голямо нищо, а тези, с които спи, надали ги знаем и ще ги коментираме. Та, защо?

# 249
  • На топло
Джо купи си очила. Нима не виждаш колко е красива  Rolling Eyes

# 250
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Щом е толкова красива, мястото и е в темата "Красиво женско лице". Ако не стига, да се пусне "Магнетична вулва", там също ще е идеално за нея Laughing. В звездните компромати ми носи недоумение.

# 251
Не ти ли писна вече...  ooooh!

# 252
# 253
  • Бургас
Джо купи си очила. Нима не виждаш колко е красива  Rolling Eyes
Ами то след толкова шпакловки и операции как да не е красива  Laughing
То тука сме тръгнали да обсъждаме всяка китосана пача, която благодарение на инстаграм и фейсбук, е станала по някакъв начин популярна.

# 254
  • Ямбол
Натали Портман снима реклама за Диор в Париж  Heart Eyes :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт