Звездни компромати - 259 част

• 87 287
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Какви мазни топки - на 1.65 е препоръчително да е 55 кг. Мазна топка ли ще е тогава?  Shocked

За мен е доста слаба, краката й са клечки. И това е жена, пухкава по природа, т.е. това не й е естественото положение, а с цената на глад и много усилия се е докарала до тук. Чак ми е странно, че го намирате нормално.

Кое пък ти е странно, милиони хора мислят така, то иначе анорексията нямаше да съществува като болест и да мори подрастващите момиченца по света.

Всъщност си права.

# 586
Айде пак анорексията ooooh! Не мога да си изкривя езика да кажа, че Преслава е зле в тялото, явно и други са на същото мнение. Хубаво, стройно тяло, какво да му плюя?

# 587
  • До морето
Преслава е с така наречената пилешка структура - слаби крака, а от ханша нагоре едра. Дори и в най- пухкавият й период краката й си бяха слаби и стройни, а на горе си имаше мазнинки и като прибавим и едрият бюст и цялостното впечатление беше, че е доста мощна.

# 588
Но в ръцете беше зле,  там има коренна промяна.

# 589
  • Бургас
Вчера в студиото на Вип Брадър бяха поканили Тоцка. Толкова стара да изглежда тази жена. Ако не знаех на колко години е, не бих й дала по-малко от 45г. Жени Калканджиева изглеждаше по-млада от нея. Между другото тя и Преслава са на една и съща възраст. Разликата е от земята до небето.

# 590
Докато разглеждах снимки на Преслава за още по-обективно мнение се натъкнах на битово селфи на Галена от преди години и се сепнах - http://pics.perfekten.com/pics/2603/ad885955c89992dde20486b6cc14789f.jpg  - на преден план гола гърда, гланц до ноздрите и оцъклен поглед, на заден - дезодоранти, сгънати дрехи...  Mr. Green

# 591
явно и други са на същото мнение.

Точно това казвам  Peace Милиони сте.

# 592
Стегнатите тела са равни на това? Всеки ден се благодаря, че се регистрирах, за да науча нещо ново я за предпочитанията си, я за света като цяло.

# 593
  За теб кой говори?

# 594
явно и други са на същото мнение.

Точно това казвам  Peace Милиони сте.

Не само за мен, а и за доста голяма маса хора Wink

Една анорексична Михаела Филева

# 595
Много хора виждат и съответно коментират, че Преслава е болезнено слаба. Че гладува не на шега, за да поддържа това доста ниско тегло.
Естествено, че има и не малко, на които то се струва нормално и красиво - има си хас, след толкова години неуморен труд на модните редактори.

Лично за мен това тяло е много слабо, пък не виждам да е особено стегнато или тренирано.

Слабо от глад - http://planeta.tv/images/uploads/gallery/Preslava201412123.jpg

- http://static.blife.bg/5b2a953fa0bb.jpg

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 14:18 от Tess d`Urberville

# 596
  Да де, Заяц, съгласна съм, че много хора по света мислят като теб.  Crazy  Ако от това изречение ти си научила нещо ново за себе си, ОК. Учи си Peace

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 00:38 от меркантилница

# 597
  • На ръба..
Съжалявам, но и на мен сегашния вид на Преслава не ми допада..

# 598
  • където ми харесва
Малко стари снимки-някои са известни, други не особено Wink
Скрит текст:
Чърчил, 1922г.
Елизабет Втора, на служба по време на ВСВ
Чарли Чаплин на 27г.
Мадона, Стинг и Тупак

# 599

Общи условия

Активация на акаунт