Звездни компромати - 259 част

• 87 291
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • където ми харесва
Венета започна да се превзема в последните години, преди не беше такава. А тези двете се опитват да докарат Гала, ама и срещу нея да тичат, не могат да я стигнат.

# 571
Преслава току що се претегли на кантара на ВБ, пуснаха малко живо от къщата. Кантарът показа точно 49,8 кг, мислех че е някъде 43-44 кг, но май си е в норма за нейния ръст.

# 572
Колко е висока? Вобще не ми е по вкуса в сегашния си вид.

# 573
Особено Нели е като излязла от скиците на Чудомир. Селска мома с напращяла пазва и кокоши смях.

Преслава пише, че е 1.65 см, тоест е с по-ниско тегло от препоръчителното с около 5 килограма. Не е малко.

# 574
Преслава току що се претегли на кантара на ВБ, пуснаха малко живо от къщата. Кантарът показа точно 49,8 кг, мислех че е някъде 43-44 кг, но май си е в норма за нейния ръст.

Тя е с широк гръден кош и ханш, те си тежат, дори и иначе да изглежда кожа и кости.

# 575
Беше едра някога, нито има широк ханш, нито широк гръден кош -

По бански (махнете хот) -  http://woman.-spam082-/n/vizhte-preslava-po-banski-snimki.39827.html

# 576
Преслава си изглежда нормално. За нейния ръст - това са чудесни кг.  На снимки изглежда слаба, защото ги обработват и я удължават  Grinning

# 577
Гледах я онзи ден и не знам какви са ви критериите за ''нормално'', но Преслава е много слаба. Чак грозно не е, но със сигурност не е ''нормално'' сложена.
Какво точно му е нормалното за жена с ръст 1.65 да тежи 48 килограма?

# 578
  • Варна
Краката са й ужасно слаби.
Грозно слаби.
Аз съм 163кг и съм тежала 48-49кг...това не са нормални килограми нито за 163см, нито за нейните 165см

# 579
Гледах я онзи ден и не знам какви са ви критериите за ''нормално'', но Преслава е много слаба. Чак грозно не е, но със сигурност не е ''нормално'' сложена.
Какво точно му е нормалното за жена с ръст 1.65 да тежи 48 килограма?
е, ти смали малко, 50 кг е ако трябва да бъдем точни. Аз мислех, че е под 45, но 50 е приемливо тегло.

# 580
Преслава си е супер и 49 са нормални килограми, не говорим за 1,85, а за 1,65. Онзи измислен календар не ми е критерий, според него трябва да сме мазни топки.

# 581
Беше едра някога, нито има широк ханш, нито широк гръден кош -

По бански (махнете хот) -  http://woman.---/n/vizhte-preslava-po-banski-snimki.39827.html

Ако застане фронтално, ще прилича в краката на две клечки, забити в картоф. С широк торс си е жената, дори и да е останала само на кокал.

# 582
Какви мазни топки - на 1.65 е препоръчително да е 55 кг. Мазна топка ли ще е тогава?  Shocked

За мен е доста слаба, краката й са клечки. И това е жена, пухкава по природа, т.е. това не й е естественото положение, а с цената на глад и много усилия се е докарала до тук. Чак ми е странно, че го намирате нормално.

# 583
На Преслава краката си ѝ бяха слаби и преди. Такъв ѝ е генът. Аз я харесвам как изглежда сега.

# 584
Какви мазни топки - на 1.65 е препоръчително да е 55 кг. Мазна топка ли ще е тогава?  Shocked

За мен е доста слаба, краката й са клечки. И това е жена, пухкава по природа, т.е. това не й е естественото положение, а с цената на глад и много усилия се е докарала до тук. Чак ми е странно, че го намирате нормално.

Кое пък ти е странно,милиони хора мислят така, то иначе анорексията нямаше да съществува като болест и да мори подрастващите момиченца по света.

Общи условия

Активация на акаунт