Звездни компромати - 259 част

• 85 982
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Скрит текст:
Това за Бийонсе и Джей Ло е смешно, моля ви се ooooh!

Не харесвам Лопез - за мен е чалга звездата на САЩ, пробила в киното, за да успее в музиката, танцьорка, която се лансира след връзката си с Пъф Деди.
Първите музикални опити не случайно са в стил R'n'B, с разни уредени дуети, харесвам го,особено If you had my love. A после, след като набира скорост - става успялото момиче от Бронкс Laughing и става идол за латиносите в САЩ. Peace
Напъните й да е секси гъзоветка на 45 са ми жалки Twisted Evil

Бийонсе пък е готвена за звезда от дете, както Кристина Агилера и Бритни. Спечелила е всичко, което може, чисто музикално - на светлинни години от Дженифър, аз лично харесвам повечето й неща. Публичният образ е малко твърде чист и спретнат за реален, но не ме дразни, все още. Не знам за Кание, но според мен, тя би имала успешна политическа кариера след време Thinking

Харди ми е много, много секси, чак се изненадвам Crazy
А Еди Редмейн има прекрасна усмивка, от онези хора, които се смеят с очи, но аз си падам по мъже, които не се усмихват и гледат лошо Laughing Laughing Laughing

Така, това си е твоето мнение. Аз съм казала по-горе моето. И само да вметна , че Бийонсе кой я направи звезда? Баща й чрез групата  , доколкото помня. В групата пък ме дразнеше, че все тя изпъква, а другите остават на заден план, а също бяха добри певици.... Бийонсе за мен като певица е на светлинни години назад от Кристина Агилера и самото сравняване е смешно.
Успокой се Stop
говорихме за Лопез и Ноулс, едно е да те подготвя баща ти и майка ти от 5 годишна, друго е да се тикаш с навирени крака, при който може Tired

# 61
Оф, на мен тези паднали очи и усмивка като на жокера хич не са ми секси, ама явно греша. Неприятна ми е чак, не знам с какво.  Thinking

1. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Eva-Green-eva-gree … 562_1920_1315.jpg

2. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/18/article-0-1DF445160000 … 8-191_634x627.jpg

И Господи, какво ухо! Никак не е мой тип и това си е - 3. http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/76605-eva-gree … n-makeup-zoom.jpg

Пфууу, олекна ми. Все си мислех, че само аз не я харесвам тази жена.

# 62
  • София
говорихме за Лопез и Ноулс, едно е да те подготвя баща ти и майка ти от 5 годишна, друго е да се тикаш с навирени крака, при който може Tired
Ако можеше едните навирени крака да те направят мега звезда, щях и аз да се пробвам.  Mr. Green

# 63
Как въобще може да сравняваш Тръмп с Кание, Заяц??

# 64
  • Пловдив
Ако можеше едните навирени крака да те направят мега звезда, щях и аз да се пробвам.  Mr. Green
bowuu  ммм... тъй де Laughing Лопес си има талант та дрънка!

# 65
https://instagram.com/p/7OkiYqvw-n/
Картичка от Блу Айви за мама Бионсе.

# 66
  • София
bowuu  ммм... тъй де Laughing Лопес си има талант та дрънка!
Каквото и да й дрънка, явно дрънка отлично.  Wink
Мадона и тя същата работа.

# 67
Нашите фолк певици щом успяват с това да пробият, що там да не може, дето имат толкова повече опции пред кого да отварят.

# 68
Как въобще може да сравняваш Тръмп с Кание, Заяц??

А защо, не? Абсолютно един дол дренки лицемерни лъжци са

# 69
  • София
Знаех си, че омразата ми към чалгата ще провали светлото ми бъдеще.  Joy

# 70
  • където ми харесва
И аз се чудя, как може да се сравняват Би и Джей Ло. Първата има адски много талант, на който втората не може да стъпи и на малкото пръстче. Аз харесвам Лопес, но тя не е нито адски добра певица, нито добра актриса.
Относно Бела Здрачова, не веднъж е казвала че мрази високи токчета и на много снимки от светски събития, в началото е на токове, после нахлузва кецове.

# 71
Темата не е политическа и затова няма да продължа да коментирам.

# 72
  • До сърцето...
Мариана Попова

Михаела Филева

Миролюба Бенатова

Тоца позира   на морето  това е родено само да се чекне пред обектив  ooooh!

Гаджето на Евгени с още някакъв подобен

# 73
  • Русе/София
забравила е да глътне корема

# 74
  • Пазарджик/Лондон

Много ми харесва - винаги една такава свежа и естествена....

Общи условия

Активация на акаунт