Не харесвам Лопез - за мен е чалга звездата на САЩ, пробила в киното, за да успее в музиката, танцьорка, която се лансира след връзката си с Пъф Деди.
Първите музикални опити не случайно са в стил R'n'B, с разни уредени дуети, харесвам го,особено If you had my love. A после, след като набира скорост - става успялото момиче от Бронкс

Напъните й да е секси гъзоветка на 45 са ми жалки

Бийонсе пък е готвена за звезда от дете, както Кристина Агилера и Бритни. Спечелила е всичко, което може, чисто музикално - на светлинни години от Дженифър, аз лично харесвам повечето й неща. Публичният образ е малко твърде чист и спретнат за реален, но не ме дразни, все още. Не знам за Кание, но според мен, тя би имала успешна политическа кариера след време

Харди ми е много, много секси, чак се изненадвам

А Еди Редмейн има прекрасна усмивка, от онези хора, които се смеят с очи, но аз си падам по мъже, които не се усмихват и гледат лошо

Така, това си е твоето мнение. Аз съм казала по-горе моето. И само да вметна , че Бийонсе кой я направи звезда? Баща й чрез групата , доколкото помня. В групата пък ме дразнеше, че все тя изпъква, а другите остават на заден план, а също бяха добри певици.... Бийонсе за мен като певица е на светлинни години назад от Кристина Агилера и самото сравняване е смешно.

говорихме за Лопез и Ноулс, едно е да те подготвя баща ти и майка ти от 5 годишна, друго е да се тикаш с навирени крака, при който може