Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 264
  • 641
  •   1
Отговори
# 135
Жаки, снимките са от Равадиново, нали?
Валери, да ти е здраво много весело детето!
Да, Рамацоти, от там са.

# 136
  • София
Момичета, благодаря ви, че взехте отношение по моите вълнения.  Hug
В крайна сметка каквото излезе, такова. Нито ще се напъвам да се внедрявам някъде, нито ще се дърпам. Ще се оставя на естествения ход на нещата.  Laughing

Жаки, много хубави снимки и момичетата! Аз едва тази година разбрах от един колега, че този кичозен замък, покрай който минаваме всяко лято, всъщност е истински, а не останал декор от някой филм.  Crazy Ще го посетим някой път.

# 137
  • София
Замъкът дълги години стоеше полупостроен. Чак беше започнал да се саморазрушава. Приятелка ми беше казала, че грандиозния строеж е започнат от местна мутра, който е бил убит. Хубаво е, че някой го е взел и завършил. Не съм минавала в тази част на сткраната от поне 5-6 години, но редовно го виждам по снимки на разни хора.
Само отвън ли е достъпен за разглеждане или и вътре се влиза?

На 14-ти септември чак ще можем да разберем имената на новите си класни, пууу. Голяма пък тайна

# 138
Онна, собственика е от Созопол, доколкото разбрах, Тумпалов се казва и си е жив, вчера беше тсм.
Направил си е голям паметник в цял ръст:) Вътре има само една зала с огромна маса и винарна.
Доколото ми разказа нашия приятел идеята било да е хотел, но има някакви неуредици документални.
Иначе сайбията визуално го докарва на сенчест бос от края на 90- те.
Факт е, че е построил нещо различно и голямо да му се радват децата, а как и защо той си знае.

# 139
Верно е голям кич тоя замък. Влизах в него преди години- не останах впечатлена.

# 140
  • До хладилника, който обичам
Искам да ви кажа, че си намерих на телефона стара снимка на котката с козина, хваната с фиба-панделка  Mr. Green

# 141
  • В Космоса
Снощи гледах Биг Брадър за първи път от доста години насам. Не целия, но погледах малко и се впечатлих от нещо. Някаква госпожа разправяше на една от участничките за някакъв синдром Албена. Чували ли сте за такъв? В България действал този синдром  - когато една жена не била хубава  Confused или не полагала усилия да изглежда по общоприетия начин ooooh!, всички я оплювали и това тя трябвало да намери начин да си го понесе WTF? Rolling Eyes

# 142
  • София
Онна, собственика е от Созопол, доколкото разбрах, Тумпалов се казва и си е жив, вчера беше тсм.
Направил си е голям паметник в цял ръст:) Вътре има само една зала с огромна маса и винарна.
Доколото ми разказа нашия приятел идеята било да е хотел, но има някакви неуредици документални.
Иначе сайбията визуално го докарва на сенчест бос от края на 90- те.
Факт е, че е построил нещо различно и голямо да му се радват децата, а как и защо той си знае.
Тя и моята дружка толкова е знаела значи или пък аз съм запомнила грешно. Все пак преди бая годинки го обсъждахме.

Пристигнаха ми пилетата. Ей сега ще сготвя едното. Нямам търпение да го опитам и да сравня с обикновените магазински пилета.
Записах голямото момче на изпит за курсовете в Телерик. На някой децата дали са ги посещавали да ми споделите мнение?

# 143
  • София
Онна, аз като една свекърва, ама първия път варих пилето много кратко време, като за магазинско Simple Smile и не се свари, така че, проверявай Simple Smile

# 144
Преди няколко дена поръчах два комплекта на дъщеря ми

Днес пристигнаха и съм много доволна.Беше ми притеснено да не са и малки,но слава Богу съм улучила номера и ще може да ги носи цялата зима  Peace.

# 145
  • София
Онна, аз като една свекърва, ама първия път варих пилето много кратко време, като за магазинско Simple Smile и не се свари, така че, проверявай Simple Smile
Ооо, хич не е свекървинско, Бърди, ами дори много ти благодаря за предупреждението.  Simple Smile
Аз, обаче, мисля да го изпека, че им се било прияло на моите домашни печено пиле. Дали да го завия с фолио да се позадуши първо, а после да го дозапека?

# 146
  • sofia
Да - за пилето.
Даже си спомням, че баба ми първо вареше домашните пилета и после печеше. Но може да е било някоя кокошка, нямам спомен  newsm78
Спомням си, че със зор ги разфасовах, в сравнение с купешките.

# 147
Жаки, много са хубави момичетата. А Мими каква е голяма... Пожелавам ти болестите и неприятностите да останат зад гърба ви. Ама ти за всеки случай може да направиш един курбан, че от преди нова година ви е тръгнало на опъки и болести. Надявам се, не се сърдиш, че давам не поискани съвети. Знаеш, добронамерена съм.  Hug

# 148
  • София
Веси ти е писала, Онна, но, да, колкото може по-дълга обработка  Peace Ще взема и аз да поръчам за другата седмица  Grinning

Валери, покрай тия пилци днес забравих най-важното: Честит ти рожденник!!! Много да е щастлив!

# 149
Благодаря на всички отново Hug
Той сега се събуди и разправя, че сутринта бил поканил едни овце на гости и се надява да дойдат на купона Laughing
Домашни пилета и кокошки и аз пека с предварително сваряване.
Жаки, много са готини момичетата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт