Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 208
  • 641
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, честита юбилейна тема  Hug
Как бързо лети времето.

Вчера набързо оставих сума ти му пари в Джъмбо и в мола, но поне децата са почти готови за училище.
Само на голямата раницата чакам да пристигне.
След хиляди раници и дежурното, твърдо НЕ на всяко предложение, снощи я заплаших, че ако до половин час не си избере раница на другия ден влизам в първата книжарница и каквото ми хареса  Crossing Arms

Утре съм на родителска среща. Ще се запознаем с новата класна.
На малката сигурно срещата ще е след като започнат училище.

# 31
 sigma, в околностите на София има навсякъде и по много. Ако си с кола, можеш да отидеш към Германския манастир и след като се отклониш  от селото за към манастира, по пътя срещу една сграда на Хидросистеми , ако съм запомнила добре, е пълно. Предполагам, че в събота и неделя също ще може да се бере, защото имаше и такъв, който може да зрее още. Бере се само добре узрял.
В аптеките също продават готов сок от бъз. Аз съм давала, когато приключихме с домашния.
Децата са подготвени за задълженията. Малкото категорично не ще на детска ... Как пък не ми се падна  Wink поне едно от децата да обича да ходи. То пак при него е малко по-добре положението, защото с времето свиква и дори почва да му е интересно, но да има желание предварително -абсурд.
Аз си измих тази сутрин прозорците и съм доволна.

# 32
  • София
Честит ви юбилей!
Аз дойдох късно и се мяркам рядко, но засега оставам.

Почнаха да ме навестяват едни първокласно-момичешки-училищно-хигиенни размисли  Thinking
И нещо картинката хич не ми е ясна. В четвъртък съм на родителска среща и трябва да огледам как изглежда отвътре WC-то.

Бодита и ританки, гащеризончета - това най много ползвах аз, най-удобни са.
Ританки не съм използвала, не ми бяха удобни, а гащеризони ползвах с цип, защото ми бяха много по-удобни.

# 33
Благодаря, момичета. Ще взема 62 номер, за шест месеца.
Рамацоти, ще отида и до този склад, мерси.

# 34
Честита юбилейна тема! Нека бъде пълна само с хубави новини и положителни емоции!

Янечек и аз се зачудих къде се изгуби. Пък Светалчо съвсем спря да пише..

Като си изпия кафето ме чака пазар. Снощи до късно четох книга, но си заслужаваше.

# 35
  • София
Честита ни юбелийна тема!  Grinning

Ританки не съм използвала, не ми бяха удобни.
Peace
При наличието на бодита, ританките станаха излишни и непрактични, поне при нас така се оказа. Понеже не върви да се облече боди и отгоре и ританки. То барабар с памперса, бебето ще заври от жега. И аз наблягах на гащеризончета - много са практични.

Замразените акаунти могат да се размразяват, споко.

# 36
  • В Космоса
Нещо не мога да ви разбера за ританките. Ако е боди с дълъг ръкав, отдолу нали трябва да е нещо дълго пак. Няма да го оставите по кълки, горкото. В интерес на истината аз имах само 2 чифта ританки и повече панталончета с чорапки ползвах. Но ританките ми се струва по-удобно за обличане. Когато не е студено и бодито е с къс ръкав, надолу ползвах едни, аз ги наричам кюлотки Laughing, не мога да ги опиша точно. Иначе и аз съм за гащеризончетата. Само една дрешка, а бебето покрито от-до.

# 37
  • До хладилника, който обичам
Я,как знам да се появя за началото на темата и после за рождения й ден Mr. Green
Искам да кажа, че съм недоспала, чувствам се подута, мътно ми е едно такова от липсата на достатъчно сън и на това отгоре пътувам към работа, това живот ли е!
Не ми харесват такива понеделници.

# 38
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добрутро и честит юбилей Mr. Green
Тук е студ ужасен, а е само началото на септември. Така и не успях да свикна с рязкото и ранно идване на есента в Чехия. И ми липсва идеята за циганско лято.
Та по повод есента ще трябва да нося всички сака и връхни дрехи на химическо и да мина една боя на обувките. Мъкааа Tired

# 39
  • София
Нещо не мога да ви разбера за ританките. Ако е боди с дълъг ръкав, отдолу нали трябва да е нещо дълго пак. Няма да го оставите по кълки, горкото.
Акаша, не се изразих ясно. Бодитата са си бодита - удобни и практични. Съчетанието боди плюс и ританки за мен е неудобно, особено в малко по-топло време като пролет и есен. Вместо това ползвахме гащеризончета. Ако е студено, под гащеризона слагах боди-потник или боди с късо ръкавче.

# 40
  • София
Да ни е честита юбилейната тема и да споделяме много положителни емоции в нея.
Onna, срещу повръщане много хубави и ефикасни са капките Вомитусхил.

# 41
  • В Космоса
Нещо не мога да ви разбера за ританките. Ако е боди с дълъг ръкав, отдолу нали трябва да е нещо дълго пак. Няма да го оставите по кълки, горкото.
Акаша, не се изразих ясно. Бодитата са си бодита - удобни и практични. Съчетанието боди плюс и ританки за мен е неудобно, особено в малко по-топло време като пролет и есен. Вместо това ползвахме гащеризончета. Ако е студено, под гащеризона слагах боди-потник или боди с късо ръкавче.

Сега разбрах. Grinning

# 42
  • Mediterraneo
Честит юбилей на темата! Доста късно се включих, но тук ми харесва Hug

Искам да кажа, че тази седмица ще е вълнуваща. Утре пристигат нашите за 3 седмици. В четвъртък децата тръгват на училище. Уж са готови, ама не съвсем, не съм купувала никакви материали- нямам списъци, а и те имат повечето неща, трябват само тетрадки за голямата( малката ще пише на учебните предполагам).

Вече трети ден вали и духа. Имало някакъв циклон над Средиземно море. Мен ме устройва, че ми писна от жеги, ама децата мрънкат за басейн и плаж по цял ден  Tired

# 43
  • Перник
Честита ни годишнина и от мен!
Сутринта отидохме благополучно на първия ни "учебен" ден в градината. Нямаше сцени, щото май се е настроила, че трябва да ходи вече на градина, след като миналият понеделник се оказа, че още е в ремонт градината и се върнахме.

# 44
  • Бургас
Здравейте! Как бързо мина времето,а? Цяла година   bouquet

Днес ходих да поръчвам торта за РД на Цвети, раздала съм поканите. Няма търпение вече  да идва денят Simple Smile

Г-Жа Рамацоти , казаха ми някакъв магазин в Славейков, до Болерото, в които имало много евтини и същевременно хубави детски неща. Приятелка е взела гащи с потник за 2.50 български, клинове с туника за 12 лв. Ако имате път натам може да го разгледаш .

От средата на юни до сега съм свалила 10 кг. Много съм горда със себе си, ама имам още да свалям.

Общи условия

Активация на акаунт