Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 158
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Благодаря, nosferata. Явно моят е в строителен свят.
И аз се чудех на графиката, безумно грозна и остаряла ми се вижда, не съм се досетила че идеята е да прилича на Лего. Дори го питах моят син не му ли се вижда тъпо нарисувано, ама не - готино било така.
Някой от тук ме подсети за Monument valley и си я пуснах. Той ме видя остана очарован и запленен от нея. Сега цъка там.
Дано да сте прави и да нямам поводи за притеснение. Макар че все пак е едва на 10, може би ако беше на 15-16 бих приела гледането на подобни клипчета за по-нормално.
Абе глупости говоря, тогава сигурно дори повече ще се притесня, защото няма да е постоянно под прекия ми надзор и ще се притеснявам дали пък няма да реши да приложи видяното в клипчетата навън  ooooh!

# 406
  • Варна
Носферата правилно е обяснила. Освен мирните светове с овце и кокошки има и някакви с битки. Моите и двамцата се сражават в тези светове. Понякога се случва боят от виртуален да стане реален...  ooooh!

# 407
  Добър ден! За ден - два съм си в къщи
Скрит текст:
там също уж ми е вкъщи ама още не мога да се адаптирам
и ще чета малко и тук .
 Тук времето е отвратително .Потискащо сиво небе и уж вали и уж-не .
  Днес съм на родителска на синът ми. В 5 клас ще е и нова класна и доста ще е по-трудно.

# 408
elleni ,  Веси, ясно. Ние ходим на едно място, в което си има инструктори, но не сме искали да ни правят програма. Приятелката ми стои по един час на пътеката и каза, че не иска нищо друго да прави и не й трябват програми. Аз уж се опитвам и нещо друго да правя, но си представям каква съм картинка Laughing
Много ми е тъпо. Малкият рева като тръгнах и ми е тегаво.

# 409
Привет!
Честита годишнина! Дано имаме само хубави неща за споделяне.

# 410
Честита годишнина на темата! Не мога да повярвам как мина една година, това време лети направо...  Confused

Естел, радвам се, че нещата започват да ти се нареждат, дано и занапред да е така. Винаги се изплува в един момент, явно при теб е настъпил  Peace
А аз имам няколко дни, спешно да си променя режима - снощи пак соарета, вино, узо и иху-аху до 3, станах в 12. Днес ще вървя към промяна иначе просто няма да се върна на работа на 15-ти. Имам чувството, че съвсем съм изключила, даже не съм сигурно точно какво работех.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 16:24 от Tatti

# 411
Честит рожден ден на темата   bouquet

Мър много е хубаво клипчето, направо се размечтах за малко студ като видях толкова много сняг   Wink.

При нас днес беше първият учебен ден. И синът ми и дъщеря ми все още са без класни. Дано в понеделник се разбере кои ще им бъдат учителите.

След малко отивам с малката на плаж. Хич не ми се ходи, но заради детето треябва   grinning039

# 412
  • Бургас
Честит рожден ден на темата Simple Smile
Ето ви една мишка,която се роди в нея през годината :
http://prikachi.com/images.php?images/85/8351085T.jpg

# 413
  • ту тук, ту там
Ооо, сладка Мариянка!  Heart Eyes

# 414
Честит рожден ден на темата! Много хубаво си хортуваме тук.

Лина, да намачкаш малка Мариaнка  Heart Eyes

# 415
Лина, че тя мишката много пораснала! Сладурана страшна е  Flutter
Алекс, и аз искам сняг вече. А те тази групичка си карат паудър, мен там още 10 години няма да ме видят аххахахха. Макар че част от тях ги качвах на детските писти, заради моя милост, то пък всеки трябва да си спомни от къде е тръгнал, в крайна сметка Crossing Arms

Вчера освен бяло си купих и червено вино, явно ми е леко хладно.

# 416
Лина имаш си една малка принцеса  Heart Eyes

# 417
  • sofia
Лина, страхотна сладурана!

Какъв сняг, бе хора! Трайте си, най-рано декември  Mr. Green

# 418
  • някъде ... тук ...
Лина, сладкиш си имаш!

Мър, не си сама. Големият ми син от месец насам споделя борд-клипчета от нета на стената си. Искал да кара вече Crazy

# 419
  • София
Lina, разкошна мишка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт