Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 254
  • 641
  •   1
Отговори
# 210
Ааша, по Гърция насам-натам се мотахме, много доволно, последно си тръгнахме от Тасос малко по-рано, там започна да се разваля времето (но ние по други причини тръгнахме де, времето не ни изгони  Simple Smile). Бяхме го запланували още поне 3-4 дена по Гърция, но догодина. Мислех че ще ми омръзне толкова време, но не - всеки ден ставаше все по-добре, може би това че се откъснах наистина от всичко, ми дойде екстра  Sunglasses

Сега ме чакат поне 6-7 перални обаче... то хубавото накрая винаги завършва с прането  Laughing

Жаки, не ти е лесно, признавам. Нито на така, нито на иначе  Confused Тя ако сама не се усеща, не знам как ще излезете сухи от положението. А да се примирите с всичко само и само мир да има, не е опция също. Постоянно да сте заедно вкъщи, по почивки - не...

# 211
  • В Космоса
Супер, Мър! Ние утре заминаваме за Гърция. Дано е благоприятно времето!

# 212
Жаки, много сложна ситуация  Hug Дано в движение да се наместите, без сътресения. За Тайланд...   Crazy

# 213
 Малко надниквам тук. Здравейте от мен .

# 214
Ще пусна малко снимки, но са пейзажни, без мен  bowuu

Скрит текст:

Акаша, да си изкарате много хубаво  Hug До къде ще ходите вие?

# 215
Жаки, карай по-спокойно. Не мисли за следващата година, а само за октомври 2015 Wink
Мъжът ти трябва да и каже, че си има граници. Всеки си има дом и начин на живот! Тя е на 75 и без социални контакти, но ти нямаш още 35, имаш тийн и болнаво дете. Имаш работа, имаш и мъж...
Съхранявай се!!!!

# 216
  • София
Синът ми се превръща във вегетарианец май. Напоследък не мога да го накарам да хапне месо въобще. Ето и сега яде само картофите и не желае дори да докосне печеното пиле.

Жаки, пращай бабата с Жаки на разходки, по градинките ще завърже социални контакти и ще си намери и приятелки  Simple Smile Много е тегаво това живеенето с майки и свекърви. Неминуемо възникват конфликти, но пък не мога да дам съвет как хем да очертаете границите хем да не я накарате да се почувства обидена и отхвърлена

# 217
  • В Космоса
Мър, благодаря! Много хубави снимки! Ние ще ходим на Ситония във Вурвуру.

# 218
Мър, много хубави снимки. Хубаво е, че си отпочинала добре.
Жаки, аз съм на мнението на Рамацоти- мъжът ти трябва да вземе по-твърда позиция. Хубаво е, ако те подкрепя, иначе става малко неприятно.

# 219
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейтеее!

Почти съм се върнала, но не съвсем. Още малко- до края на октомври.

Оказва се, че съм се затъжила за вас - установих го, като попрочетох 2-3 странички назад.

Валери за образованието - верни неща и тъжни.
Всъщност в това е и коренът на проблема - хората са различни, а се подхожда като да са еднакви всички - и образование, и лечение, и култура, и възпитание - всичко е поставено на тази грешна основа, че всички сме еднакви и имаме еднакви нужди, потребности, ценности.

Мър - прекрасни снимки.

Жаки, много деликатна ситуация. Съчувствам искрено. Има обаче едно спасително островче - може би и тя ще иска да държи на личното си пространство и може да й хареса да си живее сама и да си прави каквото й душа иска. С майка ми така се случи - за пръв път в живота си е сама и й хареса да не се съобразява с никого, да следва само собствените си желания. (А бяха заедно 43 години денонощно, защото и работеха заедно. Мислех, че няма да издържи без него, но все повече й харесва самостоятелният живот. Лятото дойде при нас уж за седмица, но след три дни й писна и си тръгна, "да си прави, каквото си иска", така каза.)
Не се плаши предварително, може пък да му се намери колая. Когато отношенията са културни, винаги има надежда. Лошо е, когато човек се завърти в ония ужасни кръгове на омразата - виж, оттам трудно се изгазва...

Онна, и при нас така се получава напоследък - децата не искат да ядат месо. Особено малкият, който онзи ден стана на пет, не вкусва въобще месо. Аз и не държа много, но все пак би трябвало, има важни аминокиселини, които са нужни за растежа и не могат да дойдат отдругаде. Но насила няма как.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 15:17 от svetal4o27

# 220
  • София
Жаки, пращай бабата с Жаки на разходки, по градинките ще завърже социални контакти и ще си намери и приятелки  Simple Smile
Това може и да свърши работа. А ако не завърже контакти ще е достатъчно време ангажирана, а и малката Жаки с повече говорене и енергичност може да я изтощи достатъчно, така че жената да има нужда от спокойствие и почивка в нейния апартамент  Mr. Green.
Не съм имала "късмета" да имам свекърва, но сега и със собствената ми майка след няколко дни заедно си намираме повод да  box

# 221
Светалчооооо, радвам се, че те "виждам". Не ни оставяй за толкова време.  Hug

Жармен, как си?

Мър, искам снимка с теб, пък.  Crossing Arms Любопитна съм да те видя.

Акаша, весела почивка ти пожелавам.

Жаки, давай на бабата малката Жаки да я гледа. Тя ще ѝ спира тока, както се казва.  Laughing

# 222
vanini да речем ,че съм добре  Hug
Светълчо и аз съм радостна ,че се завърна и като и аз съм тук за постоянно / в къщи де / ще се радвам да чета слънчевите ти постове  Hug

# 223
  • В Космоса
Благодаря, Ванини! Hug

Светалчо, добре завърнала се! Hug

# 224
Мър, каква красива медуза!

Жаки, може след няколко седмици да и дойдете твъреде шумни на свекърват ти. Тя е отвикнала от малки деца, капризни тинейджъри, домашни, музика и тичащи принцеси. Едно е като сте и на гости за малко, друго когато ще сте в една къща. Не го мисли от сега.

Общи условия

Активация на акаунт