Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 252
  • 641
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пепи, стискам палци думите на доктора да са положителни.
Miamim, ужасна ситуация, имахте ли застраховка?

# 226
Мър, каква красива медуза!
И аз се радвах най-много на този кадър.

Жаки, ще се натаманят нещата. Права е Соу - едно е на теория, друго - на практика.

Светал4о, нямаш причини за притеснение по повод аминокиселините. Има ги и в растенията. Давай на синчето си разнообразни сурови плодове и зеленчуци (особено зеленолистни), ядки, семена, бобови. Аз имам две фръцли (11 и 8 ) и сме вегани. Ако искаш, ще препоръчам книга.

Започна учебната година.

# 227
Miamim, това е ужасно  Stop Да ти посегнат на нещо твое, без значение скъпо ли е, не е ли, има ли, или не застраховка, е нещо, което те кара да се чувстваш много зле - безпомощно направо  Confused Дано я намерят!

Мерси момичета  Peace На медузата имаме цяло клипче, но ще пусна линк като го качат в ютюб. За мен си беше страшна, но пък клипчето е като за Нешънъл  Laughing
Ванини, ще пусна за малко, нищо че се бях зарекла повече да не го правя по определени причини, но пък и не е като да не съм се показвала  Wink
Акаша, супер и аз го бях загледала Вурвуру, Сарти и Торони след като ни отпадна Лефкада. По-натам мисля да стигнем до Лефкада, Закинтос и Кефалония, нямаше как да стане тази година обаче на нито едно от трите места (поне не с компанията, пък те ни бяха по-важни).

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 17:49 от Мъ℘♥Мяɣ

# 228
Мър, много си хубава, а режима определено е свършил работа за развяването на банския  Peace

Светалчо, добре завърнала се! Не ни оставяй така Simple Smile

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Мър, колко си хубавааа Heart Eyes

# 230
Мър, чудна си! Особено с вързана коса. Имаш хубаво вратле - показвай го.

# 231
Апа вие сте много мили, ама си го знаете  Hug
Акаша, то щото не ми се виждат задните части  Mr. Green А сега дали не ми трябва нов режим, такова папкане направих, че ме е срам чак.

# 232
  • някъде ... тук ...
Дзак Simple Smile
Върнах се, прочетох последните 3-4 страници.
...без рутина, новини какво се случва не само в България, а където и да е, без никаква комуникация освен с хората, с които бяхме, това е рестартът, заредена съм положително за дълго време напред  Heart Eyes.....
Е те това е и нашата почивка, от която се върнахме снощи. И нашите километри са 1800 Simple Smile
Вече сме планували 4те дни за закриване на морския сезон. Дано не вали. Трябва да погледна прогнозите Simple Smile

Мър, сладко и фино момиченце си ти. Помня те още от сватбените снимки Simple Smile

# 233
Много сте изписали, но няма как да изчета всичко.

Първи ден на работа....3кафета изпити и така и не успях да се събудя качествено.
Оказа се, че графика ми ще е по-различен отколкото си го представях...и още свиквам с мисълта, часовете и натоварването. Simple Smile

Жаки, другите те успокояват, но...аз мога да ти кажа, че положението ви хич няма да е розово.

Скрит текст:
Месец и нещо преди да се оженим с моя мъж, свекър ми почина. Майка му слабо я познавах, но с негово настояване решихме да живеем известно време при нея, за да може да и помагаме, подкрепяме и т.н. Тя също цял живот е била основно с мъжа си и няколко приятелки.
Е, няма такова чудо...
Каквато и да я познаваш, приготви се за човек, който ще минава през всякакви настроения и състояния, може и по няколко пъти на ден.
През тъга, до приповдигнато настроение и ентусиазъм за изхвърляне на разни неща, подреждане и т.н....след това омраза към всички и всичко от сутринта, озлобление към най-близките, обвинения и т.н.

# 234
Мър много си чаровна  Hug

# 235
  • Варна
Мър, много си хубава!
Светалчо си дошла! И Жармен е наминала!

Много мразя деликатните ситуации от типа, за който споделяте! Понякога наистина положението е "ни така, ни иначе'.

# 236
Още веднъж благодаря, но ще трия, защото трябва да излизам скоро  Hug
Такъв мързел ме тресе днес, че съм зверски благодарна, че не съм на работа. Шефът беше прав като излизах отпуска "Тука има една по-сериозна задача, ама няма да ти го давам за когато се върнеш, а като си дойдеш на работа, почиваш си 5 дни от почивката в работна обстановка и после ще започваш да работиш, иначе неадекватна история ще е!" Мъдър човек...

# 237
  • Ямбол
Днес му има нещо на компютъра ми. Държи се безобразно. Едва успях да го приведа в приличен вид. Ако се скапе точно сега, значи ще стана суеверна вече. Вчера ми изчезна една много важна папка в училище, с документи и най-важните ми нормативи. Мога да си я възстановя, но ми стана криво, някой я прибра явно неволно и край. Обърнах всичко да я търся и няма я.
Сега и компютъра ми, ако ме предаде, точно, когато имам най-много работа и се чудя коя ще е третата гадост, която трябва да ми се случи.

Жаки, не ти завиждам, никак. Не ѝ давай повод да си мисли, че си изцяло благоразположена. Аз попадам в подобна ситуация. Местим се много близо до свекърва ми, която ще е почти постоянно при нас. Досега си имахме уважението една на друга и дано не го развалим, когато се доближим. Моят свекър също е починал и свекърва ми е сама.

# 238
Знам че ще е сложно и трудно напасването, но няма как иначе трябва да се справим и с това.
Подкрепа от мъжа ми имам на сто процента, дори той е по- рязък, аз го убеждавам, че е деликатно състоянието на майка и трябва да сме внимателни с нея.
Светълчо, за никаква омраза не може да иде реч, тази жена е направила повече за мен от родната ми майка. Живее за нас буквално, преживява всяка наша тревога, всяка стотинка се пести за нас, много е всеотдайна. Толкова съвети ми е дала, толкова ни е помагала, че и дължим уважение.

Просто с годините и особено след загубата е станала много обсебваща, сърди се като малко дете, ако пропуснем да и се обадим всеки ден се цупи, после не вдига и ние се пукаме от притеснение да не се е случило нещо. Дванайсет години не сме си казали дума на пряко, дори да е имало някакво неразбирателство сме го изчиствали с разговори. Тя все казва, че да ме е раждала няма така да и приличам, то от там ще дойде и проблемът при общо съжителство. Палим бързо и двете, досега аз гледам да отстъпвам, ама колко ще изтрая не знам. Едно е да се видим за час два, друго е 24/7.
Това да гледа Жаки не го виждам особено, тя не е от този тип баби:)
Не е свикнала с малки деца, до преди болестта на свекъра пътуваха много, обича коцерти, театър, да чете нейните юридически материали. На шега каза, че бавачка няма да става ама ние това си го знаем и нямаме такива очаквания:) Който има деца да си ги гледа:)

Лили, ще се печеш на същия огън май... Надявам се, да не се стига до крайности, аз ще съм толерантна, докато няма преминаване на тънката линия на грубо влизане в личното пространство.

# 239
  • Sofia
На Касандра сме ние, Посиди.Снощи преваля,днес беше приятно за плаж...ама утре май пак ще е дъждовно.Доскуча ми вече.Като резервирах мислех,че ще е по-оживено  Thinking
Мър къде/кога я видяхте?
Светалчо,драго ми е да те "видя"  Hug
Жаки,  съчувствам  Hug.Деликатно е,но поне всяка си има етаж и домакинство.Можеше и само с едно да разполагате Rolling Eyes.Настанявайте я в хотела и й намерете занимания и отговорности Peace
Много ядем тук,редовно и продължително Crossing Arms.Лами!
Мъж ми как успя да изгори без да има слънце,под чадъра и с тениска hahaha.Сега го мазах...умятен човек.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 18:55 от GeNa

Общи условия

Активация на акаунт