Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 245
  • 641
  •   1
Отговори
# 240
Светалчо, драго ми е, че се завърна.  bouquet

Мър е сладурана. Показвала се е и преди. Хубави снимки!

Имам проблеми (кой ли няма), и съответно тези дни съм без настроение. Не ми се пише, не ми се говори. Предпочитам да се усамотя и да си чета.

# 241
Светалчо, Жармен, много се радвам, че сте си тук Hug
Мър, видях те, прекрасна си.
ЕлиТ, браво и на вас за почивката.
Цвети, каквото и да е, да се разрешава бързо.
Гена, ще ме убиеш с това ядене, не знам на какво казваш много , ама определено не ти личи изобщо да се храниш Laughing
Жаки, всичко ще се нареди, не го премисляй предварително. Хубаво е, че с мъжът ти сте на еднакво мнение. Ние живеем много хора заедно - на единия етаж в нашата къща са родителите ми, а ние на другите два, а в къща, долепена до нашата,  са двете ми баби и семейството на сестра ми. Но така сме свикнали и дори не знам как би било иначе. Децата също са щастливи, че са в голямо семейство. Храним се понякога заедно - особено лятото, когато сме навън и си правим барбекю, се събираме всички. Иначе и поотделно си правим различни неща.  
Спах два часа до детето следобяд Embarassed и тази вечер ще будувам. А от утре съм на работа и то от рано. А и прогнозите са за дъжд - да е максимално хубаво Laughing

# 242
Мър, пак те изпуснах, че трябваше да храня малките. Нищо, някой друг път ще те видя.

# 243
О, Ванини, как са бебетата? Радвам се за теб. Целуната си от Господ с тоя късмет.

# 244
О, Ванини, как са бебетата? Радвам се за теб. Целуната си от Господ с тоя късмет.
Благодаря ти, много мило.

# 245
  • Sofia
Искам да споделя следния линк с вас:

Няма любов без пари

И да ви питам дали сте съгласни с написаното в тази статия?

# 246
 Hug
Ванини, аз по твоя молба пусках, но още не съм изтрила албума, така че ще ти ги метна  Simple Smile Много се радвам, че бебочетата са супер и растат ли растат!

А за парите - те са нещо, без което няма как да живеем. Но да обичаме? Не, чистата любов не е пари, физическото оцеляване е. А човек има естествена потребност да се стреми да печели повече - за да се храни по-добре, за да почива по-добре, за да има по-добър достъп до всякакви услуги и т.н. А любовта се доказва точно в моментите с липса на пари, говоря от личен опит - защото е лесно да се разнообразите с романтична вечеря в хубав ресторант, да починете в чужбина, зимата като ви е скучно да отидете на ски, следобед да отскочите до мола, на кино... А като нямате средства трябва да сте много изобретателни, за да покажете любовта си към другия, търпеливи един с друг (защото постоянното нямане изнервя) и да не изпадате в битовизми. Хубаво е всяка връзка да премине през период без пари, за да се види къде сте Wink Но не знам колко дълго може да се изкара така, честно. Цял живот, едва ли, сигурно това убива чувствата, не знам.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 23:40 от Мъ℘♥Мяɣ

# 247
  • Sofia
Благодаря ти за мнението, Мър Мяу  Hug

# 248
Искам да споделя следния линк с вас:

Няма любов без пари

И да ви питам дали сте съгласни с написаното в тази статия?

Абсолютно съм съгласна със статията. Когато няма пари, отношенията се изострят, когато има се нормализират. От личен опит и наблюдения на семейства около мен го казвам.

# 249
  • Sofia
Валери, Hug- верно много за моите стандарти... - по принцип преживявям на ябълки,зарзават и кисело мляко:blush:.А пък тук поимва изкушения и им се отдаваме  Mr. Green...по няколко пъти.
Харесвам големи семейства,но за няколко дни само  Grinning.Като се събера с моите си се радваме за известно време...после почваме да се разправяме Crazy Хем сме с нагласата,че сме за малко Thinking

# 250
  • София
Добро утро!
Изпуснах и аз Мър... никога не съм я виждала, ама карай, все някога ще уцеля снимка Sunglasses
Много е мрачно и дъждовно днес, а на мен ми е едно такова радостно и приповдигнато (все пак училището наближава, хип-хип-ура, а с него и моята свободааа), дано времето не ми скапе настроението.
Трябва да купувам туфли за нашата балерина. Дали е възможно по краче, очертано на картонче да ги взема или трябва да я заведа и нея Thinking Някой с опит би ли ме посъветвал?
Снощният ми курс беше много интересен. За пръв път направих крем пастичери като истински. Не че не съм опитвала многократно вкъщи, не че не го изяждахме, обаче е те сега видях как наистина изглежда и се усеща като консистенция. Абе ще се науча аз! Правихме и други вкусотии - круши в шоколадов сос, милфьой, клафути. Дори домашните ги одобриха  newsm44
Ооо, и кльощавите да престанат да се оплакват, че са дебели, да не взема да им се покажа аз  Crossing Arms

# 251
Добро утро!
Тук превалва, но поне не е студено. За сметка на това така ми се спи... Като стане ей такова времето и ме наляга летаргията... Пуска ме чак на пролет  Laughing Поне днес ще имам и малко физическа работа, та ще ме държи будна.

Хубав ден ви пожелавам!

# 252
Добро утро!
Светалчо, наминавай по-често!
Мър, хубава си!
Онна, вземи се покажи най-накрая, стига си ни плашила Simple Smile И друг път съм казвала, че ще ми е интересно да те видя.
Моят син е болен, нищо сериозно, обаче е толкова нервен, че не мога да го позная. Направо е ужас, сърди се, кара се, дано отшуми като оздравее, защото това не е моето дете.

# 253
  • София
О, Съни, пропуснала съм когато си споменавала, че искаш да ме видиш. Ей сега ще ти се пусна на лични  Sunglasses

Бързо да оздравява детето  Hug

# 254
Вече в работен режим. И в летаргия като Алечка, заради лошото време  Cry
Съни, да оздравява детето  Hug
Ако решим да отложим тръгването на детето на градина за първи октомври, трябва ли предварително да уведомим в градината? Забравила съм. Иска ми се по-дълго време да са здрави и да не се притеснявам от евентуални разболявания, а и ММ каза, че той като си е сам, го слуша и не му пречи да работи. С брат му в комплект са по-диви.

Общи условия

Активация на акаунт