Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 183
  • 641
  •   1
Отговори
# 345
Сори, ама аз съм кльощава с прилично изразени вторични полови белези. Доложила съм се не веднъж и дваж из форума, нали?

# 346
  • Луната ни пази
Куркума, честит компютър да го ползваш със здраве и удоволствие!
И аз харесвам кльощави жени и високи...
Да питам Лили и Шаги, имам следния казус, Мими, ако помните, беше приета в немската паралелка, с по висок бал, но аз натиснах да избере английски. Вчера се имали родителка среща, аз не бях в града, но вече знам списъка с преподаватели. По основателни причини, които няма да споделя не искам в никакъв случай Мими да остане в английската паралелка. Въпросът ми е има ли все още вариант да я преместя? Има още две свободни места там, сега са 24, а трябва да са 26. Още утре ще отида при директорката, но да знам мога ли да искам такова преместване, разбира се ще изложа и причините.
В противен случай ще иде в друго училище, но ми се ще ако е възможно да не става така.
Можеш, последните премествания стават със заповед на Директора.   bouquet

# 347
  • Пазете Гор
Сори, ама аз съм кльощава с прилично изразени вторични полови белези. Доложила съм се не веднъж и дваж из форума, нали?

Въздействието на половите белези няма нищо общо с обема им. Може да са всякакви на рамер, и пак да те оставят безразличен. както и обратното.

# 348
И макар да не се обърнах към теб, Куркума, не мога да се съглася, че може да има въздействие от нещо, което липсва.
Репликирах твърдението, че щом жената е слаба, или определена с тъпото за мен епитетче "кльощава", което други обожават да се притуря към тях, то гърдите й са като на начеваща тинейджърка.

# 349
  • Пазете Гор
И макар да не се обърнах към теб, Куркума, не мога да се съглася, че може да има въздействие от нещо, което липсва.
...

Може да въздейства именно липсата му.

П.П. Използвах репликата ти просто за начало, не те апострофирам.

# 350
Куркума, това последното ми е трудно да го проумея. Все пак Мечо Пух е казал: "Колкото повече, толкова повече".

Касита, разбрах те, но аз съм тийнейджърка.

# 351
Шаги, много благодаря, дано имам време да си поправя грешката  bouquet

# 352
  • София
Куркума, напоследък като че ли те е треснал хормонът.  Joy В което, разбира се, няма нищо лошо.

# 353
Предпочитам да не продължавам този разговор, за да не съм в основата на разваляне напудрени форумски имиджи (имиджи?! wtf и тъпото думище в мн.ч!)

# 354
Каси, сега видях подписа, какво започва след 5 дни?

# 355
  • София
Божкее, нищо не разбрах от тоя разговор за кльощи и цици  Joy

Не знам за Кас, ама след 5 дни почва училището.

# 356
Бърди - имат ли кльощавите цици? Това е въпросът!

# 357
  • Пазете Гор
Някои имат. Други - не.

Куркума, напоследък като че ли те е треснал хормонът...

Прекалих със сините сливи напоследък, Тонка, и може от това да е. Много има тая година, и аз изяждам всяка, която поомекне, че да не става зян. А омекват с килограми ежедневно. А и магданоз има пребогато...

Знаеш ли, Естел, познавам прословутият "Мечо ПУх" доста добре, и те уверявам, че никъде той не произнася тази толкова често цитирана фраза. Никъде!   Просто  - както се случва нерядко, мнозина преповтарят нечия грешка, защото им звучи секси. В книжката Мечето казва приблизително (по-точно изпява в една песничка): колкото повече вали, толкова повече се мокря, и толкова повече мръзна. Което е вярно, но няма в никакъв случай всеобхватността, на която разчитат привеждащите погрешния цитат: колкото повече - толкова повече.

# 358
Каси, сега видях подписа, какво започва след 5 дни?

Учебната година за едни. За нас учебната година + още нещо.

# 359
  • София
А и магданоз има пребогато...
Тук е разковничето. Аз мразя магданоз, но на моя мъж му давам редовно и доволно количество.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт