Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 186
  • 641
  •   1
Отговори
# 330
Надявам се тениса да спомогне за това.
Едва ли. Той си е кардио.

Фръцлите също са кльощави. И двамата с ММ сме били по същия начин като деца. Една моя леля даже ми викаше "малариен комар"  Laughing

Всичките педиатри са ми казвали едно и също: щом има постоянство в съответствието ръст/тегло и детето е здраво, всичко е наред. Не отглеждаме прасета, за да внимаваме колко са угоени  Wink

# 331
Трудно се лекува адикция Simple Smile.  Опитвам да се дистанцира от форума, ама ми е трудно.

# 332
  • Sofia
Не искам да те разстройвам, но това не е истинска история, поне не така като е представена.

Не ме разстройваш. А аз продължавам да вярвам в чудеса. Дори разчитам на тях.

# 333
Трудно се лекува адикция Simple Smile.  Опитвам да се дистанцира от форума, ама ми е трудно.
Hug Hug

# 334
Вече и аз вярвам в чудеса. В такова съм в момента, чак ме е страх да повярвам.

Лакирах се в любимото ми к*рвенско червено. Така наричаше бившия яркочервения лак. Любим цвят лак ми е, много се харесвам.

# 335
  • някъде ... тук ...
Даун, просто не влизай в дразнещите те теми  Hug
Не е нужно тотално изключване от тук  Simple Smile

# 336
  • Ямбол
Естелче, дано чудото се задържи и да го последват и други чудеса.

Аз май си оправих компютъра. Пу-пу.

# 337
  • Телиш/Плевен
Не ме разстройваш. А аз продължавам да вярвам в чудеса. Дори разчитам на тях.
Вече и аз вярвам в чудеса. В такова съм в момента, чак ме е страх да повярвам.
Радвам се, че пожеланието ми се е сбъднало! Hug
Скрит текст:
Искам да кажа, че винаги съм вярвала в чудесата, обаче в тия няколко дни направо ми се случват едно след друго и ми е толкова нереално... И щастливо, разбира се! Heart Eyes
Пожелавам ви усмихната и успешна седмица, пълна с чудеса! Hug
И дано чудесата се случват на повече хора. Praynig

# 338
Естел, пожелавам ти с все по-хубави новини да влизаш в темата!

# 339
  • Пазете Гор
Аз пък имам нов компютър. Работи като оса, бърз и нервен.

Харесвам кльощави жени. Не деца - жени.

# 340
Еее, Куркума, кльощавите жени напомнят ( не че са) деца. Вторичните полови белези не са добре изразени така да се каже. А и като ръст и кг 14 годишен пубер има повече.

# 341
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Естелче, не се плаши от чудесата. Радвай им се. Hug

Блазе ти, Куркума! И честито!
 И аз искам...Може и да не е нервен, но нека да е бърз.
Аз пък харесвам кльощави мъже. Високи.

# 342
Куркума, честит компютър да го ползваш със здраве и удоволствие!
И аз харесвам кльощави жени и високи...
Да питам Лили и Шаги, имам следния казус, Мими, ако помните, беше приета в немската паралелка, с по висок бал, но аз натиснах да избере английски. Вчера се имали родителка среща, аз не бях в града, но вече знам списъка с преподаватели. По основателни причини, които няма да споделя не искам в никакъв случай Мими да остане в английската паралелка. Въпросът ми е има ли все още вариант да я преместя? Има още две свободни места там, сега са 24, а трябва да са 26. Още утре ще отида при директорката, но да знам мога ли да искам такова преместване, разбира се ще изложа и причините.
В противен случай ще иде в друго училище, но ми се ще ако е възможно да не става така.

# 343
  • Пазете Гор
Въпреки, че съществуват вариации, човек харесва определен тип от другия пол. Типът може да е свързан с фенотипа, но може и да не е.

Това е така, независимо, че човекът може и да го знае, а може и да не го; може да може да го опише, може и да не му стигат думи и да полва някакви тъпи клишета.

Още по-интересното е, че човекът бива харесван също от един тип от другия пол. Скучно е, че така си е почти цял живот.

# 344
Аз съм дребна, леко мургава, много слаба, приличам на дете, ниска. Харесвам високи, обемни, бели мъже - точно обратното на мен.
Мен ме харесват или много бели, или много мургави мъже, а аз не харесвам никой.   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт