Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 233
  • 641
  •   1
Отговори
# 285
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Елени. И на Вал благодаря за думите. Hug

И аз щях да започвам диетата на Червенкова, но най-вероятно ще я оставя за понеделник. В цикъл съм и коремът ми е подут като на плондир. И апетитът ми е като на гризли. Не знам дали и вие сте толкова гладни като сте неразположени. ooooh!

Ах, Цвети, то даже виц има за това състояние.  Joy Как някакъв младок завел едно гадже на ресторант с цел после секс. Тя поръчала менюто отгоре додолу, после всички десерти и т.н. и той я попитал дали винаги така се храни, а тя казала: Не, само в "онези" дни.
Мисля, че си си "в норма".

# 286
  • Sofia
Ооо,сладки сладкиши.Много са нежнички!
Онна е прекрасна Wink
Да не се свени,а смело да се пуска Peace
Отивам на плаж аз,извинете ме Whistling.Моите са подредили картите и ми дават сигнал,шумен и димен  Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 11:11 от GeNa

# 287

Онна е прекрасна Wink
Да не се свени,а смело да се пуска Peace
Напълно съгласна!

# 288
  • някъде ... тук ...
Цвети, и при мен е така. Вицът си е истина Laughing

За Онна и аз потвърждавам!
Обаче пък може да не иска да пуска във форума снимка.

# 289
  • Бургас
Къде гледате Онна?

# 290
Аз спах до преди малко, лягам си в два. През носа ще ми излезе тръгването на работа  Tired
И разбира се пропуснах бебетата, ама който спи до обяд, така е. Сега ми е някакво много убито, а имам да подреждам камари с изпрани дрехи, да махам неща от куфарите, да подредя вкъщи, че довечера едни приятели ще дойдат и то лека-полека колелото си се завърта пак.

# 291
Много хубави Алина и Виктор, да са живи и здрави!

Ние имахме премеждия оня ден.

Скрит текст:
Обаждат ми се от училището на детето – паднал бил, не изглеждало зле, но не помнел нищо. Отивам да го взема и наистина – нищо не помни. Само повтаря не знам какво стана, не помня нищо. На всичкото отгоре сестрата в училището също не може да ми каже какво е станало. Нейната теория беше, че е скачал в локвите на двора, но се прави, че не помни, за да не го накажат. Само дето аз си познавам детето и знам, че на него подобен план на действие няма как да му хрумне. Да не говорим, че дрехите му бяха чисти, очевидно не беше паднал в локва.

Шашнах се. Не толкова, защото не помнеше какво е станало, ми защото продължаваше да не помни нищо. Докато стигнем до болницата, 10-тина пъти ме пита валяло ли е. Пита нещо, след две минути пак и така до безкрай. И изглеждаше толкова объркан. Помнеше само как се казва, мен и баща си, къде учи и че е някъде втори-трети клас, приятелите си и пр.

От училището ни пратиха в частна болница, имали договор с нея. Питах не може ли да идем в държавната болница, че е по-близо – не можело, щели да ни направят проблем, че е училищен инцидент и да ни искат документи (?!). Хубаво, ама в болницата, в която ни пратиха, се оказа, че не може да го види педиатър! Нямат педиатри, които работят със застрахователната компания, с която има договор училището. Избеснях. Абсолютно недоумявам как училището може да сключи договор с тази застрахователна компания, при положение, че в двете най-големи болници в града нямат педиатри. Ще се разправям. Само малко да ми мине. 

В крайна сметка го заведохме в държавната болница, двама педиатъра го прегледаха. Много жалка картинка беше, толкова изморен и сдухан беше в един момент, че на всеки въпрос „Помниш ли...“ просто се мъчеше да не се разплаче. Постояхме малко да го понаблюдават, но казаха, че няма нищо притеснително и ни пуснаха да си ходим.

Вчера вече беше добре детето, което е най-важното. 

# 292
Леле, Флорче, какъв ужас. Много страшно ми звучи. Важното е, че е добре детето. Наблюдавай го.

# 293
Флорче, звучи наистина ужасно!

# 294
  • София
Флорче, настръхнах като те чета, добре че е всичко е наред вече. Педиатрите обясниха ли на какво може да се дължи тази загуба на паметта?

# 295
Благодаря ви момичета за думите.   bouquet

Мър, не ги ли видя? Аз сега махнах снимките.

Елени, другият път се обаждай, когато идваш.

Флорче, голям ужас е това. Дано всичко е наред сега.

Гена, ако знаеш как ми се играят карти... Ама няма скоро.

# 296
Флорче, много страшно! Добре, че вече е добре  Hug

vanini, изтървах мишоците, обаче ги нагушай от чичо им Алечка.

И аз искам да видя Она, представям си я фина дама (сигурно заради вкусотиите, които твори напоследък).

# 297
  • Sofia
Флорче,  Hug Hug Hug Наблюдавай го още.

Влязах да ви кажа, че все още вярвам в чудеса!

# 298
  • дядовата ръкавичка
Привет и от мен, прясно завърнала се от прекрасно септемврийско море  Hug. Поизпуснах ви доста, но не съм чела 10-на дни.
Флорче, важното е, че всичко е наред.
И ние не минахме без инцидент.

Скрит текст:
На втория ден мъжът ми си счупи носа, по-точно синът ми му го счупи, докато си играеха в морето. Искаха да го приемат в бургаската болница за операция. Той отказа и сега си ходи със счупен нос.  
Какво ми се случи в София, обаче. Решавам до отида при личната лекарка, за да погледне снимката на носа. Тя не успява да я отвори и ме изпраща в голяма частна клиника, за да ми я разпечата ренгеноложката. Докато чакам, без да искам ставам свидетел на разговор между лекарката и сестрата как в клиниката имало един пациент - магът Цанко!, който отговарял на всички въпроси и след малко щял да бъде при тях. Тъй като и те не успяват да се справят със снимката, решавам да питам мага Цанко ще му правят ли, аджеба, на мъжа ми операция или не  Grinning. Та така с наш'то здравеопазване. В крайна сметка Цанко отговори на въпросите ми. Без да го питам постанови, че мъж ми е силно енергийно зависим, има направена магия и трябва да му четат Киприянова молитва  Rolling Eyes  

# 299
  • До хладилника, който обичам
Алина, можеш да си я сложиш като страница в профила, но щом е комерсиална (продавате неща, без значение към кого са насочени), горе-долу това е Grinning
Или можете да се поинтересувате от реклама в бг-мамма по официалните канали, за да не рискуваш.

Искам да ви кажа, че нямам търпение да дойде петък. Мислех, че нямам конфликт с никого, онзи ден ми мина месечната среща с мениджърката и бях доволна, че само позитиви имам да споделя за работата вече толкова месеци, но една колежка взе да ме дразни прекомерно. Опитва се да ми подсурне нейната работа и се държи, все едно работя за нея. Двете имаме еднакъв служебен пост, но с различни задължения. Ако продължи, ще го отнеса до общата ни мениджърка да питам кой крив, кой прав. Няма да се скърша да й свърша работата изобщо, но ми е абсолютно неприятен начинът, по който се опитва да ми я вкара все едно съм длъжна. Уж не робувам на клишета, ама е стара мома и е проклета Crossing Arms

Айяла, кажи, че се шегуваш и не вярваш наистина в такива бабини деветини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт