Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 238
  • 641
  •   1
Отговори
# 270
Вани, разкошни са близнаците! Да са живи и здрави Heart Eyes

# 271
Вани, прекрасни са Heart

Чудя се, имам страничка във фейсбук, която е насочена към майки на бебета и малки деца, как бих могла да си я популяризирам във форума, така че това да не е в разрез с правилата му?

# 272
  • sofia
Ванини, страхотни сладури са!

# 273
  • ту тук, ту там
Много са красиви Виктор и Алина!  Heart Eyes

Вчера прекарахме цял ден в Бургас и все се оглеждах за майка с количка за близнаци. И за lina се сещах, ама нея не съм я виждала и нямам никакъв ориентир за разпознаване.  hahaha

Болна съм. Болят ме мускулите и кашля.  Sad

Алина, тя ако не е комерсиална, едва ли ще е проблем. Или е?  newsm78

# 274
Ванини, малките зайковци са разкошни.

# 275
  • Бургас
Е,що не каза. Щяхме да се разберем да се видим. Иначе като търсиш мен се оглеждай за най-красивата  Joy Joy Joy

# 276
Ванини, разкошни са!
Лина, забравих да те поздравя за резултатите! Ти какъв режим спазваш?

# 277
  • ту тук, ту там
Lina, ако има друг път, ще знам!  Laughing  Hug

# 278
  • Бургас
Ванини, разкошни са!
Лина, забравих да те поздравя за резултатите! Ти какъв режим спазваш?

На Червенкова

# 279

Алина, тя ако не е комерсиална, едва ли ще е проблем. Или е?  newsm78

Правим едни неща и ги продаваме, изцяло и само насочени са към майки с бебета.

# 280
Сладки пухкави близначета. Heart Eyes

Елени, дано бързо се оправиш. Hug  Иначе как вървят тренировките? Има ли резултати вече?

# 281
Аууу, че хубави бебоци  Hug
Сладурката малка още от сега позира за снимка, дори и когато спи  Laughing
Да са живи и здрави!

Което ми напомня, че скоро не сме виждали Тото.
Бееела, къде сте  Laughing

Мина родителската среща. Дадоха ни и учебниците.
Откъм класна и учители изтеглихме късата клечка  Mr. Green
Явно ще трябва да търся и частен учител по математика.
Вече се чудя защо изобщо ги пращам на училище  Whistling
Да започне учебната година и ще видим, но при положение, че всички казват едно и също, предполагам ще са прави.

# 282
  • ту тук, ту там
Алина, не знам тогава.  Simple Smile
Цвети, мерси, че попита. Ама няма за хвалене, не съм доволна, даже сега вече четвърти ден съм в почивка, че много се бях разстроила, че няма резултати и реших да направя малка пауза. Четох много, ще трябва да комбинирам със силови тренировки, но това тук няма как да стане. Още малко и като се прибера в София ще си потърся инструктор. Ако не затворят тук заличката тези дни, може би ще продължа да ходя през ден, но се чувствам ужасно демотивирана!

Надявам се твоите неприятности да отминат бързо!  Hug

# 283
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви много за топлото посрещане - много сте мили и ми стоплихте душата. (Колко му трябва на човека, нали? - добра дума, къшей хляб. А нататък: глътка уиски, яхта... Joy)

И вие сте ми мили и обични. (Споделянето сближава.)

Онна, доколкото туфлите въобще не са обувки, а меки и тънички терлички с ластик, мисля, че можеш да ги купиш без детето - съдя по това, че нашата балерина носеше по едни туфли цяла година, че и повече - т.е. "поемат" дребни неточности в размера. Но за всеки случай може да се спазариш в магазина за евентуална смяна.

Готварският ти курс ми е много интересен, даже, признавам си, завиждам. Надявам се да споделиш с нас поне малко от наученото.

Ванини, и аз исках вчера да помоля за снимки на бебочетата, много искам да ги видя.

Феичка, благодаря за утехата относно неяденето на месо. Аз и не се тръшкам много, ама имах известни  притеснения, защото бях сигурна, че въпросните аминокиселии ги има само в месото и никъде другаде, ама явно греша. (Доста неща, в които бях сигурна, напоследък се пропукват...)

ВалерИ, ти живееш в моята мечта - цялото семейство накуп, мир и любов, взаимопомощ и споделяне. И всичко останало. Заедно.

Съни, бързо оздравяване на хлапенцето!

Оооо, видях ги! Много сладки, много хубави, благодаря ти, Ванини, че ни ги показа. И с какви "дълги" очи (моята госпойца казваше така като малка - дълги очи.)
Алина е прекрасно име, много ми харесва. За Виктор е ясно - всички го харесват.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 11:00 от svetal4o27

# 284
Благодаря, Елени. И на Вал благодаря за думите. Hug

И аз щях да започвам диетата на Червенкова, но най-вероятно ще я оставя за понеделник. В цикъл съм и коремът ми е подут като на плондир. И апетитът ми е като на гризли. Не знам дали и вие сте толкова гладни като сте неразположени. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт