Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 200
  • 641
  •   1
Отговори
# 300
  • дядовата ръкавичка
Бу, аз вярвам само в себе си, ама мъж ми е много лабилен в това отношение, та ще трябва верно да му се пребае  против уроки Wink

# 301
  • София
Бу, имам чувството, че във всяка фирма има поне по една такава "хитра лисица", на която някой да й свършва кротко работата, а тя да обира суперлативите. Щом имате еднакъв пост, изобщо не се свени да отнесеш проблема до мениджърката ви, иначе нали знаеш, че "магарето го товарят докато умре"  Confused

# 302
  • До хладилника, който обичам
Така е, да. Ако продължи това, ще се обърна към мениджърката да търся решение.

# 303
Добро утро!
Изпуснах и аз Мър... никога не съм я виждала, ама карай, все някога ще уцеля снимка Sunglasses
Много е мрачно и дъждовно днес, а на мен ми е едно такова радостно и приповдигнато (все пак училището наближава, хип-хип-ура, а с него и моята свободааа), дано времето не ми скапе настроението.
Трябва да купувам туфли за нашата балерина. Дали е възможно по краче, очертано на картонче да ги взема или трябва да я заведа и нея Thinking Някой с опит би ли ме посъветвал?
Снощният ми курс беше много интересен. За пръв път направих крем пастичери като истински. Не че не съм опитвала многократно вкъщи, не че не го изяждахме, обаче е те сега видях как наистина изглежда и се усеща като консистенция. Абе ще се науча аз! Правихме и други вкусотии - круши в шоколадов сос, милфьой, клафути. Дори домашните ги одобриха  newsm44
Ооо, и кльощавите да престанат да се оплакват, че са дебели, да не взема да им се покажа аз  Crossing Arms

Заведи детето. Номерата не отговарят на номерата на обувките. И  аз имам да купувам балетни обувки, но за доста по-голяма балерина, които са съответно доста по-скъпи.  Tired

# 304
Алина, можеш да си я сложиш като страница в профила, но щом е комерсиална (продавате неща, без значение към кого са насочени), горе-долу това е Grinning
Или можете да се поинтересувате от реклама в бг-мамма по официалните канали, за да не рискуваш

То не е официално някак си, т.е. нямаме фирма, сайт и т.н. Тепърва се опитваме да видим дали хората ще ни харесати тепърва започват нещата, затова не знам дали може да се случат нещата официално, по-скоро си мислех да си сложа линк в подписа, но не намирам дали това не е в разрез с правилата на форума. Например разните мами, дето имат блог за хенд мейд куклите си примерно, позволено ли е да си сложат линк към блога в подписа си?

# 305
  • ту тук, ту там
Алина, а какво изработвате/продавате? Ако искаш на лични, а може направо страничката.   Peace

# 306
  • Mediterraneo
Не видях близнаците  Confused

Флорче, ужасен ужас! Бих се панирала сигурно много. Обяснение никакво ли не ти дадоха педиатрите?! Сътресение ли е, що е? Важното е, че всичко е наред вече, дано не се повтаря!

Първият учебен ден вече е история. Тръгнаха усмихнати, радваха се да си видят приятелите, вълнуваха се. Малко неразбории с ползването на храна, имат нов график на тръгване и прибиране, ама ще влезем в релси- организацията е много стройна, лошото е, че за мен е новост всичко и малко ми е трудно.

# 307
  • До хладилника, който обичам
То не е официално някак си, т.е. нямаме фирма, сайт и т.н. Тепърва се опитваме да видим дали хората ще ни харесати тепърва започват нещата, затова не знам дали може да се случат нещата официално, по-скоро си мислех да си сложа линк в подписа, но не намирам дали това не е в разрез с правилата на форума.
Само към некомерсиални проекти/сайтове е ок  в подписа, а не в профила. Другото ще е реклама.

# 308
  • София
Ходихме да видим лего фестивала в Дъ мол. Подготвих голямото момче, че няма да е нещо особено и той пък, сигурно защото не тръгна с голямата кошница, много се изкефи. Дребосъчко, щом брат му е доволен и той беше доволен. И пантофи му купих, на малкия, за градината.... тая същата градина, на която той нямало да ходи защото градините са само за момичета, няма да играе с никой и щял да ги бие ако му пипат играчките  ooooh!
За сладкарския курс обещавам да ви разказвам и да показвам Hug За съжаление той като всички хубави работи е кратичък и имам още само 2 посещения. Обаче съм си обещала, че по-нататък ще се запиша на някой по-подробен.... може би не сладкарски, а за някой тип кухня.
Изпуснах бебоците Cry
Ъъъ.... и още нещо щях да казвам, обаче какво ли беше  newsm78

# 309
  • някъде ... тук ...
Я, лего фестивал? Онна, знаеш ли до кога е?
Моите и двамата са фенове Crazy

# 310
  • София
До края на месеца е Ели. Има големи фигури направени от лего, на всичките етажи са разхвърляни - животни, от междузвездни войни, глави на известни личности... и най-горе пред Капела плей има масички с лего тухлички да си поиграят децата. Сега през седмицата през деня е сравнително спокойно. Събота и неделя, обаче, предполагам че на тези масички ще е лудница.

А, сетих се!
Vesi, твоите момчета случайно вчера дали караха колелета из квартала? Може би ги видях Simple Smile

# 311
  • някъде ... тук ...
Благодаря! Ще видим дали ще организирам баща им да ги закара през деня, може и сами да отидат или пък вечерта. А и събота е работен ден.

# 312
То не е официално някак си, т.е. нямаме фирма, сайт и т.н. Тепърва се опитваме да видим дали хората ще ни харесати тепърва започват нещата, затова не знам дали може да се случат нещата официално, по-скоро си мислех да си сложа линк в подписа, но не намирам дали това не е в разрез с правилата на форума.
Само към некомерсиални проекти/сайтове е ок  в подписа, а не в профила. Другото ще е реклама.

Благодаря ти много. Значи не става. Simple Smile

# 313
Не искам да те разстройвам, но това не е истинска история, поне не така като е представена.

Флорче, неприятна случка. Детето сети ли се как е паднал?

Не видях ничии снимки, много исках да видя бебоците.

# 314
Добро утро.  Hug
Пак изпуснах бебоците на Ванини. Гадната часова разлика значи. Crossing Arms
Искам да се оплача, че вчера ни отмениха полета и ни отложиха за днес.  #Cussing outСтискайте палци най- после да се качим на тъпия самолет и да се прибираме. Искам си у дома.  Blush
Изкарахме си страхотни 10тина дни тук, но у дома е най- хубаво.  bowuu
П.п. Ванини-пусни за малко сладурите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт