Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 193
  • 641
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Леле, Флорче, сега се върнах назад и прочетох какво е станало. Ужасна работа! Сигурно сте си изкарали акъла. А други деца не е ли имало с него? Никой ли не е видял?
Лекарите отхвърлят ли мозъчно сътресение?

Мерида, къде сте?

# 316
По американско.  Peace
Доста далеч от дома.   Sad
Флорче- дано не е нищо сериозно.  Praynig

# 317
Мерида, Луфтханза?

Флорче, представям си какво си изживяла. Един пиян хлапак беше блъснал с кола майка ми преди години. И нейната памет се беше "окъсила" по подобен начин. Много беше страшно. Радвам се, че синчето ти е добре!

Онна, не купувайте балетни пантофки. Те не са предназначени за танци - не дават никаква стабилност на стъпалото и имат хлъзгава подметка. Вземете на детето меки балетни обувки. Те трябва да са по стъпалцето и да прилепват като ръкавица. Затова и казах, че трябва да се мерят.

Не успях да видя близнаците.

# 318
  • София
Мерида, да разкажеш като се върнеш и снимки ще се радвам да покажеш  Blush И ви пожелавам безпроблемно прибиране!  Hug

Фея, точно от втория тип трябва да купуваме. Ще я заведа в събота да мерим.

# 319
  • София
От тоя сорт цвички сме купували за балета на Мая без нея, отговаряха си на номера:

http://www.kids.bg/product_info.php?products_id=7951&osCsid= … a3d2cc730667806db

# 320
Фея-KLM. Tired
 Сори, но полета ни има голямо закъснение и сте букнати за утре по същото време, но с Еър Франс. Това е. Колкото и да се обясняваме, само Сори насреща. Толкова ми е притеснено за днес. Уж си потърсихме още от вчера бординг пас,за да сме сигурни, че ще се качим, но докато не кацнем в София ще ми е притеснено.
П.п. Да не говорим, че утре трябваше да съм на работа. Шефа едва ме пусна отпуска, с уговорка да помагам от разстояние. Което естествено ми костваше събуждане в 1 или 4 часа. Tired
Сега и неговите настроения трябва да търпя.  Tired
Ох, съжалявам за мрънкането.  Embarassed

# 321
Фея, точно от втория тип трябва да купуваме. Ще я заведа в събота да мерим.
То меренето е част от удоволствието да получиш нови обувки, балетни или не  Grinning

# 322
  • София

То меренето е част от удоволствието да получиш нови обувки, балетни или не  Grinning
Така е, но само за девойката важи това.   Момчетата като ги заведа да мерят обувки и все едно ще им правят ампутация. То е едно цупене, мрънкане, пуфтене,  дори рев (когато големият беше по-малък и още не го беше срам да прави сцени в магазините) Tired

# 323
Момичета, благодаря. Обяснението на педиатрите е, че е реакция от шока. Казаха, че всеки организъм реагира по различен начин на болката, той е решил да изтрие случката от главата си. За мозъчно сътресение дори не е ставало въпрос.

So what, не, все още не се сеща какво е станало. Но се сети например, че си е изтрил кръвта от носа в тениската (а преди това пита поне 5 пъти изключително изненадано това кръв ли е на тениската му). Дори не мога да си представя какво му е било на детето. Да се види с кървави дрехи и да не знае защо...

Вчера си беше пак моето момче. Помнеше всичко от сутринта. Но си изкарах акъл, да. Като се прибрах вечерта след цялото обикаляне по болниците и се тръшнах на дивана, се усетих, че ми текат сълзи от очите. Вчера на няколко пъти от умора имах чувството, че за части от секундата, само докато мигна, някак губя съзнание.

Междувременно се установи, че е паднал в час по физическо, учителят му се обади да пита как е, та от него разбрах, но и той не е видял точно. Имало вода в салона, явно се е хлъзнал. Може ли да разбирам по такъв начин, ами ако не беше звъннал човекът?! Бясна съм на училището. Частно училище, най-доброто в града уж. 

Мерида, къде сте в САЩ? Ти ли питаше преди време за летене с детето? Добре ли мина? Да се прибирате бързичко и безпрепятствено. Настаниха ли в хотел? Като се прибереш, потърси в страницата на авиолиниите, би трябвало да има бланка за оплаквания и обезщетение, особено пък като става въпрос за толкова голямо закъснение. Пази всички документи, бордни карти, касови бележки за всичко. Пиши също, че ти коства един ден отпуск.

# 324
# 325
  • някъде ... тук ...
Моите мерят и не мрънкат, защото имат претенции. Особено дребното винаги знае точно какво иска да облече/обуе и не приема друго. Не си тровя нервите да се налагам.

Флорче, децата не са ли видели какво е станало. Ужасно е да се покриват така Rolling Eyes

Мерида, заради предишен твой аватар си мислех, че си с рижа грива Crazy

# 326
Мерида, и твоята госпойца е фиданчеста като фръцлите. Надявам се, че сте прекарали добре.

Като стана дума за мерене, фръцлите наскоро откриха удоволствието от това да идеш в магазин и да мериш де що рокля ти хареса.

# 327
ЕлиТ, днес сме на родителска среща, ще помоля родителите да питат децата си и да ми кажат ако някой е видял точно какво е станало.

Мерида, фиданки сте и двечките.

# 328
Светалчо, добре завърнала се! Липсваше ни позитивизма ти

Флорче, да не е ударен с топка по главата? Или да е бутнат и при падането да си е ударил главата?

# 329
Супер си изкарахме и двете. Но се бяхме настроили да сме си у дома вече.
 Малката расте слаба и висока. Поне няма да се притеснява за кг като майка си.  Wink . Макар да ми се иска да качи поне 2-3 кг. Надявам се тениса да спомогне за това.

Общи условия

Активация на акаунт