Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 195
  • 641
  •   1
Отговори
# 45
Честита годишнина!
Как така Нино е със замразен профил? Видях и че DownUnder се оттегля...

# 46
Добър ден и от мен и честита юбилейна тема.

И моята дълга ваканция свърши, ще се завръщам на работа.

ванини, децата сега колко големи са? Вземи им следващ размер дрешки най-добре.
Ако толкова те притеснява, че ще са им големи, вземи и по 1-2бр. от този, който носят в момента.

# 47
  • София
И аз видях за Даун... Дано да не го мисли сериозно. Не мога да разбера защо се отказва заради една тема, защото с такова впечатление останах.
Аз гледам да се разписвам в по-лигави теми, защото не искам да се натоварвам.

# 48
  • До хладилника, който обичам
Много негативни усещания се натрупват за съфорумки и форума изобщо от тази тема, затова.

# 49
  • Бургас
За коя тема става дума?

# 50
  • София
Предполагам, че става дума за мигрантската тема. Аз там не влизам. Имам си чисто човешка позиция по въпроса и не искам да ми се пеняват и плюят.

# 51
И аз не разбрах  коя е конкретната тема довела до това нейно решение.

# 52
Да и аз избягвам размирните теми  Peace Имам мнение ,но предпочитам да си чета по-положителни неща  Laughing Следя си по-забавните и лежерните и си пазя нервите.Ако се зачета в нещо за политика примерно,съм сигурна че ще се изнервя в даден момент,а не искам ,тук ми е мястото за отмора.

# 53
  • sofia
Здравейте дами!

И аз, като Тонка, избягвам даже да чета "сериозните" теми. Ако искам да се натоваря психически, ми стига да прегледам новинарските сайтове.
Друго мое правило е, че никога не споделям сериозни и важни (за мен) неща във форума. Решения си търся оф-лайн, както и оф-лайн споделям тезите и мирогледа си. Както е известно "всичко написано може да се използва срещу теб".

# 54
  • Пловдив
Мен няма да ме има 2-3 дни, защото си отивам на село от утре и там много трудно ловя нет. Не се отказвам, след 15 септември ще съм по-редовна.

# 55
  • Пазете Гор
Без Нино, Даун-Ъндър...

Дарвинов подбор върви.

# 56
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема и честит ѝ юбилей!  bouquet Аз съм си новак, но ми е много на сърце и я посещавам с удоволствие (макар и да не пиша често).

Да и аз избягвам размирните теми  Peace Имам мнение ,но предпочитам да си чета по-положителни неща  Laughing Следя си по-забавните и лежерните и си пазя нервите.Ако се зачета в нещо за политика примерно,съм сигурна че ще се изнервя в даден момент,а не искам ,тук ми е мястото за отмора.
На същия принцип съм и аз. Peace

Доколкото разбрах, оттеглянето на Нино и Даун е временно, така че вярвам, че ще се завърнат.

Искам да кажа, че винаги съм вярвала в чудесата, обаче в тия няколко дни направо ми се случват едно след друго и ми е толкова нереално... И щастливо, разбира се! Heart Eyes
Пожелавам ви усмихната и успешна седмица, пълна с чудеса! Hug

# 57
Ще се завърнат момичетата. Форумът си е голяма зарибявка. Явно имат нужда да си починат от него и да презаредят батериите. Не вярвам само заради една тема да се отказват.

Аз също рядко се разписват в сериозните теми. Мнение всеки има, но нямам желание да следя редовно тема като мигрантите примерно. Нито пък ми се влиза в каквито и да било конфликти и заяждания на дребно.

# 58
Здравяйте момичета и Куркума. За да няма спекулации ще обясня моето решение. Аз също рядко влизам в спорни теми, случвало ми се е само няколко пъти. Потриса ме винаги липсата на емпатия, познания и умение за аналитично мислене.

Оказа се, че си говоря "добре" с хора, с които нямам нищо общо. Интернет дава тази възможност, но дава и възможността да се ограничат тези контакти. В моя малък свят няма място за ксенофобия, директна неприязън, обиди, потъпкване на нечии чувства.

Беше ми приятно, но не мога да продължавам да поддържам "лежерен" разговор с хора, които са диаметрално различни. Аз не съм се замразила и ще влизам, просто няма да съм така открита и споделяща и ще пиша по-рядко.

# 59
  • В Космоса
Ще починат малко и ще се върнат Нино и Даун! Понякога има нужда. На мен лятото ми беше много добре да влизам от дъжд на вятър. Рефрешнах, дано не ми се изчерпят силиците бързо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт