Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 219
  • 641
  •   1
Отговори
# 60
Днес при нас е адска жега, направо не се диша   Nature Sunny

Ето ви две снимчици от преди малко  Simple Smile

38° на сянка и 50 ° на слънце  #Crazy

# 61
Честита юбилейна тема Simple Smile
Както бях запомнила правилно, че детските дрешки в Лидл ги пускат в четвъртък, тази сутрин с бодра крачка отидох да търся долнища за вкъщи за дребс.
Аз чета сериозни теми, но пиша в бебешки, детски и разни по-лековати.

# 62
Свързвам бг мама с най-хубавите ми години -  майчинството с двете деца.
Политически и сериозни теми не искам да чета. От сериозното имам предостатъчно в извънфорумно време.
От една година пиша само в тази тема, сигурно имам максимум десетина мнения в други .
Мисля, че Веси разсъждава най-мъдро по отношение на допустимото за споделяне във форуми. Аз съм минавала някои граници тук и малко ме е яд. Но често пиша импулсивно и се увличам.

# 63
Лина, аз не търся детски дрешки, а споделям на Ванини къде има евтини, защото тя всичко купува по две Hug
Ти от къде поръча торта, че след месец -два и на мен ще ми трябва
Искам да кажа, че в ЛИДЛ пак започва зарибявка със стикитата ooooh!

# 64
  • Бургас
Лина, аз не търся детски дрешки, а споделям на Ванини къде има евтини, защото тя всичко купува по две Hug
Ти от къде поръча торта, че след месец -два и на мен ще ми трябва
Искам да кажа, че в ЛИДЛ пак започва зарибявка със стикитата ooooh!

Да де,аз ти казвам само да знаеш. Чисто информативно Simple Smile

От сладкарница "Чар". Намира се на Кирил и Методий. Ще докладвам в неделя как е

# 65
  • Варна
Благодаря за рецептите за бъз. Тази на Куркума ме развесели доволно. Ако някога, нещо, таковата, с язва - ще знам как да я лекувам.

# 66
  • sofia
Оф, бебешорските дрехи в лидл са много готини и на добри цени. Големият вече е в мъжките, а за дребния купувам само чорапи и гащи и чат-пат някой чифт обувки.

Алекс, много жега при вас. Аз използвах жегата през миналата седмица и прах шалтета, одеяла и каквото се сетих дебело.

Големият има в събота РД и нищо не сме измислили и той каза, че нямал идея как да празнува. В кината няма нови филми, които да не сме гледали. Нещо сбирки не ми се организират. Никакви идеи не ми хрумват  newsm78

# 67
  • Бургас
Веси и моята госпожица е в събота Simple Smile

# 68
Зарадвайте детето, Веси. Събота е и работен ден и това може да попречи на организацията на парти за повече хора.

# 69
Даун, радвам се, че не се отказваш нацяло.

# 70
  • sofia
А, то детето щяло да се зарадва на лаптоп (ама няма да го огрее баш сега). Него го мързи повече от мен и заяви, че можело само братовчедката да дойдела на гости (което мен ме устройва).

Това за съботата съм го проспала.

Лина, в нашата фамилия септември е натоварен откъм РД  Simple Smile

# 71
  • София
ИМа Лего фестивал в Дъ мол. Не сме го посетили още и нямам идея какво точно представлява, но ако има интерес към лего заниманията можете да го съчетаете с рожденния ден. Peace

Брей, май ще изгрее слънце и на моята улица и ще успея да отида на курса. Дребосъчко не е повръщал от 10 часа и дори обядва. Сега спи и ако е добре като се събуди - потеглям  Praynig

# 72
  • София
Аз работя до мола и няколко пъти минавах в обедната - има много големи лего фигури из целия мол. На мен лично никак не ми е интересно и ги подминавам  Laughing, но доста татковци се снимаха с герои от Междузвездни войни в цял ръст; има и тигър, динозавър; в едни по-забутани коридори днес видяхме и човешки бюстове (в смисъл глави като паметници) на разни актьори - Чарли Чаплин примерно. Пред Капела плей има две момичета в реален размер от Френдс серията на Лего и зад тях са разположени няколко масички с лего да си играят децата.
С две думи, разглежда се за половин час  Laughing

# 73
  • София
Мерси, Бърди! Ще го заведа моят син утре да го види. Няма да е особено впечатлен, но понеже не знае какво да очаква и настоява да отидем. То и аз не знаех до сега, де  Simple Smile

И като ти видях ника та се сетих. Никакви пилета не ми докараха  ooooh! Съвсем ги бях забравила. Ще им звънна утре да видя какво се случва.

# 74
  • sofia
Она, благодаря за инфото.
Успех с курса!

Бърди, ходили сме на изложенията в Сердика, явно е подобно, но можеш да пипнеш нещото.

Общи условия

Активация на акаунт