Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 225
  • 641
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Еее, супер, тъкмо след малко ще ходим в Дъ Мол, че ще купувам гуменки и някакви боти за Кати.

# 76
Може ли съвет,

Когато започвате работа в нов колектив, носите ли нещо за почерпка?
Хич не съм в час с такива неща, основно работя сама или с 2-3ма колеги, с които се познаваме отдавна.
В случая обаче е друго и не знам дали се предполага, че трябва да занеса нещо на първия работен ден.

# 77
  • До хладилника, който обичам
Не, нося само себе си Mr. Green
На малко по-късен етап като опозная хората в офиса, ако реша, нося нещо - например мъфини или подобно.

# 78
  • Бургас
Аз съм черпила за първа заплата. И то не кой знае колко-кутия бонбони и сок.

# 79
  • Ямбол
Тази година с едно дете по-малко ще започне учебната година. Едно красиво цвете щеше да е осми клас, но уви, стана поредната жертва на войната по пътищата.
Съжалявам за тъжния пост, но това дете ми беше ученичка и направо не мога да повярвам...

# 80
  • Варна
От това по-лошо няма!  Cry

Честита година в темата! Да сме живи и здрави и да си споделяме в още много теми!  Hug

# 81
И аз видях за Даун... Дано да не го мисли сериозно. Не мога да разбера защо се отказва заради една тема, защото с такова впечатление останах.
Аз гледам да се разписвам в по-лигави теми, защото не искам да се натоварвам.

И аз така, Тонка.

# 82
  • Ямбол
Аз също не влизам в тези теми. Това е поле за плямпалници. Говорят като най-големите експерти в областта. Изобщо не ми трябва нито да ги чета, нито да давам мнение там.

# 83
Тази година с едно дете по-малко ще започне учебната година. Едно красиво цвете щеше да е осми клас, но уви, стана поредната жертва на войната по пътищата.
Съжалявам за тъжния пост, но това дете ми беше ученичка и направо не мога да повярвам...

Съжалявам, Лиляна. Моята дъщеря е на същата възраст. Дори не желая да си го помисля!

# 84
  • София
Много съжалявам, Лиляна, какъв ужас е това за родителите! А и децата ... Кошмар!

Сесил - при нас имаме 'вътрешноведомствена' традиция всеки нов да носи нещо домашно приготвено в първия си петък  Simple Smile Казваме им го първия ден, пък който иска, прави нещо, който не иска и не може - не му връзваме кусур Simple Smile Но действа много сплотяващо - та ако искаш, занеси нещо, но по-нататък.

# 85
Лиляна,  съжалявам за детето. Това е най-страшното и нелепо нещо когато едно дете почине без време.
Да почива в мир!  Praynig

Аз писах един два поста в онези теми и се отписах .По принцип не влизам в такива теми ,но ето как се подлъгах и бързо бързо се изнесох. Животът е достатъчно тежък и без излишни драми по убеждение във форума. Peace

Втората ни рибка почина за 10 дни .Не знам къде бъркаме .
И водата сменихме ,филтри сменихме, купихме специални химии за рибката, специални гранули, термометри и кислородни машинки и това е .Много ми е мъчно .Сега отново трябва да извадя мъртвата рибка и да изчистя целия аквариум ...

# 86
Лиляна,  съжалявам за детето. Това е най-страшното и нелепо нещо когато едно дете почине без време.
Да почива в мир!  Praynig

Аз писах един два поста в онези теми и се отписах .По принцип не влизам в такива теми ,но ето как се подлъгах и бързо бързо се изнесох. Животът е достатъчно тежък и без излишни драми по убеждение във форума. Peace

Втората ни рибка почина за 10 дни .Не знам къде бъркаме .
И водата сменихме ,филтри сменихме, купихме специални химии за рибката, специални гранули, термометри и кислородни машинки и това е .Много ми е мъчно .Сега отново трябва да извадя мъртвата рибка и да изчистя целия аквариум ...

Каква рибка, самичка ли беше, питай за рибките, мъжът ми е спец. Имаме десетгодишна златна рибка и поне десетгодишна плакостамас (а бе дънна риба, която се храни с алги).

# 87
  • София
Контеска, рифов аквариум или сладководен? Защото ако е от първия вид, мога да попитам мъжа ми. Той страда, защото си разпродаде огромния рифов аквариум, понеже в един момент започна да му тежи чисто физически подръжката му. Не че финансово не наливаше доста и се ядосвах, но това е друга тема.

# 88
Софи и Тонка   Hug не зная какъв е аквариума ни.

Мъжът ми купи всичко за подарък изненада на детето ,но и двамата не сме гледали рибки и това е то.

Тони, за финанси не ми се говори ,Рибката е евтина ,но всичките джаджи ,храни и не знам си какви химии за водата си глътнаха една шапка пари .Добре ,че аквариума го взе мъжа ми от гаражна разпродажба ,но кака ви Конти реши да го чисти с химии ,пък проветрява ,топи камъните в белина и след това ги изхвърли ,защото и напомниха ,че са порести и поемат всичко , после пък го ми пак с веро и си мисля ,че е от това миене и триене .

Рибката беше мъжка Бетта.Четох в книжката ,нета и мъжа ми питал и в магазина (Petsmart) и се оказа,че са агресивни рибки и живеят най- добре сами .

Погребахме я в двора ,казахме молитва и се извинихме ,че не сме могли да се грижим добре за нея.

Много по мъчно ми е на мен ,детето иска да вземем няколко рибки и тя ще си ги избере ,но мен ме е страх. И уж питахме ,проверявахме със служителите в магазина, дадоха съвети ,спазвахме всички и пак..

Мъжът ми поискал най-лесната рибка ,с минимални грижи и оборудване ,но като  я донесе у дома и се разчетохме в нета то искала еди каква си Т  , филтър, ПХ баланс детектор, кондишънър за преобразуване на чешмяната вода в подходяща и ние всичко купихме преди да го преместим от кутийката ,в която беше купен .Малшанс .

Помогнете ако някой има идея някаква  или споделете какви рибки да вземем за наред ?!  Praynig

# 89
  • Пловдив
Леле, че аз си гледах гупита в трилитров буркан. И ни помпа си имаха, нито нищо. Като имат водорасли и не наливах вода от чешмата, ами престояла поне един ден си живееха царски. Че даже и водата не сменях по няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт