Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 155
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
Аууу, днес хванах всички бебоци  Heart Eyes

# 436
  • Euskal Herria
Хей, честита ни една годинка на темата! Повече позитивни емоции и красиви снимки да виждаме!
Разкошни бебета, изтървах Марианка. Момичета, да са ви живи и здрави дечицата.
Отпуската ми е непрекъснато търчане по задачи, надявам се да остане време и да отдъхна малко. Ама то е нормално - за 20 дни трябва да наваксаме за цялата година.

# 437
  • До хладилника, който обичам
Никакви бебета не видях Confused Да са ви живи и здрави.
Още час и изчезвам от работа. Цял ден главоболие, не е хубав такъв петък.

# 438
  • Пловдив
Не знам дали ще ти повдигне духа, ама утре ти почиваш, а цяла България отработва.

# 439
  • Бургас
Обещавам утре да сложа снимки и на двете Simple Smile и да ги държа цял ден

# 440
  • София
Аз днес от един течащ нос сутринта стигнах до Т по обяд и се прибрах да си доизлежа следобеда. По-добре съм след лекарствата, ама кранчето здраво тече.
Свалих да гледаме с щерката Рапунцел, така се бях настроила, тя не та не, пак за Камбанка. Ей, това дете, 2-3 пъти седмично гледа нещо и постоянно върти Елза, Камбанка и Мики Маус, втръснали са ми до не знам къде. Хайде да минава тая фаза вече ... Синът ми навремето така гледаше почти само Гарфийлд и Мулан.

# 441
Не знам дали ще ти повдигне духа, ама утре ти почиваш, а цяла България отработва.

Ванини, аз защо си мислех, че са еднояйчни. Много, много сладки. Надявам се не ми се расърдихте за коментара във фейс бук. Просто се шегувах Simple Smile.

Янтра и си права и не, защото в тези дни, последното което се прави е да се работи Simple Smile. Загуба на време е обаче.

# 442
Аз ги видях малките бонбончета, много са сладички и на Жаки ги показах:) Каза че и тя е била бебенце и била мъничка, а сега вече е кака:)
Гледам в момента за българска еврейка оцеляла в Аушвиц, връща се да види лагера след 70 години. Сърцето ми се сви, сетих се за свекър ми и неговите спомени, липсва ми. В унисон съм с времето чудя се за какво да цивря, от цикъла вероятно Confused

# 443
Не видях бебетата на Ванини, но вярвам, че са невероятни сладурковци.

Аз съм без кръст и гръб от носене на плачещи бебешоци. Но няма как- важното е да са спокойни.  Heart Eyes

Времето е отврат, а и утре съм на работа, тренировка моя, тренировка на детето и на курс по немски. Уф.

# 444
Даун, как ще се разсърдя, бе. То си е самата истина.  Laughing Даже ми стана смешно, като го прочетох.

# 445
Как еднояйчни двуполови?

# 446
  • До хладилника, който обичам
Какви бебешоци носиш, Касита?
Делим сграда с детска градина, сега започнаха новите 2 и 3 годишни, прозорецът ми гледа към двора им и по цял ден поне 3 различни деца плачат едновременно за майките си, както и да ги успокояват и заиграват. Главата ми кънти и едновременно с това ми е жал за дребосъците.

# 447
Сега се върнах от родителска - не видях бебчетата. Да са здрави и кротички !
 / Всяка година сумата за помагала расте - тази година вече е 80лв Simple Smile /

# 448
Уф, снощи дадох 90 на родителската на малкото. Очаквам поне още толкова на РС на голямото. Отделно курсовете по швабски, отделно ... Направо съм шашната от разходите този месец.

Бу, същите като тези, от които на теб ти кънти главата.

# 449
Как еднояйчни двуполови?

Каси, сега ще се изложа сигурно, но мислих, че може  Joy. Явно останалата част от биологията ме е вълнувала повече Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт