Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 107
  • 641
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте! Влитам за да кажа, че и на моята дъщеря задължително трябва да се поставят шини, но все още не сме открили правилния ортодонт... До момента сме се консултирали с 4 /ЧЕТИРИМА/ ортодонта и нито един не ми вдъхва доверие. Да не говорим, че казват различни неща. Ако сте доволни от някой конкретно, може ли да споделите? Благодаря!

За Ротарикс мога да кажа. С каката (тази с шините Wink ) имахме големи проблеми с ротавирус. Още тогава се зарекох, ако имам второ дете да я сложа тази ваксина. Верно, че не знаех колко струва, та се пооцъклих когато се роди бебето.  Laughing Сложихме я, така или иначе. До момента не е имал проблеми, дано така да си остане.

# 541
  • София
Софи, я като човек с опит в тази област ми кажи, каква е разликата между чорапогащник за балет, чорапогащник за мадерен балет и обикновен чорапогащник и защо първите два са толкова безобразно скъпи.
Такова не съм купила. Досвидяха ми се 20 лв.  Crossing Arms

# 542
  • София, Младост
Onna. честно, стана ми много интересно какво е това чудо чорапогащник за балет, че и а модерен балет  ooooh!.
Виж какво намерих за балет: http://www.decathlon.bg/detski-chorapogashtnik-za-balet-rozov-id_5160772.html .
Ако ти върши работа... поне цената е по-поносима.
Чорапогащник за модерен балет не успях да открия  Blush

# 543
Ми той ще да е някой модерен чорапогащник / тази дума и думата потник са ми ама толкова любими  Joy Joy /.

# 544
  • София
Мерси, Вили. Аз изобщо не съм сигурна, че ни трябва такова "животно". Мисля да тренира с най-прост нелицензиран чорапогащник. Пък ако трябва да се изявява на сцена, тогава ще купя от този декатлонския.
Просто ми е много интересно какво им е колкова специалното на тези чорапогащници?

# 545
Цитат
Предназначение: за класически балет.
Полупрозрачен чорапогащник с предварително оформени пръсти, за да не се набира в цвичките. Подсилено парче и двойна памучна част за повече комфорт.
  Laughing Ами цената си  е сносна - 9лв -ако е и здрав не мисля да е толкова скъп.

# 546
  • София, Младост
Зачетох се в описаните-подсилени пръсти, дрън-дрън... Виж по-интересно изглежда "професионалния чорапогащник за балет за възрастни"  Crazy в Декатлон-той е с изрязани пети.

Моята госпожица пък иска да тренира спортна гимнастика  newsm78. Малко е попреминала вече за този спорт според мен, но има голямо желание и цяло лято на пясъка на плажа се премята и се опитва да правин разни елементи на земя. Видях, че в НСА има група за нейната възраст и ще се обаждам да я записвам. Малко ще ни е сложно с логистиката, че е 3 пъти в седмицата, но пък зимата вечер по-добре да се движи вместо да гледа тъпо в телефона  Confused.

# 547
Софи, я като човек с опит в тази област ми кажи, каква е разликата между чорапогащник за балет, чорапогащник за мадерен балет и обикновен чорапогащник и защо първите два са толкова безобразно скъпи.
Такова не съм купила. Досвидяха ми се 20 лв.  Crossing Arms

Да ти кажа честно, не зная. Ще питам танцьорката. Зная, обаче, че има такива с пръсти, и такива, само с един пръст. Има и с дупка на ходилото (може да го набереш нагоре като клин, или да го "обуеш". Божеееее, какви обяснения!  ooooh! чак аз не се разбрах.  Joy

http://www.capezio.com/women/tights

# 548
Имат и на Герена спортна гимнастика.

В клуба тренират задължително с триката, които купихме за тренировка и нищо друго. Пери ги, суши ги, поръчвай си още- както  ти харесва. Ако не е с трикото- драма и кавга. Същото е и когато цвичките са черни. Аз купих и такива и скандала днес ни беше в кърпа вързан.  Как ще съчетаем тренировки 4 пъти седмично, два пъти английски, една математика и липса на баща в бг, не ми е ясно. Отделно е голямото.

# 549
И в сантиметрите не намирам разлика, Кристин! Някои панталони съвсем лекичко са ми се охлабили, но метърът не отчита тази разлика!  Laughing
Ха, сетих се какво мога да питам! Много искам да стегна ръцете и да прибера висящото. Вдигам гири, ама не знам дали не са ми леки (вече) - 1,5 кг във всяка ръка. Преди знаех, че трябва с малко тежести много повторения, ама май сега друго се твърди вече!?
Ако нямаш разлика въпреки редовните тренировки, значи трябва да промениш храненето.

Скрит текст:
Многократните повторения с леки тежести правят издържливи мускули. Малкото повторения с големи тежести дават обем. Аз използвам и двете стратегии.

Най-любимият ми комплекс за горна част (малки тежести с много повторения) е на Джо Дилън. С тези упражнения съм направила и поддържам бицепс, трицепс, рамене, гърди, гръб. За подобна тренировка 1,5 кг ще ти се видят много, освен ако не си правила комплекса с месеци.

Fitness Blender (www.fitnessblender) пък ми е любимото място за готови безплатни тренировки, които могат да се правят и в домашни условия, и във фитнес.

Другите важни фактори за успех са какво ядеш преди/след тренировка и колко време почиваш.

Онна, много ми е сладка дъщеря ти.

Балетните чорапогащи са направени от много по-здрава и дишаща материя, а не само от найлон. Права е Софи - тренировъчните и концертните чорапогащи имат различни модели за ходилото. Питай преподавателката кой модел е препоръчителен за твоята щерка.

# 550
Имат и на Герена спортна гимнастика.

В клуба тренират задължително с триката, които купихме за тренировка и нищо друго. Пери ги, суши ги, поръчвай си още- както  ти харесва. Ако не е с трикото- драма и кавга. Същото е и когато цвичките са черни. Аз купих и такива и скандала днес ни беше в кърпа вързан.  Как ще съчетаем тренировки 4 пъти седмично, два пъти английски, една математика и липса на баща в бг, не ми е ясно. Отделно е голямото.

Впрягай.... забравих и името!

# 551
Благодаря за стиснатите палци. Резултата ще е ясен след две седмици. Ще  споделя какъв е.

Избягвам да ям храна от улицата. От два дни ме гони неистово желания за дюнер - голям и много мазен. Днес си взех и мирясах.

# 552
Естел, значи ще стискаме палци 2 седмици. Успех!

# 553
Касита я "благославяме" днес цялото семейство!  #Cussing out

Едно време играех Papa Pear, но нещо ме ядоса и я изтрих. Касита ми я припомни и пак я започнах. Зарибих се (може би-правилно ще е "закруших се"!) Отиде ми планът за уикенда!

Обаче най-много страда семейството ми, защото като завърша ниво, започвам да крещя "Папа Фиестаааа! Папа Фиестаааа! Запушват си ушите горките!  Joy

Та така, Касита, ако те сърби носа, да знаеш, че е канадско проклятие!

# 554
Я кажете с какво се отоплявахте зимата, когато децата ви бяха бебета?
Възможностите при нас са: климатик, конвектор или духалка. Кое е най - добре?

Общи условия

Активация на акаунт