Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 105
  • 641
  •   1
Отговори
# 570
Честито, Лиляна ! Винаги е вълнуващо местенето Peace (поне за мен Wink ) Много хубави емоции в новият дом ви желая!

# 571
Мерси, Вили. Аз изобщо не съм сигурна, че ни трябва такова "животно". Мисля да тренира с най-прост нелицензиран чорапогащник. Пък ако трябва да се изявява на сцена, тогава ще купя от този декатлонския.
Просто ми е много интересно какво им е колкова специалното на тези чорапогащници?
Не знам дали да го напиша ?!
Миналият път когато писах за балета ,обувките и трикото не беше прието добре .Но ще напишаа моят опит .Неангажиращо  Peace

Само да добавя ,че със съответните балетен ластичен чорапогащник ,тап обувки ,трико  и балетни пантофки изкара 10 месеца класа си без да има нужда от смяна .Но ги взех с номер по-големи  Flutter
 А с другите нормални клинове ,чорапогащници и т.н. с които ходи на у-ще не знам какви са ,но все се прокъсват и сменям постоянно.

Тони, успех с ортодонта и весел първи учебен ден   bouquet

Лиляна , успех с местенето и да разкажеш после  Hug

Жаки, няма оправия с такава ситуация и бих те посъветвала да потърсиш варианти за друго жилище ;или за вас или за свекървата  Hug

Жармен , добре дошла ! Прегръдки за изпращането на детето  Hug Hug

Естел , радвам се ,че си щастлива   bouquet

# 572
Честито, Лиляна! Само щастливи дни в новият дом!

# 573
  • Ямбол
Добро утро. Благодаря ви на всички.
Надявам се бързо да оправя тук, че учебната година чука на вратата.

Разбрах шегата на Естел за матрака. И май е точно тази марка, от която Тонка не беше доволна. На първо четене - приличен. Имах проблем със съня, но има и други фактори и дано не е матракът виновен. Имам и лека хрема.
Сънувах, че са ми дали да водя немски на една паралелка, на които им водя математика. И още, че свекървата ме пита дали съм ѝ оправила леглото. Това последното беше почти кошмар.

# 574
Добро утро!
Лиляна, честито! Много радост в новия дом!
Сънят ти със свекървата ме усмихна!
А от вчера съм бясна. Две кокошки от туристическа фирма ни съботираха резервации за почивката ни. А след седмица тръгваме...Дано утре да намеря нормална фирма и да успеем с всички резервации Praynig

# 575
Със здраве да живеете и празнувате в новия ви дом, Лиляна.
  bouquet

# 576
  • Sofia
Добро утро. Благодаря ви на всички.
Надявам се бързо да оправя тук, че учебната година чука на вратата.

Разбрах шегата на Естел за матрака. И май е точно тази марка, от която Тонка не беше доволна. На първо четене - приличен. Имах проблем със съня, но има и други фактори и дано не е матракът виновен. Имам и лека хрема.
Сънувах, че са ми дали да водя немски на една паралелка, на които им водя математика. И още, че свекървата ме пита дали съм ѝ оправила леглото. Това последното беше почти кошмар.

Последният ти абзац ме накара да разбера, че освен интелект, имаш и чувство за хумор   bouquet  Ами ... радвам се, честно казано!

# 577
Лили, чести ви нов дом! Нека в него преживеете много щастливи мигове, да сте спокойни и здрави!
Снощи гледах два филма, различни много, но и двата ми харесаха, та ви ги препоръчвам - Фокус и The 7.39.
Има слънчице ще изведа децата на разходка. Гледах оферти за Сандански и за Трявна, като си дойде свекърва ми ще идем за 5-6 дни, хем тя да се разходи, хем на Жаки ще се отрази добре за астмата.
Тъй като трети месец получи пристъп на една и съща дата - 26, смятам да изпреваря събитията и около 24-25 да идем в Гърция за 3-4 дни, да видим дали няма да се размине.

# 578
  • Sofia
Добр'утро  Hug!
Завърнахме се ние вчера, и не само ние,а още сума народ,та имаше движение...Дома си ми е най-добре...намятах дрехите за пране,комай няма какво да обличаме днес,а изпраните не са изсъхнали  Mr. Green.Поне има слънчице  Peace
Синко е поканен на гостуване с преспиване,ама се ослушва,не желае.Иска да виси до 100 часа и да гледа мъжкия тенис финал на US Open. За обяд съм  организирала двама от другарите му с майките да се видим и така...сдиплили сме програма.

Трябва да се засиля да шЪтам,че е гъз връз глава положението  ooooh!.
Гости "имахме", докато ни нямаше-сестра ми със семейството й,преди това-мама и татко,поимва спално бельо за пране,ама....едно по едно.Първо хайманлъкът,после всичко друго  Whistling

Лиляна,честит ви нов дом   bouquet! Да ви е спокоен,уютен,слънчев!

# 579
  • Пловдив
Мъжът се прибра снощи от командировка в Германия, само 4ри дни го нямаше, ама много сме му липсвали - тази сутрин прави гофрети, в момента ми вика да ида да си почина, той пълни чушките с ориз (аз само му сипах подправките, експертно). Децата си подреждат и чистят стаята. Котката е в стрес от активността и се е завряла под бюрото в краката ми и мърка. Кой като мен Laughing Laughing Laughing

# 580
  • Sofia
Янтра,идилия сте  Peace.Завидях  Crossing Arms. Мушкай се при котката и ти  Mr. Green

# 581
  • Варна
Искам да кажа, че в училищата с униформи трябва да се приемат децата след изпит на родителите. А именно - като как се връзва вратовръзка. Познайте кой си е изтеглил приложение и сега връзва ли връзва.  Mr. Green Обаче не знам кой възел да избера.  ooooh!

# 582
  • Бургас
Цвети вдигна Т през нощта и рано-рано ходихме по доктори. Вече е добре, ама отменихме РД.

Лиляна, нека в новият дом имате само хубави дни!

# 583
  • До хладилника, който обичам
Я кажете с какво се отоплявахте зимата, когато децата ви бяха бебета?
Възможностите при нас са: климатик, конвектор или духалка. Кое е най - добре?
Категоричен глас за конвектора от мен  Peace
И без овлажнител се справяхме. Много комфортна топлина.

Разпращам вируси от пощата си  Crossing Arms трима човека ми се обадиха. Срамота.

# 584
Честит дом, Лиляна. Много хубави моменти в него ви желая.

Днес пренареждаме една стая, пилешка супичка правя, няколко учебника трябва да обвия и реших да седна малко на компа и попаднах на това във фейса.
Невероятно дете.
Поздравявам ви с това изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт