Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 127
  • 641
  •   1
Отговори
# 600
  • ту тук, ту там
Чела съм, гледала съм, и пак съм безмълвна!

Някой чел ли е "Изборът на Софи"?

# 601
Гледам по Нова за Аушвиц ..... и думи нямам.
Аз нямам сили вече да гледам подобни неща. Последният филм, който си позволих на тази тематика, беше "Животът е прекрасен". Очите си изплаках.

Лиляна, само добро да влиза в новия ви дом!

# 602
Не съм чела нищо, последните 2стр. само.
Ако пропускам някого с поздрави и др. подобни, извинявам се. Simple Smile И да се чувства поздравен.

С нищо не съм готова за 15ти септември, дори тетрадки не съм купила.

На нова работа съм от седмица почти. До сега се занимавах повече с организационни и административни неща...но от други ден започвам по същество. Малко ми е напрегнато и ще ми трябват 1-2седмици да се ориентирам в обстановката.

# 603
Благодаря, Касита. Копирам я и ще я направя.

# 604
Гледам "Фермата" по бтв. Очертава се да бъде интересно  Simple Smile

# 605
  • Sofia
Пред цикъл съм и съм се вкиселила,ям и пия кат' за световно  Crossing Arms
И пак съм напъпила  Twisted Evil Ей,да му се не знае,тамън бях изчистила лицето,сега пак  ooooh!
От плаж,пътуване,цикъл-ей го на резултатът. Ще мятам някакви разкрасителни/избелващи процедури пак.

Днес изкарахме с децата и майките 4 часа на МОЛ  ooooh!.Няма да казвам що пара похарчихме   Shocked.Ама те не са виновни децата....

Освен няколко помагала-за 32 лева,нищо друго не съм купувала и това въобще не ме безпокои  Sunglasses.
Тетрадки купувам от единствената ни книжарничка в квартала,раница си има моят...униформите са задължителни от 01.11  Whistling.Рахат работа. Утре може и да купя по една роза,може и да не купя. Трудно оцеляват цветята в навалицата.Тържеството и вълненията са за първокласниците обикновено,ние сме стари пушки...Миналата година нашите ритаха,докато чакаха да свърши официалната част.

По повод балета....тия дни си купих няколко биографични книги и едната е за Галина Уланова-най-добрата руска балерина от старата школа. Впечатляваща  Peace  

# 606
А аз ще правя капкейкс за работа. Те наистина ме набедиха за майстор-пекар и няма оттърване!

За GE-Na:
http://youtu.be/jgVjiksSgVI

# 607
  • В Космоса
И аз не съм ви чела. Виждам, че честитите на Лиляна, явно са се преместили. Дано да ви е удобно и уютно в новия дом!

Ние се завърнахме от Халкидики. Изкарахме чудесно! Всеки ден на различни плажове по 2, по 3 на ден. И каква водааааа, какъв пясъъкк! Прекрасно е! Heart Eyes И ми е много мъчно, че нашето Черно море не е такова прозрачно и безводораслено... Sad

# 608
Акаша радвам се, че сте си изкарали добре. Хубаво си е гръцкото море, спор няма  Sunglasses

# 609
  • В Космоса
alex.viki,  Hug
Мда, морето им е прелестно, за компенсация на други неща, но... както навсякъде си има плюсове и минуси.
Много българи имаше, много! Преориентрали са се хората явно. Щом по заведенията има менюта и на български вече. И сърби много. Основно сърби и българи.

# 610
На Лиляна от сърце желая много здраве, щастие, любов и уют в новия дом, на Мирама също от сърце много успехи  Hug

За лютеницата да кажа - правих половин доза, с продукти на око. Стана много малко 2 буркана, но не от големите, които се изядоха през седмицата. Решила съм почивните дни да правя 2-3 дози, за да вакуумирам за зимата. Стана като едромляната на Олинеза и ни допадна на вкус, само че обелих доматите, за следващия път ще нарежа на едро чушките и тях ще обеля, те като се посварят люспите им лесно падат, иначе е изключително лесна рецепта, даже непасирано да се затвори пак си е екстра.
Днес направих и хляб без месене, кекс, ама се изяде, че имахме гостенче, сега пека едно парче месо вече 2 часа, и приготвих за мен картофи, че от утре съм на диетата на Ваня Червенкова Simple Smile

За училище дрехи не сме купували нови - всички са му нови, носени по месец пролетта и оттогава само къси панталони и тениски, стават си му и просто няма смисъл от още дрехи. Тетрадки синът си избра, като си взе раницата преди морето още, не са достатъчно, но аз обикновено пазарувам първия уикенд след училище, т.к. дотогава е ясно какво ще трябва.

# 611
alex.viki,  Hug
Мда, морето им е прелестно, за компенсация на други неща, но... както навсякъде си има плюсове и минуси.
Много българи имаше, много! Преориентрали са се хората явно. Щом по заведенията има менюта и на български вече. И сърби много. Основно сърби и българи.

Тук при нас българи не идват на почивка. Мноого, много рядко. И за българите и за сърбите острова определено им идва доста далече. А относно сърбите,те нали си нямат море, та затова почиват или в Гърция или в Черна гора.
При нас туристите тази година основно са руснаци и араби  Simple Smile

# 612
  • В Космоса
Вие на кой остров сте?

# 613
  • Sofia
Софи, большое спосибо  Hug!
Скрит текст:
Тия дни си припомних/упражних руския, покрай рускините,които овикваха мъжете си по гръцкия плаж  hahaha. В нашия хотел имаше само още 2-3 български семейства, основно руснаци,малко македонци и сърби.
Акаша, Варвуру от години е  популярна дестинация сред нашенци Naughty

# 614
  • В Космоса
GeNa, явно. Simple Smile И не само Вурвуру, по цялата източна страна на Ситония, къмпинги, плажове, предимно български регистрации срещахме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт