Работа на пасажерски кораби

• 150 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
щом мислим и говорим едно и също спор няма , нямаш желание да ходиш при условията при които работим , какъв е проблема да не ходиш и защо е нужно да репликираш нас , работещите там.Ние се стремим да кажем истината и ако е възможно да помогнем на желаещите да работят на кораб.

Защото аз ако отида няма да съм в условия като твоите имах предвид, явно не се разбираме.  Peace

Весело посрещане на Коледа, на суша или на море.  Hug

# 166
  • Варна
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ! С пожелания за весели празници и щастлива 2016 г.

Absurdno e дори да си помислиш , че без знания , без умения , без десетки сертификати , без стаж може да си в някакви специални условия.То преди няколко поста едно момче не виждало кораб питаше как да се качи капитан .
Видите ли имал инженерно образование , автоматизация на информационно управляваща техника ??? , какво общо има с корабите няма значение нали е енжинер (кой както иска тъй да го пише)  Логиката е същото , ако си завършил българска филология , що пък да не преподаваш финландски , или с испанска - китайски !
#2gunfire#Crazy bouquet

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 08:12 от peterky2002

# 167
Честита нова година. Живи и здрави! Много ме радва как всеки се мисли за голямата работа на тези кораби. Един бил на мостика друг в машината трябвало му сума ти и сертификати, опит, курсове и т.н. А като погледнеш единия е прост шофьор ( има изключения за думата прост, но рядко, ХИЛЯДИ са ми минали през ръцете... Така, че имам представа на какви хора им е поверено да управляват тея пасажери), а другия прост механик. Хората който са на брега си нямат представа за какво иде реч, но са супер компетентни само защото са били някакви камериерки или върха им на кариерата някакво крупие покрай бабите и дядовците... И дават умни съвети нон стоп може даже да те пратят до ДИК организация която не съществува от десетки години... Кораба е работа като работа. Топки им трябвали на жените... То в днешно време им трябват топки навсякъде защото пазара си е отворен и конкурентен. Ако ти няма да чистиш лайна все ще се намери кой да го прави. И стига сте подценнявали азиатци, филипинци и т.н. Имат много по-голяма морска история и лоби от нас. Хайде със здраве аз си мислих, че някой ще се усети че се бъзикъм, но толкова сте се взели насериозно.
Поздрави

# 168
Какво точно трябваше да разберем от последния пост...

# 169
Явно ни има за много некомпетентни и прости поради причината, че сме работили на кораб. Shocked

# 170
Явно ни има за много некомпетентни и прости поради причината, че сме работили на кораб. Shocked
Комплексарска история.
И ще ми обяснява на мен да не подценявам филипинците, ако можех бих ги сварила на сапун до един, не да ги превъзнасям подмолните мишчици.

# 171
seahawk, аз на суша не работя камериерка, а на кораб ми обясниха ясно, за което съм благодарна да не си губя времето, че за друго нямам шанс, поне в началото. Професия като всяка друго, но морско се завършва трудно, не ги мисля моряците за  прости шофьори.

Весела Нова Година на всички. Попътен вятър и сбъднати желания.  Hug bouquet

# 172
  • Варна
seahawkВесела Нова Година на всички. Попътен вятър и сбъднати желания.  Hug bouquet

Ето това е важното!
Ако някой търси как да се качи да работи на кораб да му се помогне Simple Smile
Смешно е да се спори дали високообразован човек да работи прислужващ персонал.
Щом е толкова високообразован  да си работи каквото е учил , що се натиска да става камариерка на кораб.Или проблема е , че хиляди учат за да си учат без никаква идея какво ще правят със дипломите си.Аз имам ЕДНА диплома , ама си работя с нея точно 35 год. и 3 дни.Имах същите проблеми със собствените си дъщери , с мъка ги убедих да сменят мениджментите , психологиите и още разни други прищевки за които НЯМА работа с най - обикновена математика и сега са програмисти и заедно със зетьовете програмисти се състезават с мене по доходи  bouquet

# 173
  • Varna
Здравейте, момичета и Честита Нова 2016! Simple Smile

Имам нужда от помощ или по-скоро от съвет, виждам че има много хора тук пътували по корабите.

Имам ли някакъв шанс да си намеря работа на кораб, ако имам видима татуировка на ръката? Татуто ми е от вътрешната страна на ръката между лакът и китка? Аз вече ходих във два офиса и ме отрязаха доста категорично заради това, просто искам някакви актуални мнения от Вас тъй като съм съвсем неориентирана Shocked  а толкова много ми се иска да се кача да пътувам, мечта ми е от толкова много време  Sad Дори и вчера кандидатсвах в една компания, днес следобед ми се обадиха за интервю в понеделник, но в момента в който споменах за татуто ми, просто каза човека че ако ме качи, щели да ме върнат и било изискване на работодатела. Разбирам това перфектно, но се чудя дали има някакъв начин , който някой от вас е пробвал да използвам някакъв band ili tattoo cover или нещо от този род или трябва да си махам татуто, за което нямам желание нито пък време Confused
Толкова голямо желание имам да пътувам, че ми се струва тъпо заради едно тату да немога да сбъдна желанието си Sad

Много ви моля да ми дадете някакъв съвет,
Благодаря.

# 174
Здравейте, момичета и Честита Нова 2016! Simple Smile

Имам нужда от помощ или по-скоро от съвет, виждам че има много хора тук пътували по корабите.

Имам ли някакъв шанс да си намеря работа на кораб, ако имам видима татуировка на ръката? Татуто ми е от вътрешната страна на ръката между лакът и китка? Аз вече ходих във два офиса и ме отрязаха доста категорично заради това, просто искам някакви актуални мнения от Вас тъй като съм съвсем неориентирана Shocked  а толкова много ми се иска да се кача да пътувам, мечта ми е от толкова много време  Sad Дори и вчера кандидатсвах в една компания, днес следобед ми се обадиха за интервю в понеделник, но в момента в който споменах за татуто ми, просто каза човека че ако ме качи, щели да ме върнат и било изискване на работодатела. Разбирам това перфектно, но се чудя дали има някакъв начин , който някой от вас е пробвал да използвам някакъв band ili tattoo cover или нещо от този род или трябва да си махам татуто, за което нямам желание нито пък време Confused
Толкова голямо желание имам да пътувам, че ми се струва тъпо заради едно тату да немога да сбъдна желанието си Sad

Много ви моля да ми дадете някакъв съвет,
Благодаря.

Здравейте, обадете ми се в офиса в понеделник на тел 052/630 141 да поговорим. Една от компаниите с който работим промени политиката си и наема хора и с татуировки.

# 175
  • Varna
Благодаря Ви за отговора, непременно ще се обадя. Simple Smile

# 176
Ще се качиш спокойно, тук имаме много татуирани, някои даже са с брутални татуировки, налага се да ги покриват. Продават се такива специални , не знам как се казва на български, като наколенки слага се на ръце, крака...естествено ако си си татуирал челото, няма как да стане...
Сещам се имахме един руснак, имаше черепи и нацистки знаци...ужас....покриваше ги.

# 177
  • Varna
Ще се качиш спокойно, тук имаме много татуирани, някои даже са с брутални татуировки, налага се да ги покриват. Продават се такива специални , не знам как се казва на български, като наколенки слага се на ръце, крака...естествено ако си си татуирал челото, няма как да стане...
Сещам се имахме един руснак, имаше черепи и нацистки знаци...ужас....покриваше ги.

Здравей, So Lucky...откъде се купуват подобни неща и как се процедира във корабните фирми, ако скрия че имам тату и после се кача , а там ме забележат че имам такъв банд нали ще стане проблем... предполагам, че тези covers са забележими?  #Crazy Никак не ми е ясно, защото от тук фирмите директно ти казват че нямало как с тату, дори в Космос Варна една доста груба служителка ми се усмихна гадничко и каза, че нямало как да се скрие с ръкав, тъй като камериерите работили с униформи къс ръкав...тръгнах си от там ядосана и разочарована.

# 178
Колко видима е тауировката?
На интервюто няма да си по къс ръкав, и не се обяснявай навсякъде че имаш татуировка ако освен изрично не те попитат.
Тези неща за покриване на татуировка, предполагам тук от Щатите се купуват, виждала съм в различни цветове, има и колеги с бели униформи прикриват си татуировките...
Не го мисли толкова, ти си намери фирма да те качи, мини си интервю, оправи документи, след като се качиш, едва ли ще те върнат за един татус.

# 179
  • Варна
...тръгнах си от там ядосана и разочарована.

Ако осъзнаваш , че въпросното тату е на неподходящо място и с неподходящо садържание , не ти е вече толкова ценно и ще ти пречи и в бъдеще по добре просто го махни , време имаш достатъчно , докато тръгнеш да се качваш ще мине мнооооого време , виж за парите си е твоя работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт