Работа на пасажерски кораби

• 150 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Знаете ли нещо за Реджина Еоод? Мнения? Препоръки?

# 241
Здравейте и от мен!
За пръв път пиша и съм нова в тази среда за това предварително се извинявам, ако някой от въпросите ми се повтарят или са неподходящи! Ситуацията е следната: много искам да се кача на Речен пасажерски кораб и говорих с агенция Easy consult във Варна. Та въпросите ми са: Някой може ли да ми каже някакво мнение за агенцията? По-горе прочетох, че е вече късно и нямам шанс да ме наемат, така че има ли изобщо смисъл да продължавам да давам CV- ta? И ако все пак не е късно, кандидатствам за сервитьорка или камериерка, имам опит и стаж и във двете , но на суша.. досега никога не съм се качвала на кораб- имам ли шанс? И изобщо как става цялата процедура за Речните кораби , защото май се пише основно за презокеанските?
Благодаря предварително на всички! Simple Smile

# 242
Виждам, че са питали за Реджина, някой все пак има ли опит с тази агенция?

# 243
здравейте Мартин се казвам имам нужда от съвет става въпрос за корабите ок така имам три контракта на товарни кораби ок два по 7 месеца и един 4 първия контракт бях мейс бой после стюард ако имате представа в какво се състои работата на стюарда на товарните кораби. завърших средното в техникума по дървообработване в Варна работих като сервитьор 3.5 год три в Годзила и половин в Алба та мисълта ми е мисля да приключвам с товарните кораби  и искам да помоля  за съвет защото от 5 часа чета във форума за компании мнения за компаниите се ориентирах но съветът който търся е за каква позиция ще е най удачно да кандидатствам и имам ли възможност да търся работа като дърводелец където имам стаж в БГ или е по добре да се ориентирам в ресторантите или подобна работа и какво мислите би ми казала компанията по въпроса благодаря предварително

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 11:38 от мартиннннн

# 244
  • Варна
Казано е десетки пъти : особено за първо качване личните желания и предпочитания не са приоритетни.Важното е от какво се нуждаят фирмите корабособственици и дали ще решат , че може да им свършите работа.Вземайте къквото и да е , ако ви предложат , по нататък ще си изяснявате какво ви харесва , можете ли да избирате и .н.

# 245
Привет! Хубаво е че има споделящи опит! Това е чудесно да чуеш от кухнята как стоят нещата. Някой скоро на интервю във Варна
?

# 246
Здравейте, първо  да ви благодаря, за това, че публикувате преживявания и всичко свързано с работата ви по кораби, хубаво е човек да види други гледни точки и нечии случки. Юни месец се качвам да работя за Карнивал, позицията ми е assistant waitress, просто нямаше друга свободна към момента и предпочитам да се каача така, отколкото да стоя и чакам. В момента съм малко объркана,  тъй като две момичета се качиха, едната се върна след три дни, а другата има същото намерение. Упорит човек съм, подготвена съм за страшен"гърч", не го възприемам за почивка,  но все пак много ще ви бъда благодарна ако споделите мнение и евентуално ако има някой,който е работил за Карнивал на такава позиция, да сподели толкова ли е кофти?!

# 247
Не съм работила на тази позиция, но съм на Карнивал (ваканция в момента), отговаряла съм на този въпрос, мисля няколко пъти. Ще се повторя. Laughing Да гадничко е, доста. НО. Зависи само от теб как ще приемеш нещата. Ако си сериозна, изпълнителна, амбициозна и работлива, проблем няма да има. Отиваш, с усмивка, приемаш го като твоят единствен шанс да се докажеш, и го правиш.
Ако си мамина глезанка, обичаш да се гримираш по цял ден и да си правиш ноктите, да чакаш на друг ти да ти свърши твоята работа, моля те не заминавай.

На кой кораб ти е назначението? Аз също се качвам юни.
Каквото и да решиш успех ти желая. Wink

# 248
Не съм работила на тази позиция, но съм на Карнивал (ваканция в момента), отговаряла съм на този въпрос, мисля няколко пъти. Ще се повторя. Laughing Да гадничко е, доста. НО. Зависи само от теб как ще приемеш нещата. Ако си сериозна, изпълнителна, амбициозна и работлива, проблем няма да има. Отиваш, с усмивка, приемаш го като твоят единствен шанс да се докажеш, и го правиш.
Ако си мамина глезанка, обичаш да се гримираш по цял ден и да си правиш ноктите, да чакаш на друг ти да ти свърши твоята работа, моля те не заминавай.

На кой кораб ти е назначението? Аз също се качвам юни.
Каквото и да решиш успех ти желая. Wink

Благодаря ти/минавам на "ти" , надявам се да не е проблем/, че ми отговори толкова бързо, всъщност наистина от това, което прочетох, писано и от теб и от други, разбирам, че не е розово и никак не съм имала и нагласа да си лежа, а напротив имам готовност точно да се докажа. Корабът ми е Fantasy. И няма каквото и да реша, то е решено... отивам. Просто исках да видя и други гледни точки. Хубави празници на теб и всички останали!

# 249
Много късмет ти желая, ще е нужен. Фантази е най стария кораб на Карнивал, но преди няколко години  мина много сериозен dry dock, и всичко е пообновено. В момента е в Мобил Алабама, когато аз бях на Фантази бяхме още в Чарлстън Южна Каролина, така че със сигурност има промени...
Малък кораб-адаптацията е по лесна, по добри шансове за развитие, минус е, че  кабините няма да ти харесат, и баня и тоалетна е обща на етажа за крю. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 11:18 от So Lucky*

# 250
Благодаря ти, дано имам късмет, заредила съм се само с положителни мисли, все пък за първи път ще се качвам. Нямам прекалени очаквания, за да не се разочаровам, но пък ми е щастливо, че отивам. Не съм човек за едно място и бързо се адаптирам към всичко ново, без значение дали е лошо или хубаво. Ще се бачка яко и това е!

Благодаря ти за информацията наистина, по -натам ще споделя вече от първо лице и своите впечатления:)

# 251
Nikoleta Hristova_541825 , как така "след 3 дни се върна"?
Просто си е слезнала на някое пристанище и се е прибрала?
Неустойки няма ли и тн?

# 252
Има кораби които правят 3 и 4 дневни круизи, казва че иска да слиза и на следващия home port я пращат по живо по здраво. Компанията и купува билет, а тя няма право да се върне.

# 253
Ахам. Стискам палци да има по-малки такива българи.
Стискайте зъби в началото и това е.
Мога да говоря само от опит в САЩ, където са 7-8-дневни, условията в началото са кофти, но нямаш право на оплаквания, защото винаги има кой да заеме твоето място...

# 254

Мога да говоря само от опит в САЩ, където са 7-8-дневни, условията в началото са кофти,
Много кораби от Сащ правят къси круизи, там се бачка яко и ти се иска да не си в guest area...

Всяко начало е трудно, независимо дали си на кораб или на вертолет, работиш и не забравяш, че си там да работиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт