Хайде на театър 3

• 183 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Атанас Атанасов -  за мен е слаб актьор, като преподавател може и да е добър.
Изглеждаа еднакво скучно, равномерно.Имаше две силни роли и с тях си остана в телевизията /"Жребият" и "Неизчезващите"/

# 151
  • София
Здравейте,
Търся отзиви за две постановки Смях в залата - в Независим театър и Опасно за живота - в Сълза и  смях, и по-специално, коя от двете е по-подходяща за дете на 7 г.?

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:11 от beba

# 152
Здравейте, колебая се между две постановки в театър 199 "Дуети" на 3.12.2015 и "Малка пиеса за детска стая" на 9.12. Препоръчайте, моля Hug
В театър 199 съм гледала почти всичко, с малки изключения.

# 153
Горещо ти препоръчвам " Малка пиеса за детска стая" Peace

# 154
Valerina, благодаря! Hug

# 155
Снощи бях на "Петокнижие Исааково" в Народния театър. Не беше никак лошо. Отидох без никакви очаквания и си тръгнах много доволна. Постановката е малко тежка, но я препоръчвам.  Peace

# 156
Включвам се с +1 за Старицата от Калкута. Знам, че се играе вече поредна година, но признавам, че това беше първото ми посещение на постановката  Blush За всички (като мен), които все още й се чудят - горещо препоръчвам: добра игра (за първи път гледам Лилия Гелева на сцена и съм очарована), голяма доза черен хумор и мноооого размисли за домашно.

# 157
Снощи посетих "За сватбите" на Камен Донев. Честно казано очаквах повече театър, от колкото песни и танци. Но пък такъв мащабен спектакъл напълно подхожда на залата. Камен за пореден път успя да разсмее и да разплаче публиката.  Peace

# 158
Здравейте,
Търся отзиви за две постановки Смях в залата - в Независим театър и Опасно за живота - в Сълза и  смях, и по-специално, коя от двете е по-подходяща за дете на 7 г.?
Смях в залата не мисля, че е подходящо за 7г. дете, другото не съм го гледала  Peace

# 159
  • sofia
Моля да ми препоръчате хубава и смешна постановка. Само да доуточня ,че нищо не сме гледали досега колко и да ме е срам от това  Embarassed  . Мъжа ми ме уверява ,че на оперета ще е по-забавно / но нещо не съм много убедена в това   Rolling Eyes /

# 160
  • София
Аз пък си търся готин мюзикъл, ако някой може да ми даде насоки. Благодаря.

# 161
Чувала съм добри отзиви за "Някои го предпочитат..." в Младежкия театър.  Peace

# 162
  • Sofia
Моля за препоръки за постановка в Армията.
Всички билети, закупени на 28, 29 и 30.12 ще са по 6 лв.  newsm44

# 163
  • София
Чувала съм добри отзиви за "Някои го предпочитат..." в Младежкия театър.  Peace

Благодаря, ще погледна. bouquet

# 164
Моля да ми препоръчате хубава и смешна постановка. Само да доуточня ,че нищо не сме гледали досега колко и да ме е срам от това  Embarassed  . Мъжа ми ме уверява ,че на оперета ще е по-забавно / но нещо не съм много убедена в това   Rolling Eyes /

По скоро ми беше интересно какво ще ти препоръчат другите, но ето едно предложение и от мен:
"Канкун" в Малък градски театър зад канала. Като каза с "мъжа ми",  това ми хрумна. Аз много се забавлявах, че и го помня все още. По принцип вкусовете са много индивидуални, особено за изкуство, да знаеш. Типичен пример е "Живота е прекрасен" в народния, не е комедия със сигурност. Аз си излязох по средата, други ходят да го гледат по няколко пъти, ...уж Камен Донев, но за мен беше кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт