ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 17

• 94 788
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Посади ги и изчакай, ще цъфнат със сигурност, аз имам 3 големи саксии, около 30 бройки почти, досадих си 4 на скоро макар и късно, сега им е времето април-май, така че действай  Peace

# 721
Ще цъфнат. Защо не?!

Аз съм си засадила 10 гладиола в кофички от кисело мляко заради сляпото куче. Поникнали са ми 9. То едната луковица се скъсахме да я изтърваме с децата и явно сме я повредили безвъзвратно...  Confused

Само не знам в тия дъждове какво се случва на вилата.  newsm78

# 722
Моите изкараха всички останаха последните късните 4, обожавам гладиоли  bouquet

# 723
Dados , много красиви!

Тази снимка от сега ли е? Кога ги сади?!

Моите само са се показали. Още не са изникнали изобщо.
Ние винаги по това време слагаме със свекърва ми гладиолите.

# 724
Миналогодишните, а може и по миналогодишните от 2014та, ето тази е от миналогодишните

# 725
Успокоих се.
Засадих ги и ще чакам. Дано ми се отблагодарят с някое цветенце!

# 726
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди време бях дала луковици гладиоли на майка ми.
Днес установих, че тя ги е забутала някъде и не ги е засадила. Взех ги и ще ги посадя, но едва ли ще цъфнат тази година.
Така ме е яд, че не питах дали ги е засадила.

ще цъфнат  Peace
за първия учебен ден цъфнаха моите, засадени по това време миналата година  Blush

# 727
st. Dobri, има надежда значи!  bouquet

# 728
Страхотни гладиоли  Heart Eyes
Вася не им се притеснявай. Ще цъфтят , но може би малко по късно. Мойте винаги са цъфтяли през август някъде , но при нас и е малко по хладно. Розите още не са разцъфнали а гледам в др региони направо водопад от цветове.
Райграса ми поникна и съм мн доволна. Сега ще чакам да порасне и да го окосия
Насадих си тегатисите в градината сега ще видим да ли Ще се прихванат.
В миналогодишните сандъчета дето бяха с петуни гледам са се насяли самички , но ще ги преместя че са много малки и ще си сложа големички, че тези ако ги чакам може чак на есен да цъфнат хаха

# 729
  • Бургас
Здравейте.Имам нужда от съвет.Засадих си около оградата туи Смарагд и аранжирах около тях с камъчета.Проблемът е трудното почистване на тревата между самите камъчета. .Има ли препарат с който мога да унищожа тревата без да навредя на туите?

# 730
Раундъп, но трябва да пазиш с картон или някаква преграда туята като пръскаш тревата, но защо да я махаш, тя не й пречи според мен. newsm78

# 731
  • густо майна Филибето
А каква е ролята на камъчетата?

# 732
Този Раундъп с много лека ръка го препоръчвате, а какви последици има за човешкото здраве... Ами някоя друга тревичка дърпайте на ръка, градинар и мързел не вървят ръка за ръка.

# 733
  • Бургас
Камъчетата са за декорация,а освен това има голяма денивелация и така се задържа пръста и водата.Чистенето на тревата е проблем ,защото площта на терена е доста голяма.

# 734
Този Раундъп с много лека ръка го препоръчвате, а какви последици има за човешкото здраве... Ами някоя друга тревичка дърпайте на ръка, градинар и мързел не вървят ръка за ръка.
Мдам. И аз съм оградила с кръгове от камъчета новите рози, които посадих и процедирам с ръчичка- вдигам камъка, отскубвам тревата и поставям камъка на мястото му. Леко е досадно, но не е тежък труд.

Общи условия

Активация на акаунт