Намаления 2015

• 143 795
  • 845
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
На мен вчера в пловдивския магазин ми казаха, че ако извадя картата в петък, няма да мога да я използвам, нямало да е активирана. Принудих се да взема една дреболийка за 4 лв., за да ми дадат карта Гети. Регистрирах я и се надявам да няма проблеми утре с нея.

Между другото продавачката ми каза, че намалението в пловдивския Комсед ще е 20%. Може би защото е аутлет.

# 421
  • На черешата
 Не е вярно, че българина ще кацне на въдицата. Хората се научиха да сравняват.

# 422
Комсед на Каблешков беше отворен преди 9.30. Платих точно толкова, колкото си бях сметната предварително, с 30%-ното намаление. Цената на легото я видях в сайта на магазина, иначе не съм гледала колко пише на рафта.

# 423
Комсед на Каблешков беше отворен преди 9.30. Платих точно толкова, колкото си бях сметната предварително, с 30%-ното намаление. Цената на легото я видях в сайта на магазина, иначе не съм гледала колко пише на рафта.
Искаха ли ве гети?

# 424
Искаха ли ве гети?

Да.  Peace

# 425
  • Пловдив
А черен петък в Декатлон?

# 426
  • На черешата
 T.e и на Каблешков е 30%, така ли?

# 427

Да. Във всичките им магазини днес е -30% от редовната цена на продуктите.

# 428

На Т. Каблешков -20%

# 429
  • София

В забележката със звездичка долу пише друго https://getti.org/offers#341

# 430
В забележката със звездичка долу пише друго https://getti.org/offers#341

* За магазините от тип Outlet ( София, бул. "Тодор Каблешков"; Варна, бул. "Владислав Варненчик"; Била Бургас; Била Пловдив) процентното изражение на отстъпката ще бъде по-малко от обявените 30% (т.к. в тези обекти цените са по-ниски), но крайните цени по време на промоцията са еднакви с тези в регулярната мрежа.

Точно това съм казала и аз - от редовната цена на продуктите, каквато е в сайта им и по другите магазини, се маха 30%. Така, в който и магазин да купите, като ви сметнат намалението, ще платите една и съща крайна сума.
Аз взех едно голямо лего, не съм гледала какво пише на стелажа, защото бях видяла колко струва в сайта и си бях пресметнала -30% - точно толкова ми взеха в Комсед на Каблешков, с 30% надолу.

# 431
Изключително съм доволна от Комсед на Каблешков и този път. Легото е на 30% от нормалните си цени и има страшно изобилие. Мега блокс имат пълната гама за разлика от Хиполенд. Дори пъзелите на Djeco бяха с 30% което е супер. Единствено опашките в магазина леко ме изнервят, но пък си заслужава да се изтърпят.

# 432
А за Каблешков забелязахте ли дали някой успя без гети карта?

# 433
А за Каблешков забелязахте ли дали някой успя без гети карта?
Аз нямам карта и мисля да помоля някой от опашката да ми услужи.

# 434
На всички им искаха карти Getti, но мисля че никой не би отказал да услужи с картата си, нищо няма да загуби.

Общи условия

Активация на акаунт