Елена, забравих да ти честитя новия телефон. Да си го ползваш със здраве!

Иначе и аз смятам, че под 400лв няма как да излезе. Карина се пробва с идея да е у дома, но категорично и отрязах опитите. Ако бяхме в къща и имахме двор да. Едно време като е нямало толкова заведения, сигурно за майките ни е било малък кошмар. На един мой РД майка ми намери лимон зад дивана и цялата баня беше в сметана, защото се целихме с торта.

А що неща бяха изрязани заради ограничение във времето. Най съм доволна, че Гого се държа прекрасно. Хареса си камерата и микрофона....и май току ще се сетих какво ще му донесе Дядо Коеда...
. Вчера нещо й се скарах и й викам, че няма да има за нея подаръци, а тя, милата, ми отговаря: Мамо, сърчицето ми се разтуптя от страх, че няма да има подаръци за мен...
". Миличкото. Реших вече да я плаща така. То ясно, че ще има, ама явно тя си го преживява.
.
. Едва ходя. Сутринта ми се искаше просто да си остана в леглото завита до обяд, за съжаление, няма как. Стани ме разтрива и ме маза с някакъв гел, но може би си трябва време, за да ме отпусне.
. Ще стане учителка от мен
.
.
. Ще стане учителка от мен
.
. Принтирах ги на цветния принтер, луд на шарено се радва:).
.
.

.
. Откакто се случиха тези неща с мен, като видя, че на някого му става толкова зле и се разтрепервам и аз
. Оправи се после, обеща, че ще ходи на лекар да го преглеждат. Той по принцип пия лекарства за кръвно и други някакви неща, ама да види, че не може така...другия път при такава криза, може и да не му мине от самосебе си. Иначе, ако ви се чете, слагам в скрит текст:
.
.