ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 524
  • 563
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Мони, откакто се роди Гери се караме повече. Караме се за битовизми, не за сериозни неща. Но аз съм доста емоционална и повишавам тон, рева и т.н., все неща, които децата не бива да виждат. Напоследък и доста ми се натрупа и зачестиха тези неща. А тя е вече голяма и всичко разбира. Сигурно чувства несигурност, отделно все пак училището, колкото и да и харесва си е ново начинание, постоянното съобразяване с бебето..На теория така си го обяснявам.
Елена, забравих да ти честитя новия телефон. Да си го ползваш със здраве!

# 196
  Хм пиша от новия телефон и ми е сложно,благодаря за честитките. Мартин е два дни с темпаратура,но Даниел е по добре. И аз съм решила в клуб да празнуваме рд. Скъпо идва но такава е модата. Това което ме дразни всъщност е как се тропват родителите на децата и едва ли не трябва да ги храниш и поиш и тях за твоя сметка...особено пък слабо познати лица никак не обичам, като ходя на такува места ми е хипер неудобно да си поръчвам. На приятелка й излезе 600  лв ....
Ние също се разправяме много...за всяко нещо ...на моменти ми писва,а Марти все ни прави забележка. Изтървам си нервоте но никога не си позволявам да рева пред децата. Това много ги стресира. Абе явно е че не е само у нас. Ей преди малко оставих Дани и Марти при мм уж да почина,точно след 30 сек Дани падна и се удари и аз бях виновна...абе явно така ще е хаха. Утре е последният ми изпит за семедтъра. Стискайте палци.

# 197
  • София
При нас поне това с обвиненията го няма.Никога не е казал ,че съм виновна.Мрънка само като падне нещо на пода и се цапа.
Аз съм решила да разпитам за Музейко.Там е без родители и това ме блазни

# 198
  • Русе
   Това което ме дразни всъщност е как се тропват родителите на децата и едва ли не трябва да ги храниш и поиш и тях за твоя сметка...особено пък слабо познати лица никак не обичам, като ходя на такува места ми е хипер неудобно да си поръчвам.

Според мен родителите идват, защото още бяха малки. Я си представи да поемеш отговорност за 10 хлапета? Сега в училище вече ще е по-различно. Дори като ни каниха на първия РД преди 2 седмици изрично питах майката дали е с родители или без, точно за да не се натреса непоканена. Жената каза с. На рожденните дни, на които съм присъствала родителите на рожденника поръчват примерно 2 плата ( дали ще е пица, панирани хапки или друго) и всеки си избира за пиене. Аз не съм поръчвала нещо различно от кафе или студен чай. Явно сме били все съобразителни хора. В темата за Селските пинизи, четох, че се натрисат цели четиричленни семейства и ядат и пият на корем. Явно е до хора.  Peace
На мен пък не ми харесва РД в детски клуб. Лудницата е прекалено голяма. Предпочитам обикновено барче и евентуално аниматор. Ние както сме зимата сме доста ограничени. Летните бебета са друга бира  Simple Smile Иначе и аз смятам, че под 400лв няма как да излезе. Карина се пробва с идея да е у дома, но категорично и отрязах опитите. Ако бяхме в къща и имахме двор да. Едно време като е нямало толкова заведения, сигурно за майките ни е било малък кошмар. На един мой РД майка ми намери лимон зад дивана и цялата баня беше в сметана, защото се целихме с торта.  ooooh!

# 199
  • София
Ние празнуваме в спортния център в квартала. За 30 деца плюс около 40 възрастни не ми се връзва 400 лв...или айде да кажем толкова...Всеки път е една малка сватба...
Мони, от градината бяха вчера в Музейко, но ние пропуснахме, че много ми станаха отсъствията от работа Sad
Отделно вчера ми беше до каквото и да било. Покрай репортажа в градината обидени, че една добра дума не съм казала за тях...То като тръгна да благодаря и цял ден няма да ми стигне Sad А що неща бяха изрязани заради ограничение във времето. Най съм доволна, че Гого се държа прекрасно. Хареса си камерата и микрофона....и май току ще се сетих какво ще му донесе Дядо Коеда...

# 200
  • София
Там, където иска Йоето да го празнуваме е малко клубче, по-скоро като заведение с детски кът, не е типичен детски клуб, от тези големите. Има куверт за всяко дете, който включва пица, сок, играчка, аниматор и тортата ще си я внесем отделно. За родителите - рагледах менюто, има опции да се поръчват хапки и салати на килограм, от които после разпределят на няколко места и така ще направя някаква комбинация от няколко неща и ще поръчам, защото не става да дойдат хората и да стоят ей така, а и така ще излезе по-изгодно, отколкото ако на място, всеки си поръчва отделно. Ще си поръчват само нещата за пиене. Повечето родители, които ще дойдат, ги познавам от други срещи и дето са ни канили, така че, си имам приказка с тях.
Коледното тържество им е на 16.12. ще имат театър и после почерпка, като ще идва Дядо Коледа, да раздвава подаръците, разбира се. Другата седмица ще са готови и кландарите за бабите.
Днес трябва да й дойде поръчката на Понито, дето го иска за градината Heart Eyes. Вчера нещо й се скарах и й викам, че няма да има за нея подаръци, а тя, милата, ми отговаря: Мамо, сърчицето ми се разтуптя от страх, че няма да има подаръци за мен... Tired". Миличкото. Реших вече да я плаща така. То ясно, че ще има, ама явно тя си го преживява.
Люби, вярно е, че много усещат и разбират всичко вече. И аз избягвам да спорим пред нея и да си повишаваме тон. Разбирам, че сигурно ти е трудно в много моменти, но трябва да се направи всичко възможно тези моменти с пререканията пред децата, да се минимизират.
Дони, браво на Гого Hug.
За МУзейко не знам детайли, ще трябва да проуча...
И да се оплача - дойде ми, а в същото време, вчера нещо си сецнах кръста и комбинацията е просто убийствена ooooh!. Едва ходя. Сутринта ми се искаше просто да си остана в леглото завита до обяд, за съжаление, няма как. Стани ме разтрива и ме маза с някакъв гел, но може би си трябва време, за да ме отпусне.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 11:49 от ral4e!

# 201
Тук.
Атмосферата в работата става все по-подтискаща .... ще постискам зъби и просто знам, че ще отмине. В крайна сметка имам 3-4 дипломи, все някоя ще ми свърши работа.
Иначе приключих сесията. За сега от 7 оценки са нанесени само 4 и имам само шестици хахаха  Crazy. Ще стане учителка от мен Simple Smile.
За РД още не съм мислила, а трябва, че се пада в събота и е добре май тази седмица да огледам за резервация.
Ралче пази се.
На всичкото отгоре трети път отлагам нагревките на синузита ми, защото лекарката не ми дава препоръка  ooooh!.
Попаднах на някаква УНГ дето много ми разсъждава и според нея нямало нужда  Shocked, при положение, че аз от дете ходя и само това облекчава ... Тази зима едва се търпи просто. Нищо не са казвали за календар още ама сигурно другата седмица.

# 202
  • Русе

Иначе приключих сесията. За сега от 7 оценки са нанесени само 4 и имам само шестици хахаха  Crazy. Ще стане учителка от мен Simple Smile.

Браво!
Моята втора заместничка пък щяла да напуска януари и ми се обадиха да ме питат кога ще се връщам, за да посочат в обявата.
Кари ще има коледно парти в училище на 21.12 след часовете. Ще идва DJ, Дядо Коледа и други изненади срещу 7лв. от 12:05 до 13ч. Много се вълнува. Този уикенд ще опаковаме подаръците вкъщи, че ще спи у баба си.
Гергана я мъчат зъби. Заспива в 2-3 след полунощ. Лигави се яко. Май само кучешките и липсват, чувала съм че са доста болезнени. С Карина нямаше проблем специално за зъбите. Купих и някакво хомеопатично на Боарон. Дано има ефект.

# 203
  • София
Люби какво взехте за Кари?
Аз за сега само един комплект на Виолета .Нищо друго.
С Моника сме сами събота и неделя.
Друго незнам какво да кажа

# 204
  • Русе
Ръкавицата на Елза. Тъпотийка е, но дано да се зарадва. Както казват - дадох 52лв. за воден пистолет. И то пак с намалението на Хипото - иначе е 70лв  #Crazy От баба Галя ( майка ми) - пуловери от Лидъл с коледни мотиви, от свеки ще видя какво - сигурно Sparkleez, че и тях ги иска.

# 205
  • София
Аз днес опаковах Понито за Йоето за тържеството в градината. Ама шарен го направих подаръка - с хартия на еленчета и мечета, зелена панделка, надписан етикет с Анна и Елза и с две картички с Hello Kitty и My Little Pony, да има Crazy. Принтирах ги на цветния принтер, луд на шарено се радва:).
Аз май вече казвах - нейния големия подарък за Коледа е Лего Леденият замък на Елза, но се радвам, че го намерих от един сайт сравнително евтин и още миналия месец й го поръчах.
Аз чакам заплатата другата седмица, че имам да поръчвам още някои неща - по една четка за коса за майка ми и сестра ми и се чудя за една плюшена кукла за Йоето, ама за нея още мисля, че много неща вече й се събраха играчки, а и ще имаме доста разходи по принцип декември месец. Имаме да плащаме застраховките на колата и апартаментите, отделно и на домоуправителя дължим за 6 месеца сума за входа и като се прибавят и повечето разходи за пазаруване за празниците и става много...но съм решила да не се тревожа за материални неща, живи и здрави, все някак се надявам да се оправим Whistling.
Люби, милото Гери, явно докато избият зъбите, ще я мъчи. Йоето я мъчиха най-много кучешките. Мрънкаше и се тръшкаше, поддържаше една такава никаква т-ра от порядъка на 37.5. и не искаше да яде почти нищо...И като с магическа пръчица, като пробиха и двата едновременно едва вечер и пак си стана халата, дето си я знам Mr. Green. А какви са тези Sparkleez? Пак съм изостанала явно.
Ели, браво за оценките! Отличничка!  Hug
Настройвам се тези два дни да релаксирам, че другата седмица - 12.12. е работен, а в неделя има лекции и аз ще идвам, та ще ми се съберат 10 раб. дни последователно Crazy.

# 206
  • Русе
https://www.google.bg/search?q=sparkleez&biw=1440&bih=76 … QsAQIJg&dpr=1

Тя гледа Super 7 и иска всичко от рекламите  Peace

# 207
  • София
Чак вчера плучих пратката от Лудия петък в Хиполенд.Подаръка е за племенника ми .
Моника вече е с шините.Милата едва говори и е гадно в устата.Но е голямо геройче.
Карам и се а като гледам някои деца всъщност тя е прекрасна.Нали я водих с мене на Коледно парти.Еми тя се държа супер.Даже една колежка ми вика ти нямаш дете имаш котенце.
Рали добре звучи подаръка.Няма да има търпение да го отвори.Поне Йоето мн се радва на играчки.
Ръкавицата на Елза и тя я видя и веднага мамооо искам я .
И аз я питам според нея дали наистина е това ,което дават по рекламата .И тя ами не .Глупост е .Сигурно излиза само вода  Joy
Аз мисля да и взема една хубава раница .И Фори има р.д на 22.На 24 е етърва ми .
Ние двете с Моника ще ходим на Враца днес .Малко на разходка при една приятелка

# 208
  • Русе
Мони, аз пък поръчах от Комсед, когато имаха 30%. Още не са се обадили. Дали са изгубили поръчката или не са обработили?  newsm78

# 209
  • София
Ехо, момичета, не мога да стигна да пиша...тази седмица много ми се насъбира, утре е работен ден, а и в неделя ще идвам, не спя добре тази нощи и се чувствам уморена Tired.
Вчера колегата ми на работа получи някаква криза, пребледня, започна да се тресе целия, обаче категорично отказа да викнем Бърза помощ, а аз само се молех да се оправи Crazy. Откакто се случиха тези неща с мен, като видя, че на някого му става толкова зле и се разтрепервам и аз Tired. Оправи се после, обеща, че ще ходи на лекар да го преглеждат. Той по принцип пия лекарства за кръвно и други някакви неща, ама да види, че не може така...другия път при такава криза, може и да не му мине от самосебе си. Иначе, ако ви се чете, слагам в скрит текст:
Скрит текст:
Шефката ми даде премия само на мен от колегите, доволна съм... Simple Smile.
Днес направих поръчка на такива четки за коса, дето аз си поръчах лятото, за подарък за майка ми и за сестра ми и на Йоето една малка с капаче. И ще остане само Станиславчо дали ще купуваме винтоверт или ще му поръчам парфюм. Нямам търпение вече да минава и другата седмица и от 22.12. съм отпуска до 03.01. Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 17:19 от ral4e!

Общи условия

Активация на акаунт