Първи клас - Набор 2008 - Тема 3

• 47 527
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря.

# 46
  • Plovdiv
Мента глог валериан май трябва да ги започне предния месец. Те са билкови и едва ли ще подействат за 1 и 2 дни. По скоро ефектът ще е на базата на внушение, че все пак " пих успокоителни"  Mr. Green
Имах една много нервна преподавателка в университета, която в момент на поредната истерия каза, че тези ги била пила в 4-ти клас.

# 47
Един валидол под езика. Останалото е в ръцете на един ксанакс, но той нито е безобиден, нито е нещо леко.

# 48
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet
И нашата родителска среща мина, събрахме по 80лв. за помагала и 25 - за училищно настоятелство. За водата решихме да си вземем за стаята от машините за вода.

# 49
  • Майничка
Ксанаксът изобщо няма място при цивренето от умиление. Laughing

# 50
  • Пловдив
И аз в новата тема  Simple Smile

Нашето тържество ще започне в 9 часа. Дори да не вали пак ще е хладничко за тоалета, който избрахме.
На мен успокоителни няма да ми трябват. Вълнувам се естествено и се надявам да попадне в добра училищна среда.

# 51
  • Разпиляна във въображението
Притеснявам се за времето, но още повече след като разбрах коя ще бъде госпожата на занималнята. Ще е госпожата на Вики от първи клас, тази, която изпусна всичко от контрол и изобщо не ги превърна от деца в ученици. Направо ooooh! Единственото ми успокоение, че е на занималнята и все пак ме е яд Crossing Arms

# 52
  • Плевен
Привет!
Сигурно взели сте си взели несесери , но все пак да кажа,че вчера от Кауфланд взех Херлиц пълен за 15лв  Heart Eyes

Сега видях новата Метро брошура и там е толкова
https://metro.bg/metro-offers/back-to-school?cid=bg:cpm:bts_1515_bgmamma
Вчера решихме да вземем нова рокля и ... днешната изненада. Какво мислите, че ще е подходящо за момиче за такова време? Панталон с блуза? Или пак рокля с дебел чорапогащник?

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 10:39 от mishkaromba

# 53
За София на 15-ти прогнозата е да стигне 27 градуса. Съмнявам се да има град в България, в който да е за дебел чорапогащник.  Peace

# 54
  • Mars Hotel
Родителската среща е довечера. Бяха казали, че ще изнесат списъците по класове на сайта на училището най-късно днес, а сега са сложили там съобщение, че списъците ще бъдат изнесени в самото училище преди родителската. Голяма тайна, аман!  ooooh!

# 55
  • София
При нас се оказа,че децата от 24 са станали 28  Thinking
Купона за стол е 3,50(но ние няма да ходим,тъй като го записах на частна занималня,в която аз ще му нося сутрин храната)
На 15-ти ни викат в 8.20 в стаята,на двора ще излезем в 10.20 Peace

# 56
Нашата рокля е ето тази: http://www.detskimagazin.bg/detski-drehi/3971-plisirana-roklq в тъмно синият вариант.
Купих и чорапогащник и чорапки в зависимост от времето, както и болеро, обувките са ни също в тъмно синьо.

# 57
  • София
Нашето първолаче си избра тази http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=27296   (само че със тъмно сини точки и цикламена панделка)    купили сме и болеро, обувките ще ползваме тези дето купувах за "абитуриентския" в градината, още и стават, а са обувани 2 пъти.

# 58
  • София
При нас се оказа,че децата от 24 са станали 28  Thinking
Купона за стол е 3,50(но ние няма да ходим,тъй като го записах на частна занималня,в която аз ще му нося сутрин храната)
На 15-ти ни викат в 8.20 в стаята,на двора ще излезем в 10.20 Peace
Е и нашите от 22 станаха 26 деца. От 50:50 момичета/момчета, станаха 1/3 момчета. Толкова е прозрачен приема, че направо е за страх. А на родителската среща мина заместник директорката, за да каже, че децата ни имат поведенчески проблеми и трябва да не се притесняваме да посетим психолог...
И нашите купони са 3,50.

Защо ви викат първо в стаята, а после официалната част? При нас е обратното. Официално в двора в 10 часа, после минават през 6-цата-венец и ги посрещат в стаите с питка и мед. Там изтърпяват безумното поведение на придружаващата рода, класната казва нещо, децата си взимат учебниците в чантите и си тръгват. Вие с учебниците в двора ли ще ходите?

# 59
  • София
не,след двора отново се връщаме в стаята Tired

Общи условия

Активация на акаунт