Самсунг или Леново

• 15 435
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Скарлет, четох по форуми преди да го купя че изникват разни проблеми при ъпдейтите, и  затова  не съм  правила до момента.С оригиналната версия съм  все още и нямам проблеми
И добре правиш  bouquet

# 46
От всичко с изключение на снимките съм доволна от Леново. Какво ли не правих с камерата, една хубава снимка не направи този тел. Хубави стават само ако се снима дневен пейзаж. С опция красиво лице стават изкуствени. Мисля си да го дам на детето и да си купя някой вид Самсунг, но кой прави хубави снимки?

# 47
Струва ми се, че Леново е по-добре. Добре поне, всички продавачи така казват и познати, които имат такава фирма. Ето вручу на 14 февруари собствения си скъпи подарък, попользуется, ще дойда да ви разкажа. Аз му днес на http://www.jd.ru/act/valentines_day.html закала като път Леново. В този магазин сега отстъпки огромни.

# 48
Аз имам Lenovo S580 и нещо не се оправям с него. На няколко пъти сам се блокира, сега пък няма връзка с интернет, а иначе съм му задала в настройките WLAN. Рестартирах в къщи модема, но внезапно прекъсна връзката ми с интернет и така безрадостно си използвам смартфона само като телефон и ми е мъка.  Embarassed Ровя се сега из форума как да си помогна, но за съжаление нищо не ми е от полза или .....проблемът е в главата ми. newsm78

# 49
Иди там откъдето си го купила, може да ти помогнат.

# 50
Според мен и двата модела са достатъчно добри, и на който и да заложите, няма да сбъркате! Леновото има предимство пред Самсунга с по-мощната си батерия, но Самсунгът пък има по-добра камера, зависи от нуждите на собственика на телефона!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт