Самсунг или Леново

• 15 440
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
В магазина твърдят, че Lenovo А5000 е по добър избор от Самсунга, заради батерията. Добре е да знам обаче как се държи с другите неща, не познавам някой да е с такъв.
Питай конкретно, аз съм с такъв  Grinning Досега ми даде един дефект в софтуера, който оправих сама, а нищо не разбирам от телефони. Не искаше да покаже никакви иконки някакъв си launcher 3 спря даваше като съобщение, но се оказа от една програма, та с малко логична мисъл я махнах и го оправих. Друго - бърз е, интернета също ми е бърз, че със старият Lg не можеше и една страница да отвори.

# 16
Разговорите нормално ли се провеждат? По форумите имаше оплаквания, че са тихи. Има ли известие за пропуснато обаждане? Има ли копче от страни с което мога да му спирам звука, когато не искам да отговоря на повикване? Снимките как са? Аз ще го ползвам само с една сим карта.

# 17
  • София
Ползвам Леново С650 от близо 2 години, не съм имала никакви проблеми. ММ също си взе Леново, А806 с една СИМ карта, това му е орязаното като за А серия, но той държеше да не е с две. Аз пък от ден 1 съм с двете карти и е много удобно.
Пак Леново ще си взема като реша да се ъпгрейдна, но със сигурност не от БГ операторите. Нашите са от minideal, доставени и работещи без проблем.

Доколкото знам обаче, lenovo vibe x2 е много проблемен въпреки че е най-високия клас. Познавам трима души с такива телефони, и тримата опираха до сервиз заради дефекти.

# 18
Разговорите нормално ли се провеждат? По форумите имаше оплаквания, че са тихи. Има ли известие за пропуснато обаждане? Има ли копче от страни с което мога да му спирам звука, когато не искам да отговоря на повикване? Снимките как са? Аз ще го ползвам само с една сим карта.
Разговорите са нормални, чувам всичко, не са ми тихи. Има известие за пропуснато обаждане, когато не искаш да отговориш, отклоняваш разговора, не ми се е налагало да търся такова копче  newsm78 камерата е 8 MP съвсем прилични снимки, е с цифровият апарат стават по-хубави, но като за телефон са си екстра. Иначе и аз ползвам само една сим карта. Ще проверя това за обаждането
ПС С копчето за намаляване на звука става номера. Значи има.

# 19
Scarlet това копче е мн. удобно. Това е копчето с което се натиска по силно, за да се  изключи  или рестартира тел. Еднократно натиснато просто спира да ти звъни, все едно не си чул, че те търсят. От както го открих спрях да отклонявам.

# 20
За мен htc e по добре от самсунг, а самсунг е по добре от леново...
Не харесвам леново, евтина марка е, долен клас техника.
Аз съм с galaxy S6 и съм доволна. Peace

1. "Скъпо" не винаги е синоним на "качество".
2. Lenovo предлага телефони по 800 лв., което в никакъв случай не минава за "евтино" (според голяма част от хората). Разбира се, цените на Galaxy S6 варират от 1100 до 1800 заради самата марка, напомпаната камера, някой и друг гигабайт в повече, извити дисплеи и други подобни щуротийки.
3. Този "долен клас техника" произвежда телефони и таблети със стерео говорители, използващи технологията Dolby (същата, която се използва в киносалоните)- нещо, което Samsung не прави.
4. И двете марки имат хубави модели. И двете марки имат кофти модели. Всяко устройство си има своите предимства и недостатъци и човек трябва да избере това, което отговаря до най- голяма степен на личните му потребности и му харесва най-много. Simple Smile

# 21
То и Сони е хубава марка, пък аз се видях в приключение... За Леново никога не съм имала, но в Международната космическа станция имали 18 лаптопа от тази марка.

# 22
LENOVO A5000 определено.

SIM карта:нормална и микро SIM
Процесорни ядра:4 ядра
Скорост на процесора:1.3 GHz
RAM:1024 MB
Вътрешна памет: 8 GB
Тип карта памет: microSD (max. 32 GB)

Това е и сайта:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lenovo/a5000-p273826451/?gclid=CJy1mYfQgMkCFUsYGwodKJ4FAg#opisanie  Simple Smile Simple Smile

Супер бърз е и прави страхотни снимки. newsm74

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 12:57 от FireFlyBG

# 23
FireFlyBG Взех си точно този, много съм доволна, само от снимките не съм, има ли някакви специални настройки за камерата, аз не намирам.

# 24
  • Тра-ла-ла
Единственият недостатък на по-непопулярните марки е намирането на извънгаранционен сервиз и части. Аз рискувах и станах фен на Асус...обаче сега таблето-гсмът ми събира прах, защото за едно микрофонче ми искат около 100лв в оторизирания сервиз. А по гаражните сервизи не се занимават с тази марка и нямат части ooooh! Преди това счупих екрана - в оторизирания ми искаха 250лв  Whistling Намерих къде да ми го сменят, но чаках частта 2 месеца от Китай.

Самсунг ремонтират под път и над път

# 25
FireFlyBG Взех си точно този, много съм доволна, само от снимките не съм, има ли някакви специални настройки за камерата, аз не намирам.

yasmina,гледай това клипче:https://www.youtube.com/watch?v=uD30kE8YzEY&spfreload=10

# 26
# 27
yasmina и аз съм със същият телефон, като през деня снимките са супер, но на светкавица нищо не става, оправи ли ти се телефона след като изгледа клипчето, че ако има полза да го изгледам и аз  Laughing

# 28
Категорично съм за Самсунг. Аз ползвам S4 и съм супер доволен. Единствено батерията е слабото място. Иначе нямам забележки.

# 29
yasmina и аз съм със същият телефон, като през деня снимките са супер, но на светкавица нищо не става, оправи ли ти се телефона след като изгледа клипчето, че ако има полза да го изгледам и аз  Laughing

Изгледах го, моите опции са същите както показваше човека. Определено като снимките на Самсунг няма други, обаче пък това спокойствие заради батерията,  Леново си заслужава, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт