Самсунг или Леново

• 15 446
  • 50
  •   1
Отговори
Какво бихте си купили Samsung Galaxy S III Neo или Lenovo А5000 Или може би друг модел на Леново?
Кой е по бърз и кой прави по хубави снимки?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 21:33 от yasmina

# 1
На заглавието веднага отговарям: самсунг!
Моделите не съм ги разглеждала.

# 2
  • София
Lenovo S660

# 3
  • Sunshine state
Категорично Леново - много съм доволна от смартфона си. Имам Леново А 328, супер бърз.  Peace

# 4
Леново как е по отношение на издръжливост на баерия? Те имат по голям капацитет на батерията, но дали това не е за сметка на по - голяма консумация?
Аз се опитвам да разбера параметрите: батерия, консумация, издържливост кой е по добър: Леново или HTC ?

# 5
За мен htc e по добре от самсунг, а самсунг е по добре от леново...
Не харесвам леново, евтина марка е, долен клас техника.
Аз съм с galaxy S6 и съм доволна. Peace

# 6
Ще ти направя кратко сравнение. Ако те интересува нещо по-конкретно питай.
Lenovo (L) е модел от 2015, а Samsung (S) от миналата година.
L ползва IPS матрица на дисплея, S TFT матрица. Първата е много по-добра. Освен това L е с по-добра резолюция - 720 x 1280 срещу 480 x 800 на S.
Процесорите са еднакви, както и вградената памет.
И двата имат слот за карти, но при S е с капацитет 64GB, докато при L е 32GB. Това има значение, ако сваляш много игри и приложения.
8MP камера при L, при S е 5MP.
Недостатък при L е вградената батерия. Не може да се сменя, но пък за това би трябвало да издържа много повече от тази на S.

Еми това е! Wink

# 7
Леново как е по отношение на издръжливост на баерия? Те имат по голям капацитет на батерията, но дали това не е за сметка на по - голяма консумация?

Аз съм с Леново А5000, държи точно по 2 дена и половина. Пример зареден беше в неделя вечерта днес към 17ч беше на 8% и го сложих отново. Ползвам интернет, и една игра, която играя, стандартните неща, говоря около 500-600мин на месец. Ползвам само единият слот за карта. Много съм доволна, досега, имам го от около месец. Преди бях със Самсунг галакси 2, след него имах LG оптимус 2, този определено е най-добрият.
За конкретният модел на самсунг, нямам лични впечатления, да каже някой, който го има.

# 8
В голямо чудене съм. За HTC , който споменахте нямам никакви наблюдения и затова не съм ги разглеждала. Виждам много хубави снимки със Самсунг. Досега от андройдите съм имала Сони и LG. Със сонито се измъчих, много бавен, много забива, затова сега искам хубаво да проуча.

# 9
Досега от андройдите съм имала Сони и LG. Със сонито се измъчих, много бавен, много забива, затова сега искам хубаво да проуча.

Като правите такива категорични проучвания, уточнявайте параметри, моля.
За сравнение - предишният ми телефон също беше "много бавен, много забива", в сравнение с него сегашният ми е светкавица. И двата са "Самсунг", само че сегашният ми е с много по-добри параметри на процесор, рам и версия на Андроид.
Та не е зле, като се сравняват марки, да се уточняват и техническите характеристики. Ако искате да сте полезни в темата, де, а не просто да се похвалите кой какъв телефон има.  Peace

# 10
# 11
Погледни LENOVO A6000.

Малко сравнение между двата посочени телефона.

Със сигурност Леновото
   bouquet

# 12
Досега от андройдите съм имала Сони и LG. Със сонито се измъчих, много бавен, много забива, затова сега искам хубаво да проуча.

Като правите такива категорични проучвания, уточнявайте параметри, моля.
За сравнение - предишният ми телефон също беше "много бавен, много забива", в сравнение с него сегашният ми е светкавица. И двата са "Самсунг", само че сегашният ми е с много по-добри параметри на процесор, рам и версия на Андроид.
Та не е зле, като се сравняват марки, да се уточняват и техническите характеристики. Ако искате да сте полезни в темата, де, а не просто да се похвалите кой какъв телефон има.  Peace

Sony Xperia U е този от който не съм доволна. За кой Самсунг говориш?

# 13
От Samsung Galaxy Y Duos не съм доволна, ама когато са го пускали на пазара, може да е бил много добър избор.  Laughing
Отделно, че от три еднакви моят, закупен последен, първи се скапа. Същият модел, закупен 2 години преди моя от друго място, още си работи перфектно и собственикът му е доволен.
Така че много са факторите, по които може да се съди кой телефон е по-по-най.

# 14
В магазина твърдят, че Lenovo А5000 е по добър избор от Самсунга, заради батерията. Добре е да знам обаче как се държи с другите неща, не познавам някой да е с такъв.

Общи условия

Активация на акаунт