Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 146
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Да ви питам какво мислите за историята на Лейля и бащата и да бегам.  Hug Като се почесох по русата тиква  newsm78 измислих само това, че са се обичали, женят се и на сватбата (защото имаше такъв момент с Лейля като булка) идва русата харпия и изпльосква, че е хамиле. Не дерсин?  newsm78

# 121
  • София
Нещо такова и според мен ще да е.  Но пък не ми се връзва с това, че на снимката говореше и питаше ти ли си? Чудя се дали няма да се окажат сестри

# 122
# 123
Да ви питам какво мислите за историята на Лейля и бащата и да бегам.  Hug Като се почесох по русата тиква  newsm78 измислих само това, че са се обичали, женят се и на сватбата (защото имаше такъв момент с Лейля като булка) идва русата харпия и изпльосква, че е хамиле. Не дерсин?  newsm78
абсолютно това ми е мислАта и на мен
даже няма се учудя , ако децата не са негови

# 124
Добре де. Ама тя защо гледаше толкова тъжно някаква снимка на 2 деца- момче и момиче  newsm78
А пък в същото време не се държи мн майчински с Нихан.
Накрая да не излезе едно голямо нищо  Laughing

# 125
  • София
Според мен ще се окаже, че гаднярката и Лейля са сестри

# 126
  • AMS
Привет на всички и благодаря за оживлението в темата!!!
Радвам да видя познати никове!!! Друго си е, когато се разбираме от половим дума.
Четох, на едно друго място, пост за Kara Sevda и се оцъклих.
Два пъти го прочетох и си помислих, че аз не сън у ред.
Върнах се пак да потърся сцените, за които ставаше дума.
Чак тогава зацепих, че са объркали героите Кемал и Емир.
То вярно, че и аз не съм запомнила всички, особено второстепенните.
Сега ще търся инфо, за приятелката на Нихан от ателието.  
Не правя предположения за развитието на сюжета, но ви чета с интерес.
Вече казах, че имам доверие на екипа и сериала ми харесва, емде чок!!!
В трети епизод, сцената с картината-подарък, ме изненада много приятно.

Хубавата музиката на Тойгар, която звучи и в горната сцена
https://www.youtube.com/watch?v=lZG1nMctD8c
ми напомня доста на музиката му от друг сериал
https://www.youtube.com/watch?v=zNDadIvZl0Y

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 18:07 от *** Diva ***

# 127
Севдилими,
Ето на руски фрагмана на 4 епизод Simple Smile

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

Дива  Hug, къде ме отнесе с второто парче, сега вече не мога да работя. Край за днес, отдавам се на спомените Simple Smile

Момичета, а коя беше тази жена с бретона, нещо не мога да се сетя  newsm78

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 17:21 от pepel_ot_rozi

# 128
  • София
 Hug

Едва се сдържам да не си пусна 3-ти епизод, но не, ще си чакам превода.

Добре де. Ама тя защо гледаше толкова тъжно някаква снимка на 2 деца- момче и момиче  newsm78
В началото си помислих, че са нейни, но после показаха и снимка на Вилдан в болницата с двете близначета. А може и както казва Бу, двете да са сестри. Тази история ще излезе много объркана.  Mr. Green

Неслихан за ноемврийския брой на InStyle

И част от интервюто на турски
Скрит текст:
Neslihan Atagül kendi jenerasyonundan gelen genç kadın oyuncular içinde bir adım öne çıkmayı başaranlardan. Güzel, yetenekli ve akıllı... Bugünlerde Kara Sevda dizisinin başrolünde karşımıza çıkıyor ve işini çok ciddiye alıyor.

Kara Sevda dizisinde oynuyorsunuz. Nasıl geldi rol size?

Öncelikle belirtmeliyim ki televizyonda ilk başrolüm Fatih Harbiye. Bu ondan sonraki ikinci başrolüm. Ay Yapımla geçen Şubat ayında anlaştım. O sırada Senden Bana Kalan’ın çekimleri için şehir dışındaydım boş günlerimde İstanbul’a gelip burada görüşmelerimi yürütüyordum. Çok yorucu bir süreçti. O zaman yayın Nisan gibi düşünülüyordu sonra ertelendi. Ve bugünlere geldik. Yapımcım bana güvendi, ben de projeye ve onlara çok güvendim. Sonuç ortada...

Siz aşık olduğunuzda cesur musunuzdur?

Aşk için her şeyi göze alır mısınız? En çok sorulan sorulardan biri de bu. Cesaretten ne kast ediyorsunuz bilmiyorum. Ancak bir insan sevgisi için ölümü bile göze alır. Ve sevdiği kişi de aynı şeyi hissediyorsa işte bu gerçek bir aşk veya sevgidir. Bunun için elbette her şeyi göze alırım. Hayatta buna sahip olmak ve bunu korumak kolay mı?

Sizin hayatınızı biri filme çekse onu kim yönetsin isterdiniz?

Hayatımın filme aktarılması ilginç bir fikirmiş gibi gelmedi. Daha enteresan hayatlar var. Onların filminde oynamak daha iyi olurdu. Buradan çalışmayı hayal ettiğim yönetmenlerden bahsetmem gerekirse ilk aklıma gelenler Pedro Almodovar ve Fatih Akın.

Bir gününüz nasıl geçer?

Nasıl bir günümü anlatsam acaba... Çünkü çalıştığım ve çalışmadığım zamanlar olarak ikiye ayrılıyor. Çalışmıyorsam tabii ki kendime ayıracak çok vaktim oluyor. Spor, alışveriş, sergi gezmek, kitap okumak gibi... Çalışıyorsam boş vaktimde acil halletmem gereken ne varsa önce onları yapıyorum ya da yorgunluktan evden çıkmayıp sadece dinleniyorum.

# 129
  • София
Коя жена с бретона??? Ако е тази на партито и от ателието на Нихан, това е приятелката и Ясемин

# 130
Коя жена с бретона??? Ако е тази на партито и от ателието на Нихан, това е приятелката и Ясемин
А ха, точно тя е. Сетих се, но вече бях попитала  Hug
Цитат
Едва се сдържам да не си пусна 3-ти епизод, но не, ще си чакам превода.
Пуснах си го, но само началото, да си подсладя края на работния ден Simple Smile. Мисля, че мн скоростно превеждат рускините и се надявам да си го гледам в неделя.

Неслихан мн хубава в това списание. И да си призная на мене и на партито с розАвата рокля ми харесва и рошавата й прическа също. Май съм единствена...

# 131
  • София
И да си призная на мене и на партито с розАвата рокля ми харесва и рошавата й прическа също. Май съм единствена...
А, не си, и аз я харесах там.

# 132
  • София
Най-вероятно още утре ще има направо бг превод

# 133
  • София
Освен Неслихан и част от другите актьори красят страниците на списанията - Каан за All Magazine, но за този месец, и Мелиса за ноемврийския ELLE Турция

Скрит текст:

Скрит текст:

# 134
Здравейте момичета,
И аз да кажа нещо за Лейля....Замислих се...тя е от кастата на "бедните'...а живее в квартал на богати,...в голяма къща...сама ... newsm78
Бащата на Нихан знае местонахождението и ,тайничко я наблюдава...Това да не и е подарък,изкупление за нещо... newsm78
Мисля си също за вариант да е била домашна помощница в богатия дом  newsm78...а там често се случва ИСТОРИЯ между богаташа-собственик и слугинята....

Много се радвам,че ролята се изпълнява от Зерин Текиндор...обожавам таланта и...

Общи условия

Активация на акаунт