Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 149
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Лейля не е бедна, майката на Кемал и е помагала и е изпращала и Кемал да и помага. Затова мисля, че тя е сестра на Вилдан

# 136
Цитат
Лейля не е бедна, майката на Кемал и е помагала и е изпращала и Кемал да и помага. Затова мисля, че тя е сестра на Вилдан

БУ,благодаря ...
Когато Лейля беше на гости в семейството на Кямал по време на минната трагедия някакси усетих не само силна привързаност между тях, но и че тя с поведението си е във "свои води"....
Загадка си е тази Лейля...

# 137

На същия сайт са качили 3 болюм с руски суб. Леле колко са быстрые?! Нетърпеливите юруш на маслините!  Wink Hug

# 138
  • София
Момичета не бързайте с руския превод, очаквам до утре на обяд, да има български.

# 139
Момичета не бързайте с руския превод, очаквам до утре на обяд, да има български.

+ 1  Peace

Признавам си почнах го преди малко, но се отказах.  Sad Само превъртях на някои любопитни  за мен моменти и битти.   Wink Да не се обидят, (не, че ще ме прочетат  Wink Laughing) но може би от бързането превода не е много добър.  newsm43 По-точно това струпване на субките на половината екран е леко дразнещо. А и някои изречения са неразбираеми поне за мен.

# 140
Добро утро
работливите сестрички скоро ще метнат съджак съджак превода
пия кафе и чакам търпеливо

# 141
Добро утро, севгилита,  Hug Hug Hug
Днес е петък и смятам, че е редно да се работи по-малко, а повече да се гледа епизода.
Селфи, и к'во викаш, руские нещо са нахвърлили субките набързо. Ще хвърля аз едно око, така проучващо само, а после с кеф ще си го изгледам на бг.

Ади, да ти кажа много горда ми изглежда Лейля, за да приема подаръци от господаря. А бе, дано излезе нещо по- пикантно там, да не останем разочаровани Simple Smile

Цитат
Когато Лейля беше на гости в семейството на Кямал по време на минната трагедия някакси усетих не само силна привързаност между тях, но и че тя с поведението си е във "свои води"....
И в същото време майката май прояви някаква ревност към нея и не й даде телефона да говори с Кемалджим.

Хади, хубав ден на всички!  bouquet

Редактирам се: Стигнах до танца на Емир и Нихан и да си призная този Каан   Heart Eyes все повече и повече ми харесва, а от Емир тръпки ме побиват  Mr. Green Но ролята му е паснала като ръкавица.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 10:55 от pepel_ot_rozi

# 142
Ето и едно клипче, с което ви поздравявам.

https://www.youtube.com/watch?v=zs8dmyqGU4g

# 143
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Танцът на Нихан и Емир е на една класическа песен Historia De Un Amor, която през годините е имала много интерпретации. Пускам ви един клип с превод в изпълнение на Йорданка Христова. Авторът на клипа е използвал кадри от филма "Танцувай с мен" с Ванеса Уилямс...

http://www.vbox7.com/play:174e5f0980&pos=vr

и още една версия на любимата ми Чезария Евора

# 144
  • AMS
И на мен много ми хареса роклята и танца  Peace

Докато чакаме превода, да пийнем по един айран с екипа  Grinning

# 145
кога ще има превод и трети епизод

# 146
  • Once there was a Hushpuppy...
Най-официално зарибена Heart Eyes
Знаех си, че ще го гледам заради Бурак Heart Eyes, но не подозирах, че ще го гледам и заради другото прекрасно същество Нихан/не й знам името на актрисата все още Blush/ Толкава красота, на право си я заслужихме Wink Като ви виждам и кои пишете, компанията е стабилна. Изкарахме с КПА, този също ще ни вълнува, сигурна съм Simple Smile
На зад съм със сериите, но ще наваксам, за да се включвам в обсъждането.

Уникално много си подхождат Heart Eyes Опитвам се да го кажа почти безпристрастно, защото за мен в живота, както и в до сегашните му изяви най-най-подходяща е Ф. Евджан.
Важното е, че всички са професионалисти и ще се насладим на хубава любовно - романтична история между Бурак и Нихан Heart Eyes

# 147
Пъпи,  Hug баш ми е драго да те видя зарибена!  Wink

Ама не вкарвай хемен интрига лютфен!  Hug

...Важното е, че всички са професионалисти и ще се насладим на хубава любовно - романтична история между Бурак и Нихан Heart Eyes

Кара севдата ще е между Кемал и Нихан.  Peace

Впрочем като споменах кара севдата да си призная не ми харесва буквалния превод на дизито като Черна любов.  Naughty Напъвах се да си го преведа за мене си някак смислово, но хората вече са го направили.  Grinning Хареса ми превода в един друг форум - Безнадеждна любов. Едвам се удържах да не му лепна - Безусловна любов, но да не закачаме други дизита.  Wink

# 148
  • Once there was a Hushpuppy...
Селфи, и аз така Heart Eyes Hug
Само не ми казвай, че няма да ги бъде влюбените ни гълъбчета Tired Crossing Arms Няма да го преживея, честно Thinking

# 149
Само не ми казвай, че няма да ги бъде влюбените ни гълъбчета Tired Crossing Arms Няма да го преживея, честно Thinking

Сакън, олмаз, хайир!  Stop Naughty Тази красота няма да отиде зян! Подготвила съм се за хепи енд!  Crossing Arms Е, то ясно, че ще има много мъка, сълзи и сопол.  Cry Неслихан и като плаче е прекрасна. Очите са и много красиви! За Бурак просто мълча и преглъщам!

Общи условия

Активация на акаунт