Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 159
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Само не ми казвай, че няма да ги бъде влюбените ни гълъбчета Tired Crossing Arms Няма да го преживея, честно Thinking

Сакън, олмаз, хайир!  Stop Naughty Тази красота няма да отиде зян! Подготвила съм се за хепи енд!  Crossing Arms Е, то ясно, че ще има много мъка, сълзи и сопол.  Cry Неслихан и като плаче е прекрасна. Очите са и много красиви! За Бурак просто мълча и преглъщам!
Признавам си без бой,че рева  с удоволствие и на 3-те серии. На посл. епизод  заплаках на 34-тата минута и с най- голям кеф плаках до края.
Тук някои момичета леко тегава им се е видяла серията, но от опит знам, че често така изглежда на онлайн гледането. Уверявам ви, че при превода ще си промените мнението  Peace
Чудя се сега да я изгледам ли отначало или да чакам бг субките  newsm78

Пъпи, здравей! И аз съм зарибена и май вече обсебена.

Само да споделя, че мн тъпо ще ми е Озан със Зейнепката. Малко прекалено, а пък и тя ми е доста глуповата.
Асу май и в този филм ще е тиха и кротка интригантка.

Напомнете ми Лейля как всъщност се е запознала с Кемал и семейството му, че не ми се връща назад.

# 151
Напомнете ми Лейля как всъщност се е запознала с Кемал и семейството му, че не ми се връща назад.

Това не беше много ясно показано. Самата Лейля разказваше на Нихан как като дошла в квартала Кемал е бил първия, който я е приел. Бил е малък. Подарил и цветя за празника на майката. Неговата майка май тогава е била бременна със Зейнеп. Така малко филан фалан беше представено в 1 болюм.  newsm78

Асу май и в този филм ще е тиха и кротка интригантка.

Къде на друго място кротко е интригантствала?  newsm78

# 152
  • ... да усещаш мириса на море ...

Кара севдата ще е между Кемал и Нихан.  Peace

Впрочем като споменах кара севдата да си призная не ми харесва буквалния превод на дизито като Черна любов.  Naughty Напъвах се да си го преведа за мене си някак смислово, но хората вече са го направили.  Grinning Хареса ми превода в един друг форум - Безнадеждна любов. Едвам се удържах да не му лепна - Безусловна любов, но да не закачаме други дизита.  Wink

Някъде съм го писала вече. Под това име ще се продава сериала извън Турция, друг е въпроса как ще се превежда във всяка страна:

# 153
Някъде съм го писала вече. Под това име ще се продава сериала извън Турция, друг е въпроса как ще се превежда във всяка страна:

Супер!   newsm10

Имах предвид името в двете теми в този форум.  Peace Само да не ми се обиди ГБУ!   Praynig Peace Hug Просто споделям, че на мен Черна любов не ми звучи добре.  newsm43 Безкрайна любов е супер!  Peace

# 154
  • София
Момичета  Hug Hug Hug
Заглавието принципно е Черна Обич sevda e обич, aşk любов. А името с което се продава е Безкрайна любов.

# 155
  • София
В Курт Сеит и Шура

Безкрайна любов и на мен ми харесва най-много като име, но от Ай Япъма като са казали Кара, та Кара  Mr. Green  Следват традицията - по Кара дизи на сезон  Laughing

# 156
  • София
В КСШ много явно си интригантстваше даже. Иначе я харесвам Мелиса, много е нежна и хубава, талантлива тоже. Време и е за главна + роля.

# 157
Къде на друго място кротко е интригантствала?  newsm78
В Курт Сеит и Шура

Мерси!  bouquet Това дизи съм го пропуснала и съответно мацката - наша Асу.  Grinning В Безкрайна любов  Wink за сега изглежда кротко влюбена в Кемал, но не се знае как ще реагира спрямо Нихан.  no Че и "приятелката" Ясемин се бута там.  ooooh!

# 158
  • София
В Курт Сеит и Шура

Мерси!  bouquet Това дизи съм го пропуснала и съответно мацката - наша Асу.  Grinning В Безкрайна любов  Wink за сега изглежда кротко влюбена в Кемал, но не се знае как ще реагира спрямо Нихал.  no
Но видяхме, че Нихането лошо и реагира  hahaha hahaha hahaha

# 159

На Ниханче и си откриват два фронта.  Wink Асу ли да парира, или на Ясеминчето да вика дур?  ooooh! tooth

# 160
  • София

На Ниханче и си откриват два фронта.  Wink Асу ли да парира, или на Ясеминчето да вика дур?  ooooh! tooth
Тя на Ясеминчетп за друго викаше дур, ама оназ продължи и го изеде без да иска

# 161
Ясемин по приятелски ще се пусне на Кемал да неутрализира Асу.  Wink И ще стане като в Двойникът - "Брат''чед, аз я свалих. Тя те обича."  Wink

# 162
  • София
Не мисля, по скоро на Емирчо

# 163

Вай!  Rolling Eyes А бе тя много карашик става работата.  newsm78 Емирчо и той дръпна лек флирт с Асу.  Wink

# 164
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро на всички,
много приятно местенце е темата Hug Госпожицата има голяма заслуга, а и всички останали  Heart Eyes
Рози -  Heart Eyes

В интерес на истината "Безкрайна любов" е колкото красив, толкова и клиширан израз. Аз лично нямам против това точно клише, но сякаш думичката "Кара" в заглавието идва от факта, че безкрайната любов ще мине през много трудни, да не кажа ужасяващи перипетии.

Харесва ми, че бедните са представени в добра светлина. А, не комично, както видяхме в КПА/повечето тук сме го гледали Wink

Общи условия

Активация на акаунт