Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 183
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
Какъв е тертипа при КС?  Thinking Ще има ли втори трей?  newsm78 Не заман?

# 181
# 182
  • София
Здравейте момичета Hug bouquetТози път наистина гледаме един хубав и интересен филм...Поздравления за добрата игра на Бурак Йозчевит и Неслихан Атагюл,наистина играят прекрасно тук.Неслихан бях я гледала в предишен неин филм и я харесвам,но Бурак го виждам за първи път в такава роля и съм приятно изненадана...Какво да кажа,Страхотен Бурак.Дано този филм се развие добре,защото е много добър и мисля,че това е пътя на един добър филм.Ако има накрая и добър финал...ще е истрел в десятката...както се казва Чок гюзел newsm10 smile3521 Благодаря на всички момичета,които експресно се справиха с превода smile3525  

# 183

Хади бе! Докато попита човек, докато си пожелае нещо и хемен бурда! Дива,  Hug мерси за трея!  bouquet Вторият трей е чок ентересан!  smile3508 Туфан е открил първия портрет на Кемал галиба?  Wink Вилдан вика Емир не трябва да научи за Кемал, ама е късно.  no Ондер предупреждава Кемал да не тръгва на война с Емир. Кемал пита какво ще стане? Е ми ще видим в сряда.  Wink

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 21:14 от selfie

# 184
  • ... да усещаш мириса на море ...

От Неслихан "en güzel"

# 185
  • Габрово
Здравейте и честит празник!Може ли някоя добра душа да ми обясни как се качват снимки?Благодаря предварително Simple Smile

# 186
...как се качват снимки?

Дорчето,  Hug виж ТУК!  Peace

# 187
  • Габрово
Благодаря

# 188
  • AMS
Селфи,  Hug за теб винаги!!! Благодаря ти за превода!!!
Изгледах серията и съм много доволна от всичко!!!

Ето малко гифчета от силните сцени

За протокола Grinning  схванах, че ферибота отива до Ada - Adalar - Prens Adaları - İstanbul Adaları.
На кой точно от островите и дали ще стигнат до там, се надявам да видим в следващия епизод.

# 189
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Една подсказка:  Лейля взима решения вместо Кемал и Нихан. В епизода ще чуем една красива песен. Ще говорят ли Нихан и Кемал, а какво ще си кажат? Емир започва да научава неща за миналото на Кемал и Нихан, реакцията му ще изненада хората около него.  Кемал не знае как да се бори със себе си и как да се държи с Нихан.

# 190
Една подсказка: 
Скрит текст:
Лейля взима решения вместо Кемал и Нихан. В епизода ще чуем една красива песен. Ще говорят ли Нихан и Кемал, а какво ще си кажат? Емир започва да научава неща за миналото на Кемал и Нихан, реакцията му ще изненада хората около него.  Кемал не знае как да се бори със себе си и как да се държи с Нихан.

Това добре!  Peace Мерси, ГБУ!  Hug А трети трей дали не се предвижда?

# 191
  • София
Селфи - а дано  Praynig Praynig Praynig

# 192

Значи аз така ги разбирам работите. Като ти е тръгнало дизито добре и да се поддържа темпо дай на феновете трейове, инфо, снимки, а бе да ни глезят демек!  Wink Не да се стискат.  Mr. Green

Дива, ще взема едно от гифчетата за малко, че ми хареса.  Grinning

# 193
# 194
  • Once there was a Hushpuppy...
Привет Hug
почти довършвам 3та серия и съм много доволна. Запълни се празнината след КПА и е нещо, което ми напомня за него. Някои дребни детайли са, но ми е приятно.. Като, това че Нихан е арт персонаж Heart Eyes И, отново имаме богато и на пръв поглед разглезено момиче. Но, от долу се крие мило и земно девойче.
Всеки път, когато видя Нихан да плаче ми идва да я извадя от монитора и да я прегърна толкова силно spoko hug Много жално плаче, мъчно ми е.

А, за участието на Бурак не мога да ви опиша колко съм доволна Heart Eyes

Щях да забравя, но да благодаря на момичетата, които ни превеждат bouquet

Общи условия

Активация на акаунт