Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 186
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро, серията момичета е готова може да я гледате в тази група след одобрение, вече няма да се качва в други групи поради това, че те се опитват да се възползват от чужд труд.
http://vbox7.com/groups/1b58493dfc6d/pool/

# 166
  • ... да усещаш мириса на море ...
Момичета  Hug Hug Hug
Заглавието принципно е Черна Обич sevda e обич, aşk любов. А името с което се продава е Безкрайна любов.

Аз нямам нищо против, буквалния превод на заглавието, още повече, че не знаем дали ще го купят и как ще го преведат  Peace А kara/черен може да има аналогия с черния цвят на въглищата  newsm78

# 167
  • София
По принцип Kara Sevdа (Черна обич)  е нещо много силно вплетено и  в българския фолклор, за невъзможната, за тежката, силна любов. Не мисля, че има нещо кой знае колко общо с въглищата.

# 168
  • Габрово
Ох,много ми харесва сериалчето,зариби ме.Не бях гледала до сега Бурак и Неслихан.Харесват ми като визия и игра.И се надявам любовта да се изживее,нищо че е кара,дано да е хепи краят   Simple Smile

# 169
Вай бе , изгледах страхотна е и трета серия
аз си сравнявам сценария с Езел за мен има много общо
и тук има страхотни диалози , както и там
трети епизод на лодката двамката
в къщата сред вълците
с Лейля и Кемал
все диалогчета които ти бъркат из основи и те връхлитат
Кара севда - Черна обич си е чок тамам заглавие
тия безкрайности и безусловности ги има навсякъде и верно са си клишета
а и в Турция се убедиха че Кара-то продава , па и ние му свикнахме
вече имаме две Кара-та с хубав финал надявам се ,че и тук ще е така
засега искам три сезона по 40 еп. , дано не ме разочароват нататък та да се моля за SON

# 170
Привет на всички момичета в темата! bouquet
Моля за помощ! По никакъв начин не мога да си "отворя" втората част на трети епизод, направих си регистрация, но....
Харесах страшно много серияла, имам огромното желание да го следя, но явно ще бъде трудно...
Хубав ден!

# 171
  • София
Поискай да се присъединиш към групата

# 172
Всъщност, ще ми бъде много приятно да се присъединя към групата и да бъда в компанията на толкова приятни момичета,  коментарите на които, са ми доставяли адски много удоволствие и настроение в някои от темите, когато съм следяла някой сериял, така че: МОЛЯ ВИ, ПРИСЪЕДИНЕТЕ МЕ КЪМ ГРУПАТА! Praynig
 newsm51 newsm51 newsm51

# 173
  • София
Добро утро, серията момичета е готова може да я гледате в тази група след одобрение, вече няма да се качва в други групи поради това, че те се опитват да се възползват от чужд труд.
http://vbox7.com/groups/1b58493dfc6d/pool/
А тези, които нямат регистация във вбокс, какво да правят? Няма ли вече да се качва като торент?

П.П. Знам, че е лесно да си направя такава, но винаги ми е трудно гледането от там, затова избягвам.

# 174
Чакам администраторааа....
Дано ме приеме, нямам търпение вече, пък ми е и малко чоглаво, че не мога да си изгледам серийката... Sad

# 175
  • София
Със сигурност ще бъде качен в датата, колкото до вбокс скоро ще ви одобрят предполагам.

# 176
  • Габрово
Това май е на корабчето.Още не съм на ти с това как да кача снимката,за това сложих само линка https://m.vk.com/album305645578_000?z=photo305645578_387900862%2 … lbum305645578_000    

# 177
Това май е на корабчето.Още не съм на ти с това как да кача снимката,за това сложих само линка https://m.vk.com/album305645578_000?z=photo305645578_387900862%2 … lbum305645578_000     

Бурак е облякъл яке над сценичните сако и риза.  cold Другите и те в дебели дрехи.  cold А Кемал и Нихан са леко облечени за сцената. Ще простудят ГГ!  Mr. Green

# 178
  • София
Със сигурност ще бъде качен в датата
Мерси, Бу  Hug  това ме интересуваше.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт