ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 671
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • out of space
Утре ще ходим до борсата за учебници. Разликата м/у нови и стари е едва 15 лв., та мисля направо нови да взема.
Категорично няма да ходя на 15 септ нито с дъщерята, нито със сина. Цветя ще носим разбира се- въпрос на уважение!

# 106
  • София
Мина първата родителска среща. Много ми допадна класната. Чувала съм добри неща за нея и като преподавател, така че съм много доволна и спокойна.

Досега беше с ФЕ, сега преминава на АЕ. Няма да има втори език тази година. Идното лято ще направи едно опресняване на ученото по френски и следващата учебна година ще продължи във ФКИ  или с учител. Има достатъчно време.
Много държа на тренировките по плуване. Не ги спряхме дори през ужасния седми клас. Само дано успеем да се нагодим логистично.
Вероятно ще запише и някоя от извънкласните дейности в училище, но това ще реши сам.

Цвете ще носи. Този въпрос не подлежи на коментар, все пак се запознава с дама. Ако сега не възпитам кавалер, иди та гони Михаля на дърти години.

# 107
Здравейте! Някой да знае кога ще са род.срещи на 1ЕГ Варна? В сайта нищо не намирам, освен, че ще са след 15-сти.

# 108
  • Варна
Здравейте! Някой да знае кога ще са род.срещи на 1ЕГ Варна? В сайта нищо не намирам, освен, че ще са след 15-сти.
предполагам ще кажат на 15-ти. Най-вероятно още първите 1-2 дни след започването. Все пак трябва да съберат пари за учебниците по английски и немски, и да кажат изискванията си за другите учебници и издателства.

# 109
сложна схема; намират ли се учебници за един ден? Дано ги има в търговската мрежа

# 110
Чета, че коментирате с какви извънкласни ще се занимават децата ви.
 А миналата година как беше? Ходеха ли си регулярно на спорт и езици?

# 111
  • Варна
gerka, моята на спорт не ходи от 6ти клас за съжаление, преди това плуваше. Миналата година си ходи само на английски 2 пъти в седмицата и на уроците по 1 път седмично. Не се беше претоварила.Simple Smile

# 112
  • sf
Моята ходи на английски, ама ме е яд,че записа пак английски като втори език, а не нещо ново. И си тренира лека атлетика.

# 113
  • София
Чета, че коментирате с какви извънкласни ще се занимават децата ви.
 А миналата година как беше? Ходеха ли си регулярно на спорт и езици?

Gerka, дъщеря ми миналата година ходеше на английски - 2 пъти седмично (до началото на януари), катерене 2 пъти седмично + в събота на школата по математика в училище. Английския беше прекратен не заради НВО, а по независещи от нас причини. В неделя беше школата по БЕЛ за НВО.

# 114
  • София
Моята ще възобнови английския, който прекъснахме миналата година заради кандидатстването. В училище почва интензивно френски. Нищо не може да я разубеди за английския и утре ще ходя да плащам курса. Цяло лято си чете книжки на английски,  не го е забравила, но иска да прави пауза още една година. В крайна сметка ще се доверим на нейната преценка. А и не знам дали догодина натоварването ще е по-малко с 3 предмета на френски и включването на испански като втори език, защото девойката не пожела комбинация френски/английски в училище.

# 115
  • София
Моят дзвер днес има рожден ден. Искам само да е здрав и да бъде достоен човек.

Съгласи се да отида във вторник, ако не го доближавам.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 11:23 от змия

# 116
  • София
Да ти е жив и здрав! Много да те радва!

# 117
Змия, много ти е хубаво момчето. Да е честит! Да е добър и достоен човек!

Благодаря за споделеното относно заниманията. Моя син няма да има извънкласни занимания заради НВО/ за сега/, но така или иначе ще трябва да се готви в къщи. Не сме мислили да спираме другите ангажименти. Е, днес се замислих де Mr. Green Вашия опит е полезен. За това реших да се допитам. Ако много се уморява ще коментираме АЕ. И без това ще се готвят за CAE, а на този етап този сертификат не е належащ. Спорта на 100% няма да се спре.

# 118
  • София
Змия, честит рожден ден на младежа Simple Smile Много успехи в новото училище!

# 119
Змия, с какво го храните това момче? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт