ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 670
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Змия, с какво го храните това момче? Rolling Eyes
С домашна храна, днес на закуска сандвич, на обяд лазаня, за вечеря салата, сьомга на тиган с ориз басмати, сладоледена торта. Яде здраво.
Днес наистина това бе менюто, но според мен всичко е ген.
Аз ядях повече на неговата възраст  Embarassed А бях супер кльощава за разлика от сега Embarassed

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 00:17 от змия

# 121
Змия, да ти е жив и здрав, голям хубавец е  Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 07:49 от охлювчетоо

# 122
Змия,   smile3510 с най-сърдечни пожелания! И дано доброто, и късмета да съпътства децата ни !  bouquet

# 123
  • ГОре на черешата...
Змия, нека е здрав и щастлив младежът  bouquet!

# 124
  • София
Змия, честит рожден дееееен на момчето ти!!!! Да е здрав,щастлив и много успехи в Испанската!

# 125
  • София
Благодаря много!
Той не спря да повръща тази нощ. Сега лежи, няма сили за нищо.

# 126
Честито и от мен, да ти е жив и здрав, змия!
Миналата година осъмнахме на 15 септември в инфекциозна с малкия ми син, пак с повръщане и други неща...светкавичен вирус. Беше ужасно, всички с букети на училище, ние в болница, а кака му сам сама на празника. Но той беше по-малък. Твоят дзвер е вече голям мъж, бързо да се оправя Hug че да е на линия утре за празника.

# 127
Благодаря много!
Той не спря да повръща тази нощ. Сега лежи, няма сили за нищо.
Не,  че ми е работа, ама да му вържеш един червен конец на това момче.

# 128
  • София
Змия да ти е живо и здраво момчето и много да те радва! Моята майка е родена на 13 септември - хубави хора са Simple Smile И мъж ми и той е дева Simple Smile
 Стискаме палци да се възстанови за утре.

# 129
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Змия, жив и здрав да ти е синът. Личи си че е добро дете. Все така да ти е повод за гордост и радост.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • дядовата ръкавичка
Здравейте! Успешна учебна година на децата!

Нахлувам в темата ви с молба. Имам седмокласничка, записана в Регалия. За съжаление, не й допада учителката по математика. Молбата ми е, ако имате опит с школата, да препоръчате добър преподавател по математика, ще опитам да преместя девойката, в случай че мнението й се затвърди. Може и на лични.
Благодаря  Hug

# 131
Днес си поръчах учебниците и излязоха 110лв + учебни тетрадки и работни листове (учебниците са около 80лв без 1, който имам от брат ми)

# 132
  • Варна
Честит празник, змия!  Hug
Вълнувате ли се за утре?
Девойката сега ще мине през банята, после ще навиваме косата на букли, ще облече униформата поне веднъж. Баща ѝ е приготвил почти до края възела на вратовръзката, но нещо  още трябвало да се подпъхне, та ще тренираме тази вечер.  Mr. Green

# 133
  • София
Аз се вълнувам дали ще успее да отиде утре. А той се вълнува дали ще стигне от дивана до леглото си без помощ.

Това е букетът. Дано се хареса на класната/класния.

# 134
  • Варна
Прекрасен е букетът!
И ние тази година сме със слънчоглед.  Grinning
Очите са на 4, за да го опазим читав-заради любопитните косматки у дома. Крием го в затворена душ кабина, но в момента аз отговарям, че детето се къпе. 

Общи условия

Активация на акаунт