ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Успешна учебна година!!!!

# 136
  • Варна
Аз се вълнувам дали ще успее да отиде утре. А той се вълнува дали ще стигне от дивана до леглото си без помощ.
Върнах малко назад и разбрах причината.
Дано отмине неразположението още тази вечер и утре всичко да е наред!
Аз се прибрах снощи у дома и у нас още положението е багажи на всеки см.
В последния момент купихме обувки за утре.  Blush Даже и за мен, за да не съм с маратонки.  Mr. Green
С висок ток ми е невъзможно в момента-не съм обувала друго, освен маратонка месеци наред. Blush

# 137
  • София
Аз ходя само с маратонки. В бачкането имам няколко чифта на ток, обувам ги само за някоя среща. Утре и аз ще съм с обувки, но с мокасини.

Някой гледа ли обръщението на министъра? Много силно. Браво!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 21:01 от змия

# 138
  • Варна
Не съм гледала нищо ... боядисвам бюрото и, уж с акрилатна боя а направо се дрогирах.Sad
Хич не ми е празнично, девойката си е купила букет днес. Като я гледам и нея я е обзела някаква апатия. Влезе да се къпе, ни е пробвала униформа, ни нищо. Вратовръзката и не е вързана, аз не мога, ще чакаме баща и да благоволи да си дойде от работа и да я върже.
Утре ще мина през двора за малко, че съм на работа.

# 139
  • София
Мина родителската. Само учебниците по английски са по-скъпи (105 лв), другите са на сравнително нормална цена.
Имало възможност за закупуване на учебници втора ръка, но ще се разбере от сряда натам.
18 часа седмично ще има английски. Класната ѝ е преподавателката по английски. Ще ги стяга значи.

23 деца, 18 момичета и 5 момчета.
В "Информационна сигурност" пък било обратното.

Оказа се, че две момчета от детската ѝ градина са в съседния клас. С едното бяха гаджета в детската  hahaha

Успех на деца и родители!

# 140
Успешна учебна година на всички!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 06:02 от охлювчетоо

# 141
  • Варна
Успех през новата учебна година!

# 142
  • Някъде в търсене ............
Успех и късмет на децата! Ние накупихме тетрадки днес, към десетина броя взехме. Учебниците са втора употреба,  но много запазени. Букет не е решила още,  с баща и ще ходим утре,  няма нищо против  Mr. Green.  Иска да си продължава с волейбола, но се колебае дали да сменяме клуба, ще реши до края на седмицата.  Чудя се дали да продължи с френския на курсове или да спре тази година. Започва с английски и иврит, дали няма да и дойде в повече  newsm78

# 143
При нaс клaснaтa е нaпрaвилa стрaницa във фейсбук, нa клaсa където ще ги уведомявa, когa и кaкво... тa зa утре е писaлa дa носят цветя в сaксии a не букети.Simple Smile

# 144
  • София
Ау колко много сте изписали за един ден Mr. Green
Аз утре отивам с момъка. Той няма нищо против, даже предпочита, защото така и не отидохме до училище с градския транспорт и ще му е трудно да се ориентира първия ден. Дребното го оставям на баща му Simple Smile
Цвете ще носим, по-точно саксия ,стига да оцелее , защото единия цвят прецъфтя снощи, дано другия изкара до утре Praynig
Лошото е, че откриването е от 08ч. и трябва бая рано да се организираме Rolling Eyes Иначе видя списъците с паралелките във фейса, доволен е че не е с един бивш съученик, а има и едно дете което май е от квартала и могат заедно да се придвижват. За повече информация -утре Grinning

змия, Ч.Р.Д. на момчето ти! Много да е здрав, да има верни приятели и да следва мечтите си!  bouquet

Много да е успешна новата учебна година за децата ни! Да открият своето място и бъдещи верни другари!

# 145
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Змия, да е много здрав и да му спори всичко, с което се захване!

Констанца продължава да не е ентусиазирана. Меко казано. Хич, ама хич не иска да идва утре.

# 146
  • София
Младежът не е ставал тази нощ, май и температура няма вече. Може би ще отиде все пак за откриването.

Успешна и здрава година пожелавам на всички.

# 147
  • Бургас сити
Честита нова учебна година!
Нека е успешна за децата ни, да научат много нови и полезни неща, да намерят верни приятели и прекрасни учители, да бъдат добри и умни млади хора!
На добър час!

# 148
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, дойде 15-ти
Пожелавам си, а и на вас, това да е правилното училище.

# 149
Честит първи учебен ден! На добър час на всички деца! Hug

Моят както не ме искаше да ходя с него, така снощи ми заявява "ако бях те помолил щеше ли да можеш да дойдеш днес?" Малко май го хвана шубето. Ама няма как да се освободя в последния момент. После ми вика "по-добре, че няма да идваш - не е добре за пред мацките." Laughing

Общи условия

Активация на акаунт